Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
24 октомври 2014
Мислења
2.803
Поени од реакции
2.446
Си замина Соранчето. Веројатно никој овде не се сеќава, ама Кирстеа има полуфинале на Ролан Гарос, ми се чини дека испадна од Кузнецова. Ова пред 100 години беше.

Прегледај го приврзокот 265120
Да не претеруваме со муабетиве, ама задницата и е.. совршенство. Барем од последни слики што имам видено.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
jebale te Bautista.. Sto go slusam Cobeto za 1 ubavo go kazav G+...
Автоматски споено мислење:

Bautista - Pospisil G 39,5+

Jaс мислам ќе има тука дебел овер, два тајбрејка ќе има сигурно.. Вашек го здроби Милош, има добар сервис.. Или за посигурно 4+ сета..
Ne da e debel over..

Последно уредено:
Член од
24 јули 2020
Мислења
269
Поени од реакции
409
Баутиста и Стивенс беа и си останаа ментални слабаци :) Some things never change

Член од
25 август 2020
Мислења
58
Поени од реакции
51
Ma sta pricas jarane?
Livakovic da mu ja isecat ednata raka kje bide bolji golman od Kalinic i Letica.
Nezz od kaj ti se ovie anti Dinamo muabeti, sigurno od nekoj hrvatski forum, ama posle Subasic samo Grbic i Livakovic se dostojna zamena. Grbic e seuste mlad, ama sigurno kje bide iden GK na Hrvatska.
Livakovic stvarno so edna raka branese denes.. Aaaa be dete ne mu gi kazvaj na dedo nivite..

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.362
Поени од реакции
7.130
ако го добие Пиронкова гемов да скокни малце квотата на Векич може да се заработи добро...........одлична е вечерва Векич

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Каква нацистичка фаца е овој Фучович, прва асоцијација ти е црна униформа и СС.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Се што пишав денес тука испадна точно, ама јас вол место да пишам на тикет тие типови што ги пишав тука, јас морав днопертот Цобе да го послушам за Баутиста да тепа.. ќе си гризман од да не речам што...
Автоматски споено мислење:

За утре..

Данска - Белгија т2 2+ 1,85

Белгија нема постигнато помалку од 2 гола само во полуфиналето со Франција на СП 2018 во последните 5 години на официјален натпревар... Не сакам да ги играм чиста 2ка (исто 1,85) бидејќи Данска нема пораз 4 години на официјален натпревар (загуби на пенали од Хрватска на СП 2018) башка играат дома..

Иначе супер бет е и Белгија опсег 2-4 да даде (1,91) , не би рекол дека ќе успеат 5 да им стават на Данците кои имаат супер одбрана.. Најверојатно овој тип ќе го изиграм...

Ефикасни се и двете екипи и според мене има валуе и 3+ а квотата е 1,80..,

Македонија 1 1,75

Ем навивачки, ем мислам дека сме поквалитетни, ерменците многу се паднати во формата, башка мислам дека сме и фаворит за освојување на нашата група...

Интересно, ЗК дава 2,35 за 3+ ... Според статистиката само 1 од 8 меѓусебни сме изиграле 0-2 со Ерменците и тоа онаа победа дома во Скопје во Лига на нации.. Вреди да се проба иако според мене мислам дека 2-0 точен пак ќе биде.. моја претпоставка..

Значи утре идам со овие 2 типа кои праат 3,34 на едно 1,000че па што сака нека биде... :D
Bautista - Pospisil G 39,5+

Jaс мислам ќе има тука дебел овер, два тајбрејка ќе има сигурно.. Вашек го здроби Милош, има добар сервис.. Или за посигурно 4+ сета..
Hamilton win qualifications 1,40

Prejak e deckoto , nema promasaj na ovaa staza gazi.. Osven botas nema koj drug da go zagrozi...

Island - England 2 1,48 (extra tip)

Prejaki se englezite

Azarenka i Auger ..

Vkupno 3,21 od ZK ko voli nek izvoli
Златен овер не пишав :facepalm:

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Море да му ебам мамата,на тикет ми е последен 1.Све очекував ама ваков прв сет не .
Лош бет искрено, 50-50 меч, играш на помалиот коефициент. Ај може ќе сврти, скроз е отворено.

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.362
Поени од реакции
7.130
ако го добие Пиронкова гемов да скокни малце квотата на Векич може да се заработи добро...........одлична е вечерва Векич

и од тогаш зема само 2 гема:несвест: кој самораспад..........

Kajgana Shop

На врв Bottom