Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Hahaha ok bro, sea postiraj go i videoto da ja dokazis poentata a ne mozis da vidis deka suptilno gi pecka ovie drugive so mislat deka treba da imaat zagarantirano mesto vo prv tim.
Дали слушаш и читаш на кој му се обраќа и за кој се однесува прашањето? Ова се однесува директно на него, тоа што и некој друг може да се пронајде не е тема на муабет

Супер, Габриел е потврден од Орстин, Сократис и Холдинг изгледа се аут, најново што се шушка е дека Ауба исто потпишал и најверојатно и Мартинез и Најлс остануваат.

Останува да ги шитнеме:
Гендузи
Мустафи
Озил
Тореира

Од четворицава горе 70 - 80 треба да може да извадиме без проблем

И на нивно место Парти и Ауар и доста е за летово :))))

За Сократис има шпекулации каде би заминал? Што стана со Чејмберс?

За Сократис има шпекулации каде би заминал? Што стана со Чејмберс?

Сократис наводно наполи за 4.5м

За Чемберс нема ништо конкретно, наводно Лидс и Фулам се заинтересирани, ама се ептен шпеккулации.

Мислам дека ако иде Холдинг тогаш Чемберс ќе остане.
Нормално зависи и од Мустафи, ако не најдеме никој да го купи него, тогаш подобро Чемберс да го дадеме а Мустафи да остане замена.

И на нивно место Парти и Ауар и доста е за летово

Убава желба, но штом го вративме Себаљос, нема шанси и двајцата да ги земеме, ми се чини дека ќе загриземе јако за еден од нив, и ако сме умешни и имаме среќа, го потпишеме на крај.

Прашање е кој ни треба повеќе?

Убава желба, но штом го вративме Себаљос, нема шанси и двајцата да ги земеме, ми се чини дека ќе загриземе јако за еден од нив, и ако сме умешни и имаме среќа, го потпишеме на крај.

Прашање е кој ни треба повеќе?

Зашто да не?
Ако си одат Тореира и Гендузи, на нивно место Парти и Ауар.
Озил и онака е отпишан.

Инаку ако јас треба да бирам, ни фали ептен креативност, така да Ауар ми е прв избор.
Ако Себаљос ја задржи формата од крајот на годината тогаш ни треба креативец.

Е сега, ако го зееме Ауар мислам нема шанси да играме со формацијава на крај што ја форсираше Артета со три централни.

Со потпишување на Себаљос и јас мислам дека само еден од нив ќе се купува. Ако се префрли Артета на 4-3-3 системот, жртва ќе биде АМН и на некој начин ќе се зафркне ако остане :D

Дефинитивно еден. По мене мислам дека Парти повеќе би ни одговарал. Ни треба цврст играч во средината, човек што може да задржи топка.
Автоматски споено мислење:

Arsenal will pay €4m for Dani Ceballos’ season-long loan from Real Madrid & will cover the player’s wages.

Последно уредено од модератор:
Лено/Мартинез
Белерин/АМН/Соарес - Луиз/Салиба - Габриел/Мари - Тирни/Сака
Себаљос/Гендузи - Парти - Џака/Сака/АМН
Пепе/Нелсон - Лаказет/Нкетиа/Мартинели - Обамејанг/Вилијам/Сака

Too good to be true. Ако Белерин си оди, очекувам класа бек да го замени. Кога ќе видеме, со ваков состав дури и резервниот е доста квалитетен. Ако Лаказет си оди, тогаш веќе би верувал во шпекулациите за Ауар, а Обамејанг да оди централно, од лево да игра Вилиам или Сака.

Фали само уште турскиот паразит да го собере некој, па обнови договори на сите младинци.

Не постои класа бек моментално на пазарот што Арсенал може да си го дозволи ако Бељерин замине. Изгледа Соарес ќе го играт таму, а може и АМН. Мада мислам дека ќе продолжи Артета со 3 позади.
Колашинац изгледа е готов за во Шалке.

Уште колку сезони има од договорот Озил? Кој паразит од играч, чудо едно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom