По една добра позајмица во Чемпионшип или некој послаб клуб во ПЛ и спремни ќе се в година за прв тим. Една година после ќе имаат да учат од Матич и се надевам еден од нив ќе го замени.
Дилан Левит му е partner in crime на Гарнер, се очекува да иде на позајмница сезонава.Гигс му дал вчера деби од 1ва минута за Велс и многу добро изиграл, Гигс ептен го пофали.Од оние што ги следат У-x категориите велат дека е многу добар.
Go gledav detevo vo u-21 igri nekolku pati so portsmuth , daleku e od matic ja nwma intelegencijata na topka i da ja cita igrata,najvisoko sto moze da stasa e na nivo od fred so malku pogolema fizionomija od nego. Momentalno decva na utd imaa eden iden sver , hanibal mejbri , ako nw se povredi malovo e noviot skols , mi e strav da kazam moze i podobar od nwgo vo sesnasetnik i okoluПо една добра позајмица во Чемпионшип или некој послаб клуб во ПЛ и спремни ќе се в година за прв тим. Една година после ќе имаат да учат од Матич и се надевам еден од нив ќе го замени.
Momci ako odime so 4 vo dijamnat ke go zagusime trioto napred , rizikuvame greenwood da zakoci ako se meni sega formacija , a pogba kako dm , daj ne me zezakte vo odbrana toj e vo najdobra opcija labilnost vo najslosa ebe#o svajcarsko sirenje . Mislam deka doni ke pocne od klupa , i ako nw dojde sanco starna postava kw bide spanwcov, wan bisaka , meg i baily so shaw levo, matic pogba bruno ko amc , i rash , marcial i greenwood napres. Samo se nadevam sto pobrzo toa podo ro henderson ke go kutne degea.И јас на неколку пати ја спомнав таа варијанта, ама искрено само на прв поглед изгледа изводлива Слободата на Погба ќе ја плати Дони со губење на природната позиција и перформанси како мата на десно крило. Ако остане, а ќе остане Погба, ќе има удвојување на позиции, да видиме што смислиле во стручниот штаб.
грмушка број три, после Фелаини и ЧонгMomentalno decva na utd imaa eden iden sver , hanibal mejbri , ako nw se povredi malovo e noviot skols
Го гледав на таа утакмица, класични де Хеја ракометни одбрани! Не дека имаше многу удари кон гол, ама коректно одбрани. За голот не беше крив. Ќе се оправа изгледа
Се разбранил нешто Де Геа у последно време, се прашувам зошто
Ама никој не го перцепира тоа. Затоа кога ќе направи некој кикс, паѓаат сите социјални мрежи, форуми...од гомна јадење.
Се разбранил нешто Де Геа у последно време, се прашувам зошто
Добар играч за мала сума
Да беше англичанец ќе вредеше дупло во најмала мера..така да, сосема ок цена е 30м за шизиков..Добар играч за мала сума
Регуљон не е таков, раков е Алкантара со кого Солскер разговарал, ама тој сакал високи примања, а Солскер сака играчи кои ке играат за клубот а не за париПроблемот од добри играчи во без-конкурентни лиги е како би играле во ПЛ или Бундес... Имаме многу примери од преплатени што квичеле дека временските прилики, комшиите, пабот на ќошот и сл биле причина за слабата игра. Ене у погорните постови Рафа убаво искења еден таков добар играч. Мада Регилон изигра доста добро против нашиве и го бендисав
Реално гледано, ако успееме да го купиме Санчо, мислам дека то е то за летово. Јас лично би бил задоволен, двајца убер квалитетни млади фудбалери и не е така лошо. Да, има уште дупки за пополнување, но подобро да купуваме квалитет, него колку да се купи и за 2-3 години пак да пополнуваме исти дупки.
Нека го потпишат Санчо аман веќе и што е до мене не барам ни бек ни ништо повеќе овој прелазен.
Нека платат и 200 милиони ако треба, се работи за долгорочно пополнување на позицијата каде што имаме кратер веќе 7 години. Доколку се земи сега Санчо, не гледам да имаме потреба од некоја скапа инвестиција наредните сезони ( мислам на трансфер 100м+), евентуално уште еден екстра стопер...Реално гледано, ако успееме да го купиме Санчо, мислам дека то е то за летово. Јас лично би бил задоволен, двајца убер квалитетни млади фудбалери и не е така лошо. Да, има уште дупки за пополнување, но подобро да купуваме квалитет, него колку да се купи и за 2-3 години пак да пополнуваме исти дупки.