- Член од
- 14 април 2012
- Мислења
- 32.843
- Поени од реакции
- 67.295
Тевез дур беше кај нас, беше еден од трите најдобри играчи на терен. После помина на кретенско однесување.Овие Јужно Американци све мој до моега.
Тевез, Ди Марија, Санчез.
Тевез дур беше кај нас, беше еден од трите најдобри играчи на терен. После помина на кретенско однесување.Овие Јужно Американци све мој до моега.
Тевез, Ди Марија, Санчез.
Уште Бруно 8-ката да ја земе
На Гринвуд му ја дале 11.
Ама се закопа со она РИП ФергиТевез дур беше кај нас, беше еден од трите најдобри играчи на терен. После помина на кретенско однесување.
Има една варијанта, се вика Даглаш КостаИ јас прочитав дека следен на листа на Солскјер му бил Упамекано. Ми е страв само дека ќе се испукаат на уште два три играчи и потоа ќе купат некоја поефтина замена за Санчо. Макар што на пазарот нема многу достапни квалитетни десни крила.
надополнета со пакет понуда од Коста + болничко возило пред стадион секоја утакмица за само +10 евра од понудената цена.Има една варијанта, се вика Даглаш Коста
Не, го добивате Де Шиљо гратис.надополнета со пакет понуда од Коста + болничко возило пред стадион секоја утакмица за само +10 евра од понудената цена.
Мислам дека Даглас Коста никогаш не бил ни на секунда земен во предвид од Солскјер или Ед. Таа шпекулација беше на ниво на Ракитич во Јунајтед за 40 милиони. Ако нешто ми се допаѓа во трансфер политиката на Солскјер, тоа е дека нема повеќе фрлање пари на стари истрошени фудбалери кои сакаат 3-4 години да одморат во Јунајтед пред крај на кариерата.Има една варијанта, се вика Даглаш Коста
Знајш дека те гибавМислам дека Даглас Коста никогаш не бил ни на секунда земен во предвид од Солскјер или Ед. Таа шпекулација беше на ниво на Ракитич во Јунајтед за 40 милиони. Ако нешто ми се допаѓа во трансфер политиката на Солскјер, тоа е дека нема повеќе фрлање пари на стари истрошени фудбалери кои сакаат 3-4 години да одморат во Јунајтед пред крај на кариерата.
Знам дека се гибаш.Знајш дека те гибав
Ма да блиски медиуми на Јуве објавија дека се распрашвал Манчестер за потенцијала цена.
Зазвиси од кој. Се што е објавено од Агреси е непромашливо. Ди Марцио беше мн близок со Марота, откако си отиде Марота скоро никогаш да не е точен за Јувентус.Знам дека се гибаш.
Инаку, тие медиумите блиски до Јувентус многу често објавуваат вести кои по својата вистинитост се слични до вестите кои ги објавуваат медиумите блиски до Барса, како онаа за Фирпо и 41 милион.
Некогаш со намера објавуваат погрешни вести, за да му помогнат на клубот и дигнат цена на некој играч. Затоа се блиски и добиваат инфо од прва рака за возврат.Зазвиси од кој. Се што е објавено од Агреси е непромашливо. Ди Марцио беше мн близок со Марота, откако си отиде Марота скоро никогаш да не е точен за Јувентус.
Романо е исто така доста океј.
Јас сум сигурен дека и управите така тестираат терен за потенцијална продажба или купување на играч - со гласини и следење на реакции.Некогаш со намера објавуваат погрешни вести, за да му помогнат на клубот и дигнат цена на некој играч. Затоа се блиски и добиваат инфо од прва рака за возврат.
Не знам чии вести се тие, ама на неколку пари што беше спомнат Јунајтед таму блага врска немаше со некој факт. Последно беше тоа со Даглас Коста.Зазвиси од кој. Се што е објавено од Агреси е непромашливо. Ди Марцио беше мн близок со Марота, откако си отиде Марота скоро никогаш да не е точен за Јувентус.
Романо е исто така доста океј.