Како да си фатам девојка?

Trent Alexander Arnold

Stamford Bridge, Fulham Road, London, UK, SW6 1HS
Член од
30 јули 2020
Мислења
914
Поени од реакции
4.146
Епа ако ебев ќе седев ли тука ај кажи ми?

Не сум на работа, имам слпбодни денови, надвор веќе 3 ден врне па мора да се седи.
Mi potsekjash na ovoj sho mu mavaat shamar.
Автоматски споено мислење:

@Sasa Ilic odi ebni neshto bratko, prestani da mi stavash emotikoni. :icon_lol:
Автоматски споено мислење:

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.026

Trent Alexander Arnold

Stamford Bridge, Fulham Road, London, UK, SW6 1HS
Член од
30 јули 2020
Мислења
914
Поени од реакции
4.146
Не подсетувам, во принцип тоа е мојот живот, барем досега, никот на форумот е најавтентичен од сите, се надевам дека нема да завршам како Илко пијан будала, ама чисто сумњам дека ќе е така.
Epa sakash so bager da gi rushish site koli u garazhata, koj ti e kriv...

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.026
Epa sakash so bager da gi rushish site koli u garazhata, koj ti e kriv...
Па не сме 89 мајка му, 2020 сме, или пак сеуште сме во времето кога "не апсат" за јадење лајна, до вчера апсеа, ебаго?

J

joli1

Гостин
ехееее, вие постарите шо првите девојки ги фативте на плоштад или покрај некое чешмиче у центарот на селото немате појма со какви се проблеми се соочуваат денешните млади.

колку само нереални очекувања од двете страни, поготово од младите жени во оваа доба на инстаграми, фејзбуци и остали гомна.

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.026
ехееее, вие постарите шо првите девојки ги фативте на плоштад или покрај некое чешмиче у центарот на селото немате појма со какви се проблеми се соочуваат денешните млади.

колку само нереални очекувања од двете страни, поготово од младите жени во оваа доба на инстаграми, фејзбуци и остали гомна.
Сега е многу полесно да најдеш на некој начин чесно и поштено девојче, премалку се затоа. Само треба да знаеш каде да бараш.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.493
Поени од реакции
26.049
Знаеш колку врска има музиката што слушаш со тоа како те перцепира некоја девојка ? Скоро па ич, една од најмалку важните работи е не знам што глуп безвеза муабет терате во темава. Уште па Јала Брат, 2Бона, 3Бона биле некаков репер женските такви сакале :eek: може ако бркате 16 годишни малолетнички
Mене вакви ми се свиѓаа во младоста зошто иста музика слушавме. Сега за жал сите се предозирани :place:

Kajgana Shop

На врв Bottom