Фудбалски/трансфер дискусии

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
:pos: :pos:
Знам дека е во туѓ фан клуб ама јако е што стварно поверваа дека Фирпо 41 милионскиот ќе го искористат за Лаутаро:pos:
@Vladimir1984

Морав да те тагнам :D...посилно е од мене :D
Никој не им е крив на Интер што не знаат да препознаат вредност. Останаа сега без Фирпо. :( А можеа да го доведат за само 41 милион евра, багатела.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.142
Поени од реакции
19.540
И на крај од толку најавуваната револуција во составот, само Ракитиќ ќе си замини, Суарез е 50/50 дека ќе бега, а ако замини на негово место ќе го донесат Депај и ќе испаднат во групи во ЛШ :)

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
И на крај од толку најавуваната револуција во составот, само Ракитиќ ќе си замини, Суарез е 50/50 дека ќе бега, а ако замини на негово место ќе го донесат Депај и ќе испаднат во групи во ЛШ :)
И Тиаго ќе го донесат, најдобриот везњак у свет. :pipi:

Член од
5 март 2018
Мислења
17.142
Поени од реакции
19.540
Не ти важи оваа досетка, тоа време она за Челзи навивала.
Не гледала фудбал до 2012 бре, навивала :lolzz:
Гледате како си го барате сами со боринче ни чим изазвани, после кога ќе ве зашутираат на некоја тема ќе пиштите како змии по модератори :D
Ама ако, едвај чекам да почни сезоната за Барса, каков материјал имам за дупење, ќе го паднам форумот :)

Член од
29 април 2015
Мислења
4.309
Поени од реакции
4.230
Гледате како си го барате сами со боринче ни чим изазвани, после кога ќе ве зашутираат на некоја тема ќе пиштите како змии по модератори :D
Ама ако, едвај чекам да почни сезоната за Барса, каков материјал имам за дупење, ќе го паднам форумот :)
Ја разбирам да дупи некој што навива за појак тим у моментот како Баерн, Сити, Ливерпул, ама вас не ве разбирам навивачите на Атлетико, Манчестер, Интер, Арсенал.. они душички по 10 години лигата ја немат освоено, а најгласни се на форумот.

Член од
26 јануари 2019
Мислења
3.634
Поени од реакции
5.628
Ја разбирам да дупи некој што навива за појак тим у моментот како Баерн, Сити, Ливерпул, ама вас не ве разбирам навивачите на Атлетико, Манчестер, Интер, Арсенал.. они душички по 10 години лигата ја немат освоено, а најгласни се на форумот.
После тој срам од 8-2 право да ве дупи имаат и фанови на тимови од втора лига. Не па Атлетико, манчестер и компанија.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.142
Поени од реакции
19.540
Зошто да не, форум е ова и кој кого сака можи да дупи, после тој пораз и навивачи од ФК Мислешево имаат право да ве дупат, реално :)
Инаку не е тоа муабетот, јас не се лутам ако ме чепка некој, слободно после пораз на Атлетико на гла качи ми се, тука сум нема проблем, не се лутам ич,ама некои сакаат да чепкаат а кога ќе ги чепниш го креваат носот и пријавувуваат мислења.

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.375
Поени од реакции
12.802
типично глори хантерско мислење.

Член од
29 април 2015
Мислења
4.309
Поени од реакции
4.230
Само услуга ни направиа, да изгубевме 1-0 никому ништо, како сите други. Така да фала им. Годинава уигравање и после пак газење.
@cholismo твој Гризман се врати со гол и асистенција против Хрватска, ќе се криеш у дупка за месец дена :P

Член од
5 март 2018
Мислења
17.142
Поени од реакции
19.540
Само услуга ни направиа, да изгубевме 1-0 никому ништо, како сите други. Така да фала им. Годинава уигравање и после пак газење.
@cholismo твој Гризман се врати со гол и асистенција против Хрватска, ќе се криеш у дупка за месец дена :P
Против онаа одбрана на Хрватска и јас би дала два гола а камоли професионален фудбалер :D

Член од
29 април 2015
Мислења
4.309
Поени од реакции
4.230
Против онаа одбрана на Хрватска и јас би дала два гола а камоли професионален фудбалер :D
Ја лани реков дека ќе бидам задоволен со 20+ (голови и асистенции) и искрено мислев дека ќе има повеќе асистенции од голови, ама ете... на таа позиција и толку доата е.
Годинава ако игра 9ка, или нешто слично на тоа, можам да се кладам дека ќе има 30+ во сите натпреварувања.
Барем Куман речњ нема да го игра на крило, па ќе видиме...

Kajgana Shop

На врв Bottom