Бебиња и се за нив, грижа, играчки, поплаки, совети итн...

• Креатор на темата Креатор на темата gt80
  • Време на започнување Време на започнување
Големиот одамна е самостоен и не се замара со тоа кој што прави дома и кој е до него. Исто цел ден не можат да се наранат, да заспијат, ниедна играчка не сака а ни цртани да гледа. Каде мајка му и тој по неа.
Вака неколку месеци и вчера во рок од еден саат без неа 20 пати ја побара мама, мама,..
Ќотек не е решение.

Не гледам никаква љубомора од негова страна кон мене, не му смета кога сме заедно и не се поставува помеѓу нас. Само мајка му да е дома и не бара целото внимание од мајка му да е посветено само на него. Не е љубоморен ако посветува малку внимание и на мене и на брат му.
Кога ќе види дека подолго време не е до него ќе ја побара 20 пати во рок од еден саат и после се помирува со тоа дека ја нема. Почнува да се приврзува со мене и тогаш пак од мене не сака да се раздели и продолжува секаде да оди по мене. Не е толку силна таа поврзаност со мене, ама пак е смирен и знае дека не е сам и се чувствува безбедно.

Чудно ми е ова однесување после толку многу внимание што му е посветено и никогаш го немаме оставено сам. Претходно немаше проблем и идеше и кај непознати.

Иначе таков комплекс се јавува кај деца кои растат во фамилија каде таткото не одговара на улогата која треба да ја има, секогаш го ставаат во втор план и мајката е глава во фамилијата. Затоа улогата на таткото во фамилијата е важна за развојот на децата.

Кај да најдам кукла - вештерка?
02 244 6315 Крш !

64279_319924791442556_1243226634_n.jpg

info@krs.mk Серијата Bratz- Вештерки (облека и обувки, четка за коса и држач)

Здраво мамички имам бебенце од два месеци пред два дена приметив дека едното обравче му е подебело од другото и тоа е многу приметливо,се плашам не знам што може да биде ве молам за мислење

Здраво мамички имам бебенце од два месеци пред два дена приметив дека едното обравче му е подебело од другото и тоа е многу приметливо,се плашам не знам што може да биде ве молам за мислење
Ако е како потечено може да го каснало нешто па од тоа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom