За купување ќе најдеш некој ама ќе ти гу купе за делови и цената е на пола од тоа шо иде таа кола со волан од лева страна на наши табли. А за а7 и а8 од таа година неверувам дека ќе најдеш од форумо шо е возил тоа, ама нема шо да згрешеш тамо, фејслифт модели се таа година, луксузни до немај кадеKupuva li nekoj koli po mk so volan od desna strana? Moze povekje ke mi daat tamu za mojata. Vreme e da ja menjam pa za toa prasuvam.
Usput mislenje za audi a7 i a8 i dvete so 3.0tdi od 2015/16 i po okolu 80-90iljadi realni km?
Така мислат повеќето, но и Германија си има ограничување по автопатот како кај нас па и целиот балкан сепак по автобан на брзата лента на некои начин е дозволено илегалено неограничена брзина , но си имаат високо ниво на свест и култура во сообраќаот за разлика кај нас затоа строго се ограничениGermanija mislam e edinstvenata drzava vo Eu što nema ograničuvanja na brzinata na avtopatite
Ako daat povekje od tuka ondak i ne e problem.За купување ќе најдеш некој ама ќе ти гу купе за делови и цената е на пола од тоа шо иде таа кола со волан од лева страна на наши табли. А за а7 и а8 од таа година неверувам дека ќе најдеш од форумо шо е возил тоа, ама нема шо да згрешеш тамо, фејслифт модели се таа година, луксузни до немај каде
Шо модел,година,мотор?Ako daat povekje od tuka ondak i ne e problem.
Your AUDI valuation of £3,785. Samo za kocnici(diskovi i plocki na site trkala) dadov 1000 funti pred 2 meseca plus 4 novi gumi okolu 600 funti. Ispagja dzabe da ja daam.
Na privatno da ja prodaam bi zel okolu 4500![]()
Audi a4 b8.5(fejslift model) 2.0tdi od 2012 so realni 213k kmШо модел,година,мотор?
Тука би гу продал за над 5 па и 6 илјади евра, само прашањето кој ќе ти гу купе, повише шанси имаш у бугарија да гу продадешAudi a4 b8.5(fejslift model) 2.0tdi od 2012 so realni 213k km
Нема ограничувања на поголениот дел од автопатот во Германија, ограничувања има само на делници со причина. На пример при оштетен дел на автопатот кој треба скоро да се санира (нерамен пат, дупки, што е тоа? ) делници со контрола на тешки товарни возила, делници близу населени места, мостови и слично)Така мислат повеќето, но и Германија си има ограничување по автопатот како кај нас па и целиот балкан сепак по автобан на брзата лента на некои начин е дозволено илегалено неограничена брзина , но си имаат високо ниво на свест и култура во сообраќаот за разлика кај нас затоа строго се ограничени
Sent from my iPad using Tapatalk
Suzuki Swift, Kia Rio, Fiat Tipo Street, Kia Stonic, Hyundai i30,MITSUBISHI SPACE STAR i mnogu drugi modeli.Здраво дечки, сакам да купам кола до 12,000 евра максимум па да ми дадете некој предлог што би било според васнајдобра опција за тие пари ? Јас сум во глобала фан на BMW 323i и општо на сите BMW и на VW Scirocco. Ве молам за совет,вреди ли BMW или VW Scirocco да се купи за тие пари ?
Zosto e glup? Negovi pari sho saka toa ke si kupi.Suzuki Swift, Kia Rio, Fiat Tipo Street, Kia Stonic, Hyundai i30,MITSUBISHI SPACE STAR i mnogu drugi modeli.
Dokolku dadas 12 000 evra za polovna kola ti za mene si glup.
Ако имаш само 12000 евра, тогаш купи нова. Ако си спремен за поскапото оддржување и се што иде со кола од повисока класа, земи го БМВ-то, нема ич да ти биде криво.Здраво дечки, сакам да купам кола до 12,000 евра максимум па да ми дадете некој предлог што би било според васнајдобра опција за тие пари ? Јас сум во глобала фан на BMW 323i и општо на сите BMW и на VW Scirocco. Ве молам за совет,вреди ли BMW или VW Scirocco да се купи за тие пари ?