Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Го избришале твитот од Гардијан најверојатно. Статија на Хрст каде што вика дека Солскер запнал по Упамекано.
И јас прочитав дека следен на листа на Солскјер му бил Упамекано. Ми е страв само дека ќе се испукаат на уште два три играчи и потоа ќе купат некоја поефтина замена за Санчо. Макар што на пазарот нема многу достапни квалитетни десни крила.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
И јас прочитав дека следен на листа на Солскјер му бил Упамекано. Ми е страв само дека ќе се испукаат на уште два три играчи и потоа ќе купат некоја поефтина замена за Санчо. Макар што на пазарот нема многу достапни квалитетни десни крила.
Исто и јас. Санчо е поприоритетен за екипава, не можеме да се ослониме на Гринвуд а кога не игра тој, сите не научија дека сме безопасни од десно.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Исто и јас. Санчо е поприоритетен за екипава, не можеме да се ослониме на Гринвуд а кога не игра тој, сите не научија дека сме безопасни од десно.
Од друга страна, ако му ги купат на Солсјкер Упамекано и Санчо, или Санчо и некој дриг квалитетен стопер, тоа ќе биде тоа за него. Тимот конечно ќе биде квалитетно покриен на сите позиции, со еден од најкомпетитивните средни редови во Европа, со суперталентирана тројка во нападот, со солидна одбрана и двајца квалитетни гломани. Нема повеќе ни фали уште овој за да освоиме. Потоа ќе може да се освежува тиомт со помлади играчи од време на време.

После тоа нема алиби за Солскјер, мора да се оди на титули на сите можни фронтови.

Morgan Freeman

Немодератор
Член од
23 април 2010
Мислења
2.940
Поени од реакции
4.438
Некој тука прашуваше како се изговара точно ван де беек.
Бидејќи по вакви прашања се осеќам како да имам оцд, морав да проверам и според некоја типка од Утрехт, се изговара "фан де Беек".

Член од
11 април 2012
Мислења
4.729
Поени од реакции
5.478
Некој тука прашуваше како се изговара точно ван де беек.
Бидејќи по вакви прашања се осеќам како да имам оцд, морав да проверам и според некоја типка од Утрехт, се изговара "фан де Беек".
Имаат разлика зависно кој дел на Холандија е, тие што живеат во јужниот (и поголем дел од централниот) регион В го изговараат В, тие што се во северниот регион изговараат како Ф наместо В (ова случајно го зборев со сопругот на мајка ми, ликот прати формула и навива за Ферстапен, а познаник од билијард што го имам навива за Верстапен исто во формула :) )
Баш попладне ако дојде на билијард ќе го прашам како он би го изговорил

Член од
14 април 2012
Мислења
32.845
Поени од реакции
67.308
Енглезиве од Скај Спортс го викаат Ван Де Бијк или Ван Де Бик. Многу е блиску по звучност.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Ако ги земат целиве што се зборат, Упамекано и Санчо, ке се подмочам од среќа, иако и даље ке ни треба уште 2-ца саглам играчи за од клупа.
За кои позиции би ни требале 2-3 саглам играчи за од клупа, под претпоставка дека Упамекано и Санчо ќе дојдат?

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
1 srednjak, desno krilo i valjda bek/shpic

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Кој средњак, во моментов манчестер има 9 фудбалери од среден ред, под препоставка дека Переира и Лингард ќе си одат, остануваат седум, а можат да играат тројца. Зошто е потребен уште еден? Десно крило резевра е Џејмс, или по потреба би влегол Гринвуд. Шпиц резерва е Игало, ако си оди тука е Гринвуд или евентуално Јануари да се купи некој млад фудбалер. Бекови замени се Вилијамс и Дало.

Па не можеме 200 фудбалери да имаме.

Член од
30 јануари 2009
Мислења
498
Поени од реакции
453
Јас уште за Дони не верувам додека не видам на официјална страна вие си напраивте фм филм за Упамекано и Санчо.:toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom