Trent Alexander Arnold
Stamford Bridge, Fulham Road, London, UK, SW6 1HS
- Член од
- 30 јули 2020
- Мислења
- 914
- Поени од реакции
- 4.146
Mnogu sedish na forum, zatoa.Лани еднаш, оваа година поретко.
Mnogu sedish na forum, zatoa.Лани еднаш, оваа година поретко.
Епа ако ебев ќе седев ли тука ај кажи ми?Mnogu sedish na forum, zatoa.
Mi potsekjash na ovoj sho mu mavaat shamar.Епа ако ебев ќе седев ли тука ај кажи ми?
Не сум на работа, имам слпбодни денови, надвор веќе 3 ден врне па мора да се седи.
Не подсетувам, во принцип тоа е мојот живот, барем досега, никот на форумот е најавтентичен од сите, се надевам дека нема да завршам како Илко пијан будала, ама чисто сумњам дека ќе е така.
Epa sakash so bager da gi rushish site koli u garazhata, koj ti e kriv...Не подсетувам, во принцип тоа е мојот живот, барем досега, никот на форумот е најавтентичен од сите, се надевам дека нема да завршам како Илко пијан будала, ама чисто сумњам дека ќе е така.
Па не сме 89 мајка му, 2020 сме, или пак сеуште сме во времето кога "не апсат" за јадење лајна, до вчера апсеа, ебаго?Epa sakash so bager da gi rushish site koli u garazhata, koj ti e kriv...
Сега е многу полесно да најдеш на некој начин чесно и поштено девојче, премалку се затоа. Само треба да знаеш каде да бараш.ехееее, вие постарите шо првите девојки ги фативте на плоштад или покрај некое чешмиче у центарот на селото немате појма со какви се проблеми се соочуваат денешните млади.
колку само нереални очекувања од двете страни, поготово од младите жени во оваа доба на инстаграми, фејзбуци и остали гомна.
Кај би барал според тебе?Сега е многу полесно да најдеш на некој начин чесно и поштено девојче, премалку се затоа. Само треба да знаеш каде да бараш.
А ти ебеш нешто и зошто не?Ti ebesh nesho?
Mене вакви ми се свиѓаа во младоста зошто иста музика слушавме. Сега за жал сите се предозираниЗнаеш колку врска има музиката што слушаш со тоа како те перцепира некоја девојка ? Скоро па ич, една од најмалку важните работи е не знам што глуп безвеза муабет терате во темава. Уште па Јала Брат, 2Бона, 3Бона биле некаков репер женските такви сакале може ако бркате 16 годишни малолетнички
Што мислиш ти за бркови ?Што мислиш за рокери с мораве?
Интелигенцијава ќе ти рече сељаци сеШто мислиш ти за бркови ?
Не сум ги слушал, не сум толку музички образован како тебе канје вест да ми е ролмодел.Интелигенцијава ќе ти рече сељаци се