Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
3 февруари 2019
Мислења
2.483
Поени од реакции
4.135

Нека се регистрира Оле и како играч за оваа сезона, во случај да притреба :D

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868

Дилан Левит му е partner in crime на Гарнер, се очекува да иде на позајмница сезонава.Гигс му дал вчера деби од 1ва минута за Велс и многу добро изиграл, Гигс ептен го пофали.Од оние што ги следат У-x категориите велат дека е многу добар.
По една добра позајмица во Чемпионшип или некој послаб клуб во ПЛ и спремни ќе се в година за прв тим. Една година после ќе имаат да учат од Матич и се надевам еден од нив ќе го замени.

volare_g

Nediplomiran i nedokvakan
Член од
28 февруари 2014
Мислења
762
Поени од реакции
1.934
По една добра позајмица во Чемпионшип или некој послаб клуб во ПЛ и спремни ќе се в година за прв тим. Една година после ќе имаат да учат од Матич и се надевам еден од нив ќе го замени.
Go gledav detevo vo u-21 igri nekolku pati so portsmuth , daleku e od matic ja nwma intelegencijata na topka i da ja cita igrata,najvisoko sto moze da stasa e na nivo od fred so malku pogolema fizionomija od nego. Momentalno decva na utd imaa eden iden sver , hanibal mejbri , ako nw se povredi malovo e noviot skols , mi e strav da kazam moze i podobar od nwgo vo sesnasetnik i okolu
Автоматски споено мислење:

И јас на неколку пати ја спомнав таа варијанта, ама искрено само на прв поглед изгледа изводлива :( Слободата на Погба ќе ја плати Дони со губење на природната позиција и перформанси како мата на десно крило. Ако остане, а ќе остане Погба, ќе има удвојување на позиции, да видиме што смислиле во стручниот штаб.
Momci ako odime so 4 vo dijamnat ke go zagusime trioto napred :( , rizikuvame greenwood da zakoci ako se meni sega formacija , a pogba kako dm , daj ne me zezakte vo odbrana toj e vo najdobra opcija labilnost vo najslosa ebe#o svajcarsko sirenje . Mislam deka doni ke pocne od klupa , i ako nw dojde sanco starna postava kw bide spanwcov, wan bisaka , meg i baily so shaw levo, matic pogba bruno ko amc , i rash , marcial i greenwood napres. Samo se nadevam sto pobrzo toa podo ro henderson ke go kutne degea.

Последно уредено:

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.855
Поени од реакции
5.698
Momentalno decva na utd imaa eden iden sver , hanibal mejbri , ako nw se povredi malovo e noviot skols
грмушка број три, после Фелаини и Чонг :)
повеќе на Зидан потсеќа отколку на Сколс, а има само 17 години ... ама во секој случај е ултраталентиран.. веројатно ќе добие шанса да тренира со прв тим сезонава, можда и ќе дебитира во некој од куповите...

Sent from my SM-G980F using Tapatalk

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.640
Поени од реакции
8.223

Се разбранил нешто Де Геа у последно време, се прашувам зошто :D
:D :D :D Го гледав на таа утакмица, класични де Хеја ракометни одбрани! Не дека имаше многу удари кон гол, ама коректно одбрани. За голот не беше крив. Ќе се оправа изгледа;)

Член од
3 февруари 2019
Мислења
2.483
Поени од реакции
4.135

Се разбранил нешто Де Геа у последно време, се прашувам зошто :D
Ама никој не го перцепира тоа. Затоа кога ќе направи некој кикс, паѓаат сите социјални мрежи, форуми...од гомна јадење.

eternum

-- 21 incoming ? --
Член од
27 јуни 2007
Мислења
1.030
Поени од реакции
1.167
Проблемот од добри играчи во без-конкурентни лиги е како би играле во ПЛ или Бундес... Имаме многу примери од преплатени што квичеле дека временските прилики, комшиите, пабот на ќошот и сл биле причина за слабата игра. Ене у погорните постови Рафа убаво искења еден таков добар играч. Мада Регилон изигра доста добро против нашиве и го бендисав

Член од
21 март 2015
Мислења
1.274
Поени од реакции
1.162
Проблемот од добри играчи во без-конкурентни лиги е како би играле во ПЛ или Бундес... Имаме многу примери од преплатени што квичеле дека временските прилики, комшиите, пабот на ќошот и сл биле причина за слабата игра. Ене у погорните постови Рафа убаво искења еден таков добар играч. Мада Регилон изигра доста добро против нашиве и го бендисав
Регуљон не е таков, раков е Алкантара со кого Солскер разговарал, ама тој сакал високи примања, а Солскер сака играчи кои ке играат за клубот а не за пари

Член од
3 февруари 2019
Мислења
2.483
Поени од реакции
4.135

Нека го потпишат Санчо аман веќе и што е до мене не барам ни бек ни ништо повеќе овој прелазен.

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868

Нека го потпишат Санчо аман веќе и што е до мене не барам ни бек ни ништо повеќе овој прелазен.
Реално гледано, ако успееме да го купиме Санчо, мислам дека то е то за летово. Јас лично би бил задоволен, двајца убер квалитетни млади фудбалери и не е така лошо. Да, има уште дупки за пополнување, но подобро да купуваме квалитет, него колку да се купи и за 2-3 години пак да пополнуваме исти дупки.

Член од
3 февруари 2019
Мислења
2.483
Поени од реакции
4.135
Реално гледано, ако успееме да го купиме Санчо, мислам дека то е то за летово. Јас лично би бил задоволен, двајца убер квалитетни млади фудбалери и не е така лошо. Да, има уште дупки за пополнување, но подобро да купуваме квалитет, него колку да се купи и за 2-3 години пак да пополнуваме исти дупки.
Нека платат и 200 милиони ако треба, се работи за долгорочно пополнување на позицијата каде што имаме кратер веќе 7 години. Доколку се земи сега Санчо, не гледам да имаме потреба од некоја скапа инвестиција наредните сезони ( мислам на трансфер 100м+), евентуално уште еден екстра стопер...

Kajgana Shop

На врв Bottom