Зошто сте сами?

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Седам со една жена пред некое време...мажот и не е у државава. А е грдо створење дечкото едно чудо. Арно ама она барала маж(кога се мажела)....покрај тоа што е грд уште е и коцкар и класика недомаќин човек.....шта више речи.

Последно уредено:
Седам со една жена пред некое време...мажот и не е у државава. А е грдо створење дечкото едно чудо. Арно ама она барала маж....покрај тоа што е грд уште е и коцкар и класика недомаќин човек.....шта више речи.
I'ma golem debel penis:P:rolleyes:;):ljubove:

I'ma golem debel penis:P:rolleyes:;):ljubove:
Повеќе би рекол дека е болна во умот....реално гледано за жал многу жени се несаглам. Не сум женомрзец, сакам секогаш убавото у луѓето да го видам.

Седам со една жена пред некое време...мажот и не е у државава. А е грдо створење дечкото едно чудо. Арно ама она барала маж....покрај тоа што е грд уште е и коцкар и класика недомаќин човек.....шта више речи.
Искористи ли прилика?

Искористи ли прилика?
Не поднесувам такви брат...а ги има еден куп. Што разведени што на тој пат. Нема нешто полошо на земјината кугла од такви...за еден маж мислам. Пјур ивл.

Ако не си искористил извади се дека народот е крив, не знаеле да гласаат за дпмне :icon_mrgr:
Јбг појако беше од мене, морав.

Не поднесувам такви брат...а ги има еден куп. Што разведени што на тој пат. Нема нешто полошо на земјината кугла од такви...за еден маж мислам. Пјур ивл.
Pa za koj kurac sedese so nea:pos:

Не , тоа е во природата на луѓето , пошто после се луѓево се сексуални суштества , сапиосексуалноста или како и да се викаше е тешка глупост , реков на прв поглед се заљубуваш во некој што те привлекува физички и сексуално , а не што знае да решава интеграли со 2 непознати или бара решение во полиномно време за проблемот со трговскиот патник.

Убавината избледува и интелигенцијата е перманентна ама никој со здрав разум нема да ти пристапи ако не си физички атрактивен , па таа памет и интелигенција ќе си остане неоткриена.
Ама зошто се напна за тоа?!
Во сосем друга насока ми ја водиш дискусијата. Не беше тоа муабетот, а конотацијата во која јас зборев за стандарди и критериуми за влегување во врска беше друга.

Физички изглед на прва, да, ама карактерни особини и интелект, држат внимание!

Знам. Традицијата е битна, за некој повеќе, за некој помалку. Ти можеш да ја гледаш само низ призмата на жената. Не знам зошто мора да се менува нејзината целокупност, и ако се менува, со што ќе се промени? Тоа нешто во иднина ќе биде сметано за традиција. И јас сум отворен за промени, но тие треба да бидат паметни, а не затоа што (наводно) мнозинството го сака тоа. Преку ПП зборувавме за тоа.

Убаво да си поминеш.
Паметни промени и позитивна дискриминација за жените. Океј.

Целта е во барање на човек сличен на тебе, да бидеш пред се најдобар другар па љубовник. Тоа е здраво и тоа трае.
Се согласувам, ова е тоа!
хаха
хахаха
хахахаха
хахахахаха
хахахахахаха
хахахахахахаха

хахахахахахахаха
хахахахахахахахаха
Егоцентрик.
Ти и твојот дно карактер.

Е сега додаде "кога се мажела". Седам јас со една мажена, мажот не и е у државава, а она бара маж. И јас знам да читам меѓу редови. :D

Pa za koj kurac sedese so nea:pos:
Секоја вечер морам...да испочитувам гости :D
Автоматски споено мислење:

Е сега додаде "кога се мажела". Седам јас со една мажена, мажот не и е у државава, а она бара маж. И јас знам да читам меѓу редови. :D
Да нема забуни хахахх

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom