НБА сезона 2019/2020

Статус
Затворена за нови мислења.
Treba site za Lakersi da navivame ili kako ?
Jas go obozavam Harden i uzivam sekogas koga go gledam, zatoa sto e najak.
Epten ke mi e milo ako mu go za4uka na LeBron.

Е како сега Харден најјак, па нели Ленард беше најјак?

Се извињавам ако е веќе постирано на темава :D нека е два пати сега, вредна слика :toe:
Нема шо да се извињаваш, ниа смо тука само гомна да јадемо :D Иначе избација понова слика со проширен состав
balkan.jpg
Автоматски споено мислење:

Е како сега Харден најјак, па нели Ленард беше најјак?
Зависи на кој како се погоде утакмицата :icon_lol:

Нема шо да се извињаваш, ниа смо тука само гомна да јадемо :D Иначе избација понова слика со проширен состав
Прегледај го приврзокот 265108

Цела Југославија ја собрале, само наш нема, антиталенти сме :D

Едино Димитријевиќ ако иде или на Симиќ синот. Мада тешко, инаку освен Црна Гора од сите други држави има минимум двајца. Мада и Црна Гора ги имаше едно време двајца...

Пеце Наумоски беше драфтуван од Булс ама не му се оставаа пари и слава.
Перо Антиќ изигра барем 2 сезони.
Ќе почекаме за следен Македонец во НБА.

Прегледај го приврзокот 265108

Хезоња незнам што прави уште во НБА, човекот појма нема

Пеце Наумоски беше драфтуван од Булс ама не му се оставаа пари и слава.
Перо Антиќ изигра барем 2 сезони.
Ќе почекаме за следен Македонец во НБА.
Не беше драфтуван Наумовски, никогаш не ни бил на драфтот.
Се врти приказна дека Булс биле заинтересирани за него но не му гарантирале минутажа и поради тоа не се согласил да игра за Чикаго. Бил повикан и од Орландо (не сум сигурен дали беше ова тимот) на проба во летна лига... но Пеце не иде на проби :)

Не беше драфтуван Наумовски, никогаш не ни бил на драфтот.
Се врти приказна дека Булс биле заинтересирани за него но не му гарантирале минутажа и поради тоа не се согласил да игра за Чикаго. Бил повикан и од Орландо (не сум сигурен дали беше ова тимот) на проба во летна лига... но Пеце не иде на проби :)
Владо Илиевски се пријавуваше едно време на Нба драфт но не се сеќавам кој беше исходот,изгледа го избрале многу ниско и не влезе во конкуренција.

Владо Илиевски се пријавуваше едно време на Нба драфт но не се сеќавам кој беше исходот,изгледа го избрале многу ниско и не влезе во конкуренција.
И Предраг Самарџиски исто се пријавуваше на НБА драфт, но без успех.:)

Ајде бе Бостон...
6 од 32 или 18% шут за 3 поени...
Џејлен Браун и Маркус Смарт само човек да ги пушти памук да берат. Се борат, вртат, сучат, ама продуктивност јок.

Одличен почеток од страна на Денвер.
И Никола Јокиќ и Џамал Мареј 5 од 6 во напад :)

Втора четвртина одма паднаа у темпо, прецизнос и игра во одбрана :(
Леле каков очобол стана натпреваров...
Патрик Беверли со 2 технички грешки. Која гето црнчуга е, мајкоооо....
На крај сепак успеаја Денвер да го задржат водството.

Последно уредено:
Го нема ilz да пише, така да еве ја ќе пишам во негово име за да не пропадне возбудата после мечот:

Kawhi ke im ja dupne glavata u slednite utakmici, nema da znaat sto im se desilo, lupajte + Kawhi, + Clippers, hendikep Clippers, 4-1 tocen rezultat, gi nakurcija vecerva, uste 100 pati da igraat nema vakva partija pak da pruzhat. Gzot ke im go napunat, lagano site utakmici so 10-20 razlika ke gi dobijat do kraj

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom