Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Колку досега имаш погодено најмногу од тие 13 парови?

Јас 9 најмногу имам погодувано од 13 парови, никогаш не успеав да погодам ниту за тие ваучерите за 500 денари, далеку сум од сите 13 парови да погодам.

Сизифова работа е да се погодат сите 13 парови.
Има премногу изненадувања секое коло.
7-8 максимум, ништо повеќе од тоа.

Прашање на време беше кога ке се јават копачка дебилите, ама скроз очекувано после ова :)

59e921396ba26806e2eecff776053e00.jpg

17ea28502da1b1a7f752a80375539997.jpg
Браво!

Прашање на време беше кога ке се јават копачка дебилите, ама скроз очекувано после ова :)

59e921396ba26806e2eecff776053e00.jpg

17ea28502da1b1a7f752a80375539997.jpg
Браво друже, бетовите се на фудбал или некој друг спорт? Не им е убаво кога им зема некој :). Што не ги лимитираат на некој што пукаат високи пари исто ама не добиваат?

Браво друже, бетовите се на фудбал или некој друг спорт? Не им е убаво кога им зема некој :). Што не ги лимитираат на некој што пукаат високи пари исто ама не добиваат?
Нај публик бетој беа сите типови тенис во глобала 80% затоа се гадни, ај да речиш нешто сумливо анонимно па да те лимитираат ова е крајно безобразно џабе им се и највисоки квоти и све, осејкам и проблеми за исплата ке имам со овие еве вејке 3 дена не ми е стигната уште првата исплата...

Нај публик бетој беа сите типови тенис во глобала 80% затоа се гадни, ај да речиш нешто сумливо анонимно па да те лимитираат ова е крајно безобразно џабе им се и највисоки квоти и све, осејкам и проблеми за исплата ке имам со овие еве вејке 3 дена не ми е стигната уште првата исплата...
На Моцарт јас во сабота направив исплата, понеделник поручек веќе беа стигнати. Ќе ти исплатат за исплакање, ма да не би требало да трае повеќе од 2-3 работни денови. Некаде пишува 4-5 работни. Почекај, уште ден два, ако не ти пратат после можеш да преземеш нешто. Мислам дека Моцарт се нај ок кога се работи за нашиве кладилници. Досега не сум имал никаков проблем, и live имаат најмногу избор од сите други.

Па ја гледав во прв сет и потоа ставив на Азаренка. Да не мислеше дека ќе ставам на Серена на 1,1?
Znaci u pravo bev koga pisav pred tekmata deka nema kondicija i deka ke izgubi

Брату кој фактор е Стефано Траваља во тенисов за да се фокусира на мастерс турнир? :icon_mrgr:
Се што ги интересира овој тип на тенисери е победа повеќе, да можат да лапнат некој денар да си осигураат иднина.
На Рим ќе се фокусирал и прво коло со овој ранкинг на Вавринка, Димитров, Фоњини ќе налета.
Види го мечот како течеше денес :) Не реков нигде дека ќе напрај којзнај каков успех во Рим, туку едноставно му е „домашен“ турнир, кај шо сигурно ќе сака да се „покажи во подобро светло“, let's put it that way. Почнуваат квалификациите викендов и не вервам дека беше 100% фокусиран на натпреварот со Андухар, шо можи да се види и по резултатот, а и по текот на натпреварот.

Се сложвам за Андухар, плус и како факт дека Рим почнува викендов, па мислам дека Траваља ќе се фокусира веќе на тој турнир. Од иста причина ќе одам и против Чекинато утре, ќе го пробам.
Изгубија и Траваља и Чекинато, ако некој го интересира :)

Pa vo mojot slucaj, drzenje isklucivo po koeficientite ne e bas pametno, se slucva retko ama se slucva da izigram I 1.85 + 1.55 primer.. Pocesto e 1.2 - 1.3... Kako I da e treba da godis, ama ako se drzis do dobar MM, nema promash
Не ти се исплаќа повеќе една утакмица со 1.6 или 1.7 коефициент него две со по 1.2-1.3?

Иначе според мене ако немаш нерви и пари за фрлање најдобро е лото ливчина со по 14+ утакмици па ако спука ќе спука на големо, две да фатиш цела година си во дебел ќар.

А успат ќе потрошиш многу малце пари.

која ви е оваа математика 2 х 1.3 или 1 х 1.7? Демек мора да играш стрикно на такви коеф? Ами ако сигурната денеска ми е со 1.45, што правиме тогаш? :D
Се игра се што има валуе и тоа е тоа. Ако сака и 4.5 коеф нека е ако сака и 1.2

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom