Мислиш Дони.
Па добро, после таков импакт очекувано е да мислиш дека вреди за 2ца играчи

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мислиш Дони.

Па и нека лета, ексик од играчи кои кога и да ти притребаат се повредени.Гледам заинтересирани биле за Регилон. Имаше одлична сезона во Севиља и е достапен за околу 30 милиони евра. Само наводно buy-back клазула сакале да вметнат Реал. Ако случајно го земат, сигурен сум дека Далот ќе лета
Изгледа ги тргнале посредниците, агентот на Санчо и Лихтштајнер.За Регилон може пример позајмица од 5м со obligation to buy од 25м следно лето, без buy back. Ова би било супер дил.
За Санчо не ми е јасно зошто не сакаат да искешираат. Изгледа короната ептен не погодила. 120м за Санчо изгледаат ефтино во споредба со тие 85м лани за Мегваер ако земеме во обзир квалитет на играчот, дефицитот на неговата позиција, маркетиншка вредност итн.
И јас на неколку пати ја спомнав таа варијанта, ама искрено само на прв поглед изгледа изводливаНего искачаат муабети дека Оле би ги искомбинирал Бруно Погба и Дони у исто време, ова може да се изведе само со дијамант или Погба дм.
Инаку дијамант со Бруно напред, Дони десно, Погба лево, Матич да спие пред одбрана е доста интересна комбинација, сите 3ца ќе идат напред со тоа што во секое сценарио еден би трчал назад (Дони).Со ова и Погба добива малце поголема слобода.
Слободата на Погба ќе ја плати Дони со губење на природната позиција и перформанси како мата на десно крило. Ако остане, а ќе остане Погба, ќе има удвојување на позиции, да видиме што смислиле во стручниот штаб.Одговор 2 во 1...прво објасни зошто неговата етапа во Јунајтед беше таква каква што беше-мизерна, друго зошто на сите дерби еден доолг период Арсенал беше фудбалски расшљакан и ошамарен како 'гуштер' пратен по бурек. Убо им кажа ЕвраНа каков куртон сме фрлиле еден куп пари....![]()

На каков куртон сме фрлиле еден куп пари....![]()