Кладилница (Генерална дискусија)

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Им се вратија голем број на играчи на Амур вклучувајќи го и првиот голман Аликин то на резлутати не е точно ниту некогаш било играа со ОМСК 90% од овие шо се "повредени"
проблемот е шо не се спремни за игра се виде на последната со Омск кај шо си играја курот со нив исто ке е и овде само шо Магнитогорск се лепешкари знает да издупет работа слично со Кунлун беше со Сочи тој резултатот не е реален воопшто сепак над 40 шута ке имаат треба да забодат 4
ondak posigurna varijanta 5,5 - cela

M

Macedon1um

Гостин
Alexander Kristoff Race Winner @ 41
Tour de France 2020 - Stage 11

На ситно нешто вреди да се испрати, огромни се шансите да нема бег денеска и спринтерите да решаваат а тука Кристоф го гледам во првите 4-5 фаворити
Веќе освои една победа на првата етапа..

Член од
28 октомври 2019
Мислења
1.840
Поени од реакции
4.476
Boston - Toronto 210,5- квота:1,85(моцарт) 1,75(спортлајф)

На ниедна утакмица од оваа серија не ја поминале оваа граница. Доста црвста и тврда одбрана се игра, со подлги напади. Елиминациска утакмица е исто и тоа е фактор и како шо иамо видено до сга у ваква тесна серија на малку поени завршуват ваквите утакмици. Околе границата ако сакате можете и на основната 208,5 ама вака ми е уште посигурно, ако сакате повише коефициент.

Член од
24 јули 2020
Мислења
269
Поени од реакции
409
Цецо мури цела WTA ја обрна на глава :cuc::cuc::цицки::цицки:
Автоматски споено мислење:

Минен - Мартинчова , Минен under 10,5 games 1.81 Копачка

Мартинчова вчера у тешок дуел ја збриша Кочарието со 2:1 ( првиот сет водеше 5:3 и сервираше за 6:3 и го забуги 5:7). Има ок форма, способна е да зима сетови со 1-2 брејка против послаби противници. На земја има веќе одиграно 11 дуели .
Минен нема добра форма , одигра 3 дуели ова лето , 3 порази. Само во Палермо зема сет на Арабуена, а другите два сета ги загуби од неа со 6:0 и 6:1. Тоа и е единствен дуел на земја во цела година.
Очекувма Мартинчова да го искористи моментумот и формата шо ги има над Минен и да земе победа нешо као 6:4 6:4.

Томова - Бушар , прв сет over 8,5 games 1.59 Копачка

Серозно не го сфаќам коеф .. Бушар досеа одигра два квалификациски дуела у Истанбул , вчера со Кунг 6:4 6:4 и пред два дена со Јорович 6:2 7:6. Од 4 одиграни сета на земја, 3/4 и се over 8,5.
Томова нема дуел на земја оваа година, со Анасимова у ЊуЈорк беше underdog со 7.00 1.00 коеф и пак ја намачи со 5:7 5:7. Освен ако Томова нема некоја повреда или сл, не гледам како би го загубила лесно првиот сет.
Бушар си е Бушар, ќе одигра 2 добри дуела, ќе гоусере третиот. Ова и е третиот.

Данилович - Тиг -3,5 1.82 Копачка

Данилович одигра два квалификациски дуели во Турција, вчера со Раданович 6:0 6:2 и пред два дена со Пар 6:1 6:1. Предходно во Прага ја победи Захариас со 6:3 6:1 , па загуби у следното коло од Перез 7.6 6:4.
Тиг одигра два дуела на земја ова лето во Палермо со Контавеит 6:3 6:4 пораз и во Прага со Крејчкова 6:4 6:4 пораз. После тоа ојде у САД , кај шо Калијанска ја победи во Синси , па Векич ја збриша со 6:1 6:2 во ЊуЈорк. Едина победа ова лето и е над Куруми Нара.
И двете се солидни на земја, лани имаа добра форма, ама тоа е лани, сега Србинакта ми делува во подобра форма и хендикепот и коеф се таман за инвестиција.
Мартинчова izi, Томова ако е тенисерка ја сум астронаут,не знам шо беше тоа у прв сет,ама типката не е за тенис. Втор сет нормално ко шо требаше првио да биде , биде.. И нормално точно 6:2 заврши ...

Данилович , добро одигра ама у клучни мометни грешки и капут..

Туку на вај турнир земајта некако лоша ми се глеа и ноооогу ветер мава, така да денеска се изгоре, пазите со типовите. Или проверувајте како е ветеро :kafence:

Нашите пријатели Амур денес гостуват кај Магнитогорск.
Нашите пријатели Амур и денес се без пола екипа : https://www.rezultati.com/utakmica/fTrnRt4k/#detalji
Нашите пријатели Амур веќе имаа три гостувања : 8:2 пораз од Омск , 2:0 пораз од Јарослав и 6:4 пораз од Череповец.
Нашите пријатели Амур на последните 2 гостувања кај Магнитогорск се со порази од 5:2 и 4:3.
Нашите пријатели Амур денес ќе примат 4 гола ( мислам и се надевам ).

Магнитогорск т1 +3,5 голови 1.75 Спортлајф
Нормално дека точно 3 гола ќе дадат.. 3:1 FT

Последно уредено:
Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Туку на вај турнир земајта некако лоша ми се глеа и ноооогу ветер мава, така да денеска се изгоре, пазите со типовите. Или проверувајте како е ветеро :kafence:
Очајни се терените, не е само ветерот. И ужасно е споро, не сум видел толку спора земја.

Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266
Гарсија во моментот игра во Истанбул против Бујукакчај. Го доби првиот сет 6:4 Гарсија, вториот го изгуби 6:0. Не ми е јасно шо се случва, додуша жени се во прашање, ама не беше така лоша Гарсија на УС Опен, барем со Плискова ко ја гледав.

Се думам дали вреди 1.80 да тепа сега трет сет.

Член од
24 јули 2020
Мислења
269
Поени од реакции
409
Очајни се терените, не е само ветерот. И ужасно е споро, не сум видел толку спора земја.
Можда заради тоа Томова беше ко од улица собрана, Бушар прв сет требаше да ја собере со 6:0.
Low stakes тука.

Гарсија во моментот игра во Истанбул против Бујукакчај. Го доби првиот сет 6:4 Гарсија, вториот го изгуби 6:0. Не ми е јасно шо се случва, додуша жени се во прашање, ама не беше така лоша Гарсија на УС Опен, барем со Плискова ко ја гледав.

Се думам дали вреди 1.80 да тепа сега трет сет.
Тука само хендикепи и тотали. Ролан Гарос е за 10тина дена, воа ќе го користат ко тренинг појаките тенисерки.

П.с. Бушар до финале ! :цицки:

Леле Бушар утре со Кузнетцова 1.60 лелелеле уше сеа ставајте :D

Kajgana Shop

На врв Bottom