Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
14 април 2012
Мислења
32.843
Поени од реакции
67.295
Овие Јужно Американци све мој до моега.
Тевез, Ди Марија, Санчез.
Тевез дур беше кај нас, беше еден од трите најдобри играчи на терен. После помина на кретенско однесување.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.762
Поени од реакции
17.677
И јас прочитав дека следен на листа на Солскјер му бил Упамекано. Ми е страв само дека ќе се испукаат на уште два три играчи и потоа ќе купат некоја поефтина замена за Санчо. Макар што на пазарот нема многу достапни квалитетни десни крила.
Има една варијанта, се вика Даглаш Коста :D

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.554
Поени од реакции
8.142
надополнета со пакет понуда од Коста + болничко возило пред стадион секоја утакмица за само +10 евра од понудената цена. :D

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.762
Поени од реакции
17.677
надополнета со пакет понуда од Коста + болничко возило пред стадион секоја утакмица за само +10 евра од понудената цена. :D
Не, го добивате Де Шиљо гратис. :pos:

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Мислам дека Даглас Коста никогаш не бил ни на секунда земен во предвид од Солскјер или Ед. Таа шпекулација беше на ниво на Ракитич во Јунајтед за 40 милиони. Ако нешто ми се допаѓа во трансфер политиката на Солскјер, тоа е дека нема повеќе фрлање пари на стари истрошени фудбалери кои сакаат 3-4 години да одморат во Јунајтед пред крај на кариерата.

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.762
Поени од реакции
17.677
Мислам дека Даглас Коста никогаш не бил ни на секунда земен во предвид од Солскјер или Ед. Таа шпекулација беше на ниво на Ракитич во Јунајтед за 40 милиони. Ако нешто ми се допаѓа во трансфер политиката на Солскјер, тоа е дека нема повеќе фрлање пари на стари истрошени фудбалери кои сакаат 3-4 години да одморат во Јунајтед пред крај на кариерата.
Знајш дека те гибав :D

Ма да блиски медиуми на Јуве објавија дека се распрашвал Манчестер за потенцијала цена. :)

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Знајш дека те гибав :D

Ма да блиски медиуми на Јуве објавија дека се распрашвал Манчестер за потенцијала цена. :)
Знам дека се гибаш. :)

Инаку, тие медиумите блиски до Јувентус многу често објавуваат вести кои по својата вистинитост се слични до вестите кои ги објавуваат медиумите блиски до Барса, како онаа за Фирпо и 41 милион.

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.762
Поени од реакции
17.677
Знам дека се гибаш. :)

Инаку, тие медиумите блиски до Јувентус многу често објавуваат вести кои по својата вистинитост се слични до вестите кои ги објавуваат медиумите блиски до Барса, како онаа за Фирпо и 41 милион.
Зазвиси од кој. Се што е објавено од Агреси е непромашливо. Ди Марцио беше мн близок со Марота, откако си отиде Марота скоро никогаш да не е точен за Јувентус.

Романо е исто така доста океј.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.325
Поени од реакции
26.269
Зазвиси од кој. Се што е објавено од Агреси е непромашливо. Ди Марцио беше мн близок со Марота, откако си отиде Марота скоро никогаш да не е точен за Јувентус.

Некогаш со намера објавуваат погрешни вести, за да му помогнат на клубот и дигнат цена на некој играч. Затоа се блиски и добиваат инфо од прва рака за возврат.

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.762
Поени од реакции
17.677
Некогаш со намера објавуваат погрешни вести, за да му помогнат на клубот и дигнат цена на некој играч. Затоа се блиски и добиваат инфо од прва рака за возврат.
Јас сум сигурен дека и управите така тестираат терен за потенцијална продажба или купување на играч - со гласини и следење на реакции.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436

Не знам чии вести се тие, ама на неколку пари што беше спомнат Јунајтед таму блага врска немаше со некој факт. Последно беше тоа со Даглас Коста.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.554
Поени од реакции
8.142

Дилан Левит му е partner in crime на Гарнер, се очекува да иде на позајмница сезонава.Гигс му дал вчера деби од 1ва минута за Велс и многу добро изиграл, Гигс ептен го пофали.Од оние што ги следат У-x категориите велат дека е многу добар.

Kajgana Shop

На врв Bottom