- Член од
- 27 мај 2016
- Мислења
- 367
- Поени од реакции
- 144
Nekoj sto ima plin na TSI motor da spodeli iskustva?
Повеќе личи на клапнадруштво имам ландиренцо на 1.4 мотор и на мали обртаи сецка и клима ко ке пуштиш ко да се мачи неколку секунди.Мајсторов што ми мењаше ламела ми вика дека со расплињачата има проблем и дека меша бензин со плин.Дали некој имал ваков проблем?
друштво имам ландиренцо на 1.4 мотор и на мали обртаи сецка и клима ко ке пуштиш ко да се мачи неколку секунди.Мајсторов што ми мењаше ламела ми вика дека со расплињачата има проблем и дека меша бензин со плин.Дали некој имал ваков проблем?
Плинекс дрво декор ... ловато италијанскиСе јавив во новус и мирекоа дека за мојата кола ќе кошта 390 евра само не ми кажаа кој производител.. А пк плимонт ми дадоа повеќе опции од кои најскапиот му е 600 и нешто евра италијанско производство и некои од 500 евра полско и двете имљат некој систем и имаат поскапи и поевтини цени за 40 50 евра со некој систем плус... И ми кажаа и они за некој 390 евра бугарско производство... Што мислите?
Imam 1.4tce i polskiot ured od plimont. Ti tvrdam deka za toj motor nema da zgresis so uredot. Ac stag se strasno kvalitetni uredi koi ne se tolku iskomercijalizirani kaj nasСе јавив во новус и мирекоа дека за мојата кола ќе кошта 390 евра само не ми кажаа кој производител.. А пк плимонт ми дадоа повеќе опции од кои најскапиот му е 600 и нешто евра италијанско производство и некои од 500 евра полско и двете имљат некој систем и имаат поскапи и поевтини цени за 40 50 евра со некој систем плус... И ми кажаа и они за некој 390 евра бугарско производство... Што мислите?
Tce нели е директ вбризгување?Imam 1.4tce i polskiot ured od plimont. Ti tvrdam deka za toj motor nema da zgresis so uredot. Ac stag se strasno kvalitetni uredi koi ne se tolku iskomercijalizirani kaj nas
Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk