Фудбалски/трансфер дискусии

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Подобар е Фати од Депај во секој поглед. Подобро е Фати да игра прва постава отколку Депај. Холанѓанецот два грама мозок нема во главата. Ќе сфатат наскоро Барса фанбојс што зборувам, само нека го купат.
Депај не игра крило од кога си отиде од Манчестер. Без разлика, еве и да игра Фати прва постава, 18 години има и не можеш да се потпреш на него цела сезона. Ако е толку добар лаганица ќе го седне Депај на клупа, и Кутињо и Дембеле и кој и да е.

Ај Гринвуд нека игра прва постава у Манчестер без да купат уште едно десно крило за да не му го кочи развојот, може?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не можеш ниеден тинејџер да го оставиш во голем клуб без замена/конкуренција, се согласувам и јас со Џонтра. Језда и Ставро е прав дека Депај ќе фати да снима спот ден пред ЛШ и слични испади ама мора во денешниов фудбал дечиштава да ги држиш под лупа. Ќе стигнат до првотимски фудбал на млади години, милионери се уште незавршено средно и после пропаднале, епа пропаднале. :D

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Депај не игра крило од кога си отиде од Манчестер. Без разлика, еве и да игра Фати прва постава, 18 години има и не можеш да се потпреш на него цела сезона. Ако е толку добар лаганица ќе го седне Депај на клупа, и Кутињо и Дембеле и кој и да е.

Ај Гринвуд нека игра прва постава у Манчестер без да купат уште едно десно крило за да не му го кочи развојот, може?
Гринвуд не е десно крило, принудно игра таму затоа што Манчестер има кратер на таа позиција. Јас не велам дека на Барса не им треба засилување напред, за грев се всушност, ни класичен шпиц имаат, ни лево крило, па ни класично десно крило со исклучок на Дембеле, кој не го рачунам за фудбалер. Само не гледам како Депај е засилување, ако го земат Депај за многу кратко Депај ќе му биде замена на Фати, наместо обратно.

Член од
30 ноември 2013
Мислења
2.162
Поени од реакции
4.709
Баш боље за Фати е што носат играч ко Депај, плус е што и нема да биде прескуп, уште 1 година има договор, така да лагано може да биде седнат на клупа. Ќе има позгуснат распоред сезонава, плус дозволени 5 измени, на Дембеле секако не може да се ослонат, а Фати и Тринкао се сеуште млади и недокажани за да бидат фрлени во оган. Како профил на играч, по мене, одговара Депај, ама проблематичен делува и не баш најпаметен :D

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Не можеш ниеден тинејџер да го оставиш во голем клуб без замена/конкуренција, се согласувам и јас со Џонтра. Језда и Ставро е прав дека Депај ќе фати да снима спот ден пред ЛШ и слични испади ама мора во денешниов фудбал дечиштава да ги држиш под лупа. Ќе стигнат до првотимски фудбал на млади години, милионери се уште незавршено средно и после пропаднале, епа пропаднале. :D
Има и поинакви примери, види го ТАА, чудо од играч. Исто и Рашфорд мислам дека немаше ниту еден испад.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.012
Поени од реакции
19.371
Ојде освои се шо можеше да се освои во Баерн и си се враќа по една сезона назад, лајк а бос :misticen:

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Ги иам Баерн лајкнато на фејсбук и до сеа не сум приметил сличен пост, да се поздравуваат од играч што го имаат позајмено.
Кутињо не го видов.

Што значи ова, дефинитивно се повлекувате од трансфер на Перишиќ или некоја игра е ова за Интер да попушти малце?
Низ италијанските медиуми нема никакви шпекулации за иднината на Перишиќ. Последно е дека е на радарот на Баерн за перма трансфер заедно со Брозовиќ.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Ги иам Баерн лајкнато на фејсбук и до сеа не сум приметил сличен пост, да се поздравуваат од играч што го имаат позајмено.
Кутињо не го видов.

Што значи ова, дефинитивно се повлекувате од трансфер на Перишиќ или некоја игра е ова за Интер да попушти малце?
Низ италијанските медиуми нема никакви шпекулации за иднината на Перишиќ. Последно е дека е на радарот на Баерн за перма трансфер заедно со Брозовиќ.

Kajgana Shop

На врв Bottom