Skylake
proseCUTE
- Член од
- 7 јули 2016
- Мислења
- 1.078
- Поени од реакции
- 1.712
Не е тоа. Тоа ти што збориш е друго.ko ce ti go masira gazeto od nazad i da podvleguva po malce glavceto
Не е тоа. Тоа ти што збориш е друго.ko ce ti go masira gazeto od nazad i da podvleguva po malce glavceto
so e ova jas so zboram? kako se vika? Mislam toa e.Не е тоа. Тоа ти што збориш е друго.
Масажа со ,,happy end", односно на крајот на масажата девојката ти го дрка курот и свршуваш.Да објасни некој што е тоа Еротска масажа?
Со хепи енд ли е ?Може.
Во Валијант нудат САМО еротска масажа.
А општо во животот, сексот често се случува без еротска масажа.
не пуши?Масажа со ,,happy end", односно на крајот на масажата девојката ти го дрка курот и свршуваш.
Па ако пуше цигари, ќе и дадеш и то...не пуши?
Во Валијант е забрането.не пуши?
Битола во Баиро и кај патот за Могила.
Каде поточно на Баиро? Јас Битола зад Император знам дека има.Во едно сокаче наспроти црквата Св. Ѓорѓија во Струга во една куќа ги има едно 5-6 што престојуваат... Има две наспроти хотелот Београд и една низ зелениот пазар... Во кафаната од покоен Леку ги има и таму и тоа Украинки, Романки, Русинки, Молдавки...Гостивар има еден куп кафани со такви...Охрид ги има 3-4 во една куќа наспроти некогашниот локал Наполеон и кафаната Беко...Битола во Баиро и кај патот за Могила. Кај патот за Могила на пат чекаат и стопираат коли...
Кај Диме, Велгошти.Здраво, некој да ми каже во Охрид каде можам да добијам масажа со среќен крај или да ми пише број во порака од некоја таква масерка.
Ви благодарам.
Zdravo, jas imam info deka dosle 2 devojki od Blagoevgrad Bugarija i vrsele "masazherski" uslugi vo zgradata kaj so bese stop shop na tret sprat. Imam broj ako sakas...Здраво, некој да ми каже во Охрид каде можам да добијам масажа со среќен крај или да ми пише број во порака од некоја таква масерка.
Ви благодарам.
Може број во инбокс?Zdravo, jas imam info deka dosle 2 devojki od Blagoevgrad Bugarija i vrsele "masazherski" uslugi vo zgradata kaj so bese stop shop na tret sprat. Imam broj ako sakas...