Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Да сум фан на Барса, би се чувствувал ко у лош сон.

Две години коваат планови за ал ин на Нејмар, на крајот ќе им се распадне тимот. Ќе останат со Роберто, Бускетс и Пике за век и веков. И се разбира со Дембеле, Кутињо и Гризман. Сега уште Депај им фалел, и комплетно биле. :pos: Комплетни со Депај биле, сериозни се.

Последно уредено:
Две години коваат планови за ал ин на Нејмар, на крајот ќе им се распадне тимот. Ќе останат со Робрто, Бускетс и Пике за век и веков. И се разбира со Дембеле, Кутињо и Гризман. Сега уште Депај им фалел, и комплетно биле. :pos: Комплетно со Депај биле, сериозни се.
И со таков тим за Манчестер сме институција моментално.

Вие си се тешите 5 години наназад дека ќе освоите Премиер и у ЛШ ќе стигнете до финале, а реалноста е 4 место и Лига Европа...

И со таков тим за Манчестер сме институција моментално.

Да не ти расипувам филм, ама моментално средниот ред на Барса се состои од Бускетс, Де Јонг и Пјанич. Јас сум сигурен дека пола тимови од Сегунда имаат подобар среден ред од овој на Барса. Најпаметно ви е да не ја започнувате оваа сезона, оти онаа осумката од Баерн ќе ви се повтори некаде за многу бргу.

Од Тонали, Канте па до Сери :D

Ама збориш глупости ти, ги мешаш работеве.
За Канте ги одби Челзи, ама од Тонали се одкажаја сами, таќе им рекол конте на тој состанокот.
:icon_lol:

Да сум фан на Барса, би се чувствувал ко у лош сон.

@Stefan-kobe @Джонтра Вохохолта

Без заебанција, што е финтава со Брозовиќ? Прво со Баерн, сега со Челси.

Ништо изгледа Конте сака физички јак за неговата позиција, со оглед на тоа со кого све се поврзува Интер периодов (Канте, Ндомбеле..)

По мене СМС е идеален и баш она што му треба на Конте, физички јак и играч што може да влече напред и да се враќа константно назад, нешто слично на ролата на Погба у Јуве.

Да не ти расипувам филм, ама моментално средниот ред на Барса се состои од Бускетс, Де Јонг и Пјанич. Јас сум сигурен дека пола тимови од Сегунда имаат подобар среден ред од овој на Барса. Најпаметно ви е да не ја започнувате оваа сезона, оти онаа осумката од Баерн ќе ви се повтори некаде за многу бргу.
Го земавте Ван де Бек мислиш Зидан од 2002 е... али ок, доволен е за борба за 4то место.
Ако го земете Санчо ќе атакувате на триплета :pos:

Со Санчо у тим ќе се бореле за сите трофеи бе.. :vozbud::tapp:

Го земавте Ван де Бек мислиш Зидан од 2002 е... али ок, доволен е за борба за 4то место.

И Пике ќе го земат назад за да ја ујачаат одбраната.

Тркало едно, да доаѓаше Де Бек во Барселона ќе се посеревте од среќа во фан клубот, овде памет продаваш. Оди таму направи half all in и не туку се резили.

Тркало едно, да доаѓаше Де Бек во Барселона ќе се посеревте од среќа во фан клубот, овде памет продаваш. Оди таму направи half all in и не туку се резили.
Не можат да го земат,како ќе го земат,кога ги дадоа сите пари за оној ромот Малколм(одличен импакт) , Дембеле (уште подобар од претходниов) , Кутињо (овој се погоди 2 гола им акна) и мега јакиот Гризман(одличен играч искрено) кој игра лева полутка,ради Меси и Суарез(кого го пцујат во фан клубот ко најголем душман).
Свесен си со кого разговараш? :pos:
Бехеехе.

Не можат да го земат,како ќе го земат,кога ги дадоа сите пари за оној ромот Малколм(одличен импакт) , Дембеле (уште подобар од претходниов) , Кутињо (овој се погоди 2 гола им акна) и мега јакиот Гризман(одличен играч искрено) кој игра лева полутка,ради Меси и Суарез(кого го пцујат во фан клубот ко најголем душман).
Свесен си со кого разговараш? :pos:
Бехеехе.

Свесем сум за жал, разговарам со half all in. :(

Не навистина без никаква намера за провокација, какви трансфер утки направија Барселона изминативе две три години чудо едно.
Додуша кој знае какво перење на пари прават, тргнувам од трансферите на Малком и Паулињо, двата коштаа отприлика 80 милиони, ајде Паулињо го продадоја колку шо го купија ако не се лажам по само една сезона, со Малком не знам колку извадија за неговиот трансфер.
После дерењето за Дембеле кој рака на срце повеќе е повреден од здрав, па Кутињо, сега како шо тргна работата и Гризман ќе го најди истата судбина, освен под Куман ако не се разигра оти реално е квалитетен играч.
Тоа со грешната позиција треба да си го тргнат навивачите од глата оти под палка на Симеоне Гризман на сите позиции кинеше.
Едит И Фирпо го заборајв :)

као не се палевте вие кога имаше шпекулации дека ке заврши кај вас
мислам [mention]The Shadow Walker [/mention] викаше као подобро у Англија да заврши одколку у Реал зашто е страшен играч

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom