Фудбалски/трансфер дискусии

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Никогаш и така не излагаат 11м по сезона ( 6-7 ваљда се, поим неам сеа не е ни битно ), он изгледа договорил поголема плата ако перманентно остане во Баерн, па сега инсистира изгледа преку агентот негов да си ја изнуди истата.
Бруто - Нето е муабетот, само што едно му било нетото во Интер, друго во Баерн.

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.676
Поени од реакции
14.559
Ама како вака сега, нели Суарез, Агуеро, пичкесиматерине беа рамо до рамо со Левандовски и/или малку подобри од него?
Ова се луди бројки...

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
Ама како вака сега, нели Суарез, Агуеро, пичкесиматерине беа рамо до рамо со Левандовски и/или малку подобри од него?
Ова се луди бројки...

И ова е тема за трансфери.
Она Danke над амблемо требаше Danke Stealth да биди, пошто баба му толку не го фали.

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.676
Поени од реакции
14.559
И ова е тема за трансфери.
Она Danke над амблемо требаше Danke Stealth да биди, пошто баба му толку не го фали.
Ајде сега прочитај го пак насловот на темата. Мислам, ако умееш де.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.858
Поени од реакции
10.230
Druze, perisic nikogas nemal 11m plata vo Inter, ne znam od kade ti e ova info odnosno na toj sto go spodeluval, 4m po sezona zimase, a ikardi 4.5.
Perisic dojde koga uste bea pod restrikcii radi ffp, 11m po sezona nikoj nikogas nemal dogovor vo Inter toj period, a i prethodno, a i sega, a pravime muabet za iminja ko Ibrahimovic, Eto, Milito, Snajder, Maikon i tn i tn.
Kako dosle do 11m plata godisno vo Inter samo ovie sto gi pisuvaat rabotite znaat , mozes so nekolku klika na google da proveris kolkava plata zimase perisic vo inter.

Nema sto tebe da te slusame, valjda poise od tebe znaeme za platite na igracite na Inter.

Еве и од калчомеркато текст

Ne znam sto dogovorile baern so nego i negoviot agent, za permanenten transfer, toa e veke drugo i mozda tie baranja bile visoki ama vo Inter nikogas ne zemal tolkava astronomska suma godisno, ludost e toa.
Вие ќе му кажите дека нема шанса, убеден си е чоекот, вака исто му викавте дека не еб.л и стварно, ама оти

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.594
Поени од реакции
22.324

Сепак 11м по сезона за играч за ротација е премногу.
Треба да намали до 6-7м ако сака да остане во Баерн, за поголема плата нека бара место во друг клуб, јбг.

Не ме слушате...
Aj pa sega i ti. Taze tripleta peceni ste sto se 4-5m godisno plus za LS-sampion kako Perisic. Sepak ke zastedite 25m EUR na plata za LS-sampionot Coutinho.
Автоматски споено мислење:

Druze, perisic nikogas nemal 11m plata vo Inter, ne znam od kade ti e ova info odnosno na toj sto go spodeluval, 4m po sezona zimase, a ikardi 4.5.
Perisic dojde koga uste bea pod restrikcii radi ffp, 11m po sezona nikoj nikogas nemal dogovor vo Inter toj period, a i prethodno, a i sega, a pravime muabet za iminja ko Ibrahimovic, Eto, Milito, Snajder, Maikon i tn i tn.
Kako dosle do 11m plata godisno vo Inter samo ovie sto gi pisuvaat rabotite znaat , mozes so nekolku klika na google da proveris kolkava plata zimase perisic vo inter.

Nema sto tebe da te slusame, valjda poise od tebe znaeme za platite na igracite na Inter. - edit: kasnam :D

Еве и од калчомеркато текст

Ne znam sto dogovorile baern so nego i negoviot agent, za permanenten transfer, toa e veke drugo i mozda tie baranja bile visoki ama vo Inter nikogas ne zemal tolkava astronomska suma godisno, ludost e toa.
Vo Italija mislam neto plata pisuvat vo Germanija bruto. Ako zemal 4m vo Inter e negde kaj 9m vo Germanija sto ne e tolku daleku od 11.

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.590
Поени од реакции
13.956
Јуве царевите 10 милиони договориле плата со Суарез :pos: ај ако можат некако и годишната плата што му преостанува во Барселона да ја платат, плус фан добиваат, форца јуве :oeoeoe:
Исто и имаме еден црн момак со здрави колена, Умтити се вика, не ќе е лошо да го соберат :D

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.045
Поени од реакции
6.072
Шо дека дал најмногу голови сезонава, па и последниве 5. Беше ли во Лисабон, е прашањето?

Јуве царевите 10 милиони договориле плата со Суарез :pos: ај ако можат некако и годишната плата што му преостанува во Барселона да ја платат, плус фан добиваат, форца јуве :oeoeoe:
Исто и имаме еден црн момак со здрави колена, Умтити се вика, не ќе е лошо да го соберат :D
За Дибала многу се да му дадат, ама за мешково малку..... Еби ветар луѓе.
Ај може Роналдо ќе го стави на некој тренинг па ќе го стопи :D

Фала фала, добре дојде :D
Автоматски споено мислење:

Член од
11 јули 2011
Мислења
1.726
Поени од реакции
1.997
Суарез ако отиде во Јувентус првата сезона ќе биде најдобар стрелец, втората ќе има 15 до 20 гола и после ќе си оди...
Кажувам за бројка на голови, а за допринес во игра, трчање и слично не зборам...

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Jaк а многу потценет играч...штета што Лампард и Челзи не се во заблуда и знаат каков играч имаат во тимот....истантен имапкт ќе направи во било која екипа да оди...уште три топ сезони има во него доколку не се повреди

Kajgana Shop

На врв Bottom