Зошто диктатор? Ти така одлучи и...? Веројатно огромен број на луѓе не мисли така.Значи темава е за вучиќ не ја трујте со глупости, отворете си нови теми, па таму си зборувајте се што не е поврзано со диктаторов.
Kaj си ѓорѓија, научи да вклучуваш ворд, ексел? Ич кур да не ти чуе зашто е за мене диктатор, кој како сака нека го вика.Зошто диктатор? Ти така одлучи и...? Веројатно огромен број на луѓе не мисли така.
И јас, Војводина има многу Срби. И Санџак биле Срби, се исламизирале и сега не се Срби.Мислам дека Санџак ќе биде пред Војводина.
Кога некој дунстер те прашува за ворд и ексел, а децении пред да се роди си студирал информатички науки.Kaj си ѓорѓија, научи да вклучуваш ворд, ексел? Ич кур да не ти чуе зашто е за мене диктатор, кој како сака нека го вика.![]()
Masakri na deca i zeni se znae koj pravese toa se srbite, na kosovo, bosna, i cela ex ju kaj stigaa palea albanski sela srebrenica masakrot, recak masakrot i mnogu drugi google i ke vidis ako ne znaes a cisto sumnjam deka ne znaes ama omrazata ne ti dozvoluva da bides objektiven, djelatot vikas e zrtvata a zrtvata djelatot. smesen ti e obidot da gi opravduvas srbskite masakri vrz zeni i deca koga sve se slucuvase pred svetska javnost. sram da ti e kopile mocko eden bezobrazen djavollТоа јасно, само сакам да кажам дека можеби можат да добијат нешто од северно Косово, а тоа дека ќе го вратат Коскво тешко, кои ќе се врати да живее со нив. Баш видов на инстаграм пред некој ден беше годишница на некоја девојка која во 75 година ја силувале и убиле двајца Албанци, малолетно девојче кое се враќало од училиште. Пази уште тогаш што правеле По некоја случајност и да дое Србија до цело Косово, или ќе мора да ги убие соте(шо не е можно) или пак ќе живее под страв и терор, ќе убиваат деца, ќе палат села, они се за тоа само.
Убаво те запознале, ама има тука и наместени работи за што се Србите обвинети. Плус, ако некој се дигне на оружје, очекувано е дека другиот ќе одговори. А, за изолирани злосторства, треба да си одговараат оние кои го сториле тоа. И на Косово нели имало убивање на луѓе од страна на UCK, продавање на нивните органи... На пример, каде се оние цивили во тетовско што борците за права ги заробија и исчезнаа. ЦИВИЛИ. Веројатно ги убија на Косово за органите.Masakri na deca i zeni se znae koj pravese toa se srbite, na kosovo, bosna, i cela ex ju kaj stigaa palea albanski sela srebrenica masakrot, recak masakrot i mnogu drugi google i ke vidis ako ne znaes a cisto sumnjam deka ne znaes ama omrazata ne ti dozvoluva da bides objektiven, djelatot vikas e zrtvata a zrtvata djelatot. smesen ti e obidot da gi opravduvas srbskite masakri vrz zeni i deca koga sve se slucuvase pred svetska javnost. sram da ti e kopile mocko eden bezobrazen djavoll
Ти си патетично лицемерен. Бурлескно дволичен. Или си трол, нема друго.Masakri na deca i zeni se znae koj pravese toa se srbite, na kosovo, bosna, i cela ex ju kaj stigaa palea albanski sela srebrenica masakrot, recak masakrot i mnogu drugi google i ke vidis ako ne znaes a cisto sumnjam deka ne znaes ama omrazata ne ti dozvoluva da bides objektiven, djelatot vikas e zrtvata a zrtvata djelatot. smesen ti e obidot da gi opravduvas srbskite masakri vrz zeni i deca koga sve se slucuvase pred svetska javnost. sram da ti e kopile mocko eden bezobrazen djavoll
Na kakvi drogi si be shefe? ti se obide da kazes nema mesto za srbi na Kosovo zosto 75 nekoj kidnapiral i ubil devojce i zatoa li? izolirani slucai ima sekogas no da kazes srbite ne moze da se vratat zosto nekoj u 75ta ubil devojce toa e bullshit do koska, treba da kazes kako sto e a toa e deka srbija vrsese sistematski teror na Kosovo nad albanskoto naselenie sto rezultirase so vojna i zatoa sega srbite ne se sigurni tamu a ne devojce se vrakalo od skolo i drt mrtТи си патетично лицемерен. Бурлескно дволичен. Или си трол, нема друго.
Соживотот во Македонија
Mozheби. не можеби, туку сигурно инаку не би истропал такво нештоforum.kajgana.comСоживотот во Македонија
Кога сум го рекол тоа јас па. Па јас плачам ко мало дете, кога гледам некој тажен филм. Којзнае, можеби имам повеќе проценти на каурска крв во мене. И ти си за отпишување од арнаути...forum.kajgana.com
Масакри како да не, ене ја Сребреница денес, све се Бошњаци. Ене го Косово, све се Албанци.
Да правеа Србите такви геноциди како што лажеш, немаше таму денес да се све Албанци и Босанци.
- Тоа е твојата дволична "логика", која селективно ја применуваш во теми каде што ти одговара, а во вакви теми секако не.
Автоматски споено мислење:
Не може некој сам со себе до толку да е контрадикторен, во толку краток временски размак, на две различни теми.
Глупандеров е трол.
Mocko srebrenitsa i drugite masakri se dokumentirani toa se fakti, a koga ti vikas turcite nasilno islamizirale i ne naveduvas dokazi toa e bullshit. ne mozes samo da izjavuvas prazni muabeti na bab a ti so ti rekla kazalaNa kakvi drogi si be shefe? ti se obide da kazes nema mesto za srbi na Kosovo zosto 75 nekoj kidnapiral i ubil devojce i zatoa li? izolirani slucai ima sekogas no da kazes srbite ne moze da se vratat zosto nekoj u 75ta ubil devojce toa e bullshit do koska, treba da kazes kako sto e a toa e deka srbija vrsese sistematski teror na Kosovo nad albanskoto naselenie sto rezultirase so vojna i zatoa sega srbite ne se sigurni tamu a ne devojce se vrakalo od skolo i drt mrt
Potpolno se soglasuvam za izolirani zlostorstva no vo kontekst na celiot konflikt fakt e deka srbite masakrirale civilno naselenie kako vo bosna taka i na kosovo sve drugo e beganje od realnosta.Убаво те запознале, ама има тука и наместени работи за што се Србите обвинети. Плус, ако некој се дигне на оружје, очекувано е дека другиот ќе одговори. А, за изолирани злосторства, треба да си одговараат оние кои го сториле тоа. И на Косово нели имало убивање на луѓе од страна на UCK, продавање на нивните органи... На пример, каде се оние цивили во тетовско што борците за права ги заробија и исчезнаа. ЦИВИЛИ. Веројатно ги убија на Косово за органите.
Вежба „Словенското братство“ меѓу Белорусија, Русија и Србија на границата со Полска.
Полска и балтичките држави со задоволство ќе го поддржат рускиот сојузник за влез во ЕУ.
Premestuvanje na ambasada vo erusalim e potpolno sprotivno na nadvoresnata politika na eu zatoa nema da kutat i veke e vreme srbija da kaze na koj kur saka da sedi ne moze vise na dva kura zaedno strukturalno e nevozmozno. pazi sega nema da go ostavat vucic da diseНема следни 6 месеци Србија да учествува на никакви воени вежби, се е замрзнато на 6 месеци кога се во прашање воените вежби.
Но сепак не верувам дека многу влијание ќе има ова врз напредокот на Србија во поглед на отворање на нови поглавја во преговорите со ЕУ.
Во првите 6 месеци за време на претседавањето на Хрватска со ЕУ, Србија не отвори ниту едно поглавје со ЕУ што е за прв пат во последните 5-6 години да не се отвори ниту едно поглавје во период од 6 месеци.
Сега останува да се проследат овие преостанати месеци со претседавањето на Германија со ЕУ, дали повторно Србија нема да отвори ниту едно ново поглавје со ЕУ.
Ако до крајот на годинава не отворат ниту едно поглавје ( а тоа е сосема извесно) тогаш и Србија губи со динамиката за преговори и влез во ЕУ.
Сега од ЕУ најдоа замерка за Србија зошто ќе ја преместеле амбасадата во Ерусалим.
Premestuvanje na ambasada vo erusalim e potpolno sprotivno na nadvoresnata politika na eu zatoa nema da kutat i veke e vreme srbija da kaze na koj kur saka da sedi ne moze vise na dva kura zaedno strukturalno e nevozmozno. pazi sega nema da go ostavat vucic da dise