Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
19 години има Феликс.Феликс веќе 2-3 години е као млада надеж, огромен талент, и уште ништо од него. Моуте кој го викаш челенџер играч лани му сврте 2-0 на Димитров на Вимблдон, одигра солиден меч со Џокович во Париз, 7-6 6-4, и во Доха годинава мислам дека од квалификации стигна до финале, при што ги доби Раонич, Вердаско и Вавринка во низа. Не велам дека Феликс нема да го добие мечов, ама не е до толку без шанси и французинот.
Другар 19 години има Феликс, не знам што сакаш да прави, 5 слема да освои? А си го гледал ти Муте воопшто како игра? Јас го напишав типот базиран врз повеќе фактори, форма, квалитет итн итн, па сеа ебем ли га ако утнеме ни прв ни последен пат.Феликс веќе 2-3 години е као млада надеж, огромен талент, и уште ништо од него. Моуте кој го викаш челенџер играч лани му сврте 2-0 на Димитров на Вимблдон, одигра солиден меч со Џокович во Париз, 7-6 6-4, и во Доха годинава мислам дека од квалификации стигна до финале, при што ги доби Раонич, Вердаско и Вавринка во низа. Не велам дека Феликс нема да го добие мечов, ама не е до толку без шанси и французинот.
.. Golman, livakovic - losh, brani samo zato a sto bese mamicheva prostitutka, realno kalinic ili letica treba da se prvi golmani.
20 години има, веќе 3 години се форсира како страшен талент и иден број 1, последниве 2 сезони буквално стагнира на околу 60% добиени мечеви, е талент не викам не, топ 20 играч сигурно, ама досега нема знаци дека он баш од младите е идниот број еден. Мада кога ќе се повлечат Џокович и Надал ќе стане калакурница на АТП и се е можно, тогаш мислам дека светски рекет број еден нема да има буквално никакво значење, бидејќи ќе се менуваат нонстоп на таа позиција, нешто слично како на ВТА.Другар 19 години има Феликс, не знам што сакаш да прави, 5 слема да освои? А си го гледал ти Муте воопшто како игра? Јас го напишав типот базиран врз повеќе фактори, форма, квалитет итн итн, па сеа ебем ли га ако утнеме ни прв ни последен пат.
Автоматски споено мислење:
Kolku vreme go pratish Grbic, edna sezona vo Lokomotiva??? Ako se antiDinamo muabeti na 99% od hrvatskite analitichari togas ok, samo antiDinamo muabeti seMa sta pricas jarane?
Livakovic da mu ja isecat ednata raka kje bide bolji golman od Kalinic i Letica.
Nezz od kaj ti se ovie anti Dinamo muabeti, sigurno od nekoj hrvatski forum, ama posle Subasic samo Grbic i Livakovic se dostojna zamena. Grbic e seuste mlad, ama sigurno kje bide iden GK na Hrvatska.
Kolku vreme go pratish Grbic, edna sezona vo Lokomotiva??? Ako se antiDinamo muabeti na 99% od hrvatskite analitichari togas ok, samo antiDinamo muabeti se
Не сфаќам зошто со вакви постави коефициент за 3+ расте. Беше 1.8, сега е 1.9. Ја не гледам као нема да паднат 5 гола овде.![]()
Sent from my MI 8 using Tapatalk
E ova da, antiMamic ne antiDinamo, Dinamo e institucija a Mamic e kriminalec. Grbic ima predispozicii najjavuvan bese uste vo Hajduk, deka e na nivo na Pletikosa, samo jas ne go sakam zosto premnogu e kikser za moj vkus, ke odbrani nevozmozno a prima nekogas najpacerski gol. Tipot prvenstveno mi e zasnovan na faktot so Dalic probva da napraj smena na generacii ama imam nekoe cuvstvo pratejki gi ovie igraci vo mladinska konkirencija, deka nema da bidat ni bleda senka na srebrenite.Izvini, losho se izraziv, anti Mamic muabeti.
A ti napravi copy-paste na hrvatskite analiticari i toa mora da znaci deka tretiot ili cetvrtiot golman na Aston Villa, ili rezervniot na SPAL e podobar od Livakovic?
Neznam dali go gledase posledniot mec na Dinamo Z protuv Cluj, da vidis deka Livakovic stanuva u top klasa golman.
I ne, ne sum go gledal Grbic vo Lokomotiva, ama kolega mi e hrvat, izgoren purger i za Grbic mi zborese ushe pred godina ipol deka kje bide zver i deka kje go lapne nekoj dobar klub. Ova so Atletico go iznenadi i nego, on tipuvashe na nekoj tim od nivoto na Fiorentina...
Автоматски споено мислење:
Isstiot muabet se vrteshe i za PSG-Bayern M. pa edvaj eden gol...
ова е доказ како кладилнициве не дупет во уше а на СКА 1.15 вчера