Предлози и свое видување на актуелните фотки на натпреварот!

• Креатор на темата Креатор на темата Toto.toto
  • Време на започнување Време на започнување
Mislam deka sekoja slika vo nejze ima podatoci kade i koga e slikana...i so kakov ured
Na primer na vremeto koga stavav sliki na Google earth, iako bea slikani so fotoaparat, vadese kompletna informacija za slikata
Znaci so ,,print screen,, na kompjuter koga se vleguva vo slikata mozi ,,slikarot,, da dokazi deka e negova
Можеби ги исчитил тие податоци, може не сака секој да ги знае :)
Фб автоматски ги чисти, на форумов не знам :D

2020-08-27-20-24-25.jpg 20200827_202821.jpg

...мое мислење, дека е негова фотката, доволно ова дупе во првата постирана фотографија да не убеди дека бил таму присутен и не ретко постирани сопствени фотографии на твитер, инста или ФБ бидат превземени без прашање од било кој, слично имав и јас неколку такви фотографии што се земени во разни портали,
членот не лаже инаку јас ќе регаирав, кај оставам туѓа фотка тука веднаш ќе мрчам! :sneaky:

П.С.
скоро сите сме сложни дека првата фотка му е подобра, дури да беше првата фотка во конкуренција ќе имаше повеќе гласа, за разлика од ова вторава...дискутабилна!

Прегледај го приврзокот 264493 Прегледај го приврзокот 264494

...мое мислење, дека е негова фотката, доволно ова дупе во првата постирана фотографија да не убеди дека бил таму присутен и не ретко постирани сопствени фотографии на твитер, инста или ФБ бидат превземени без прашање од било кој, слично имав и јас неколку такви фотографии што се земени во разни портали,
членот не лаже инаку јас ќе регаирав, кај оставам туѓа фотка тука веднаш ќе мрчам! :sneaky:

П.С.
скоро сите сме сложни дека првата фотка му е подобра, дури да беше првата фотка во конкуренција ќе имаше повеќе гласа, за разлика од ова вторава...дискутабилна!
Мене па првата не ми се допаѓа хахаха

Мене па првата не ми се допаѓа хахаха
... па сеа и мене многу не ми се допаѓа вакви мали задници, ама фотката е ОК во движење природна, секси девојка во пинк осветлување ноќен бар!

...обработка на Нет фактите околу фотката од Ломоносов Бар во Москва! :D

ice_screenshot_20200831-182735.jpg

ice_screenshot_20200831-181227.jpg

...за да некако докажам дека се на членот @chef_cook фоткaта, треба да докажам дека НЕ е фотката на дотичната „ревергл“, единствените „нејзини“ постирања на истава фотка од барот е од пред две и три години (2018, 2017 година) !

ice_screenshot_20200831-181604.jpg

... но истата фотка ја има како „авторско“ самиот бар,

ice_screenshot_20200831-185424.jpg

или истата фотка „најтпарти“ ја има како „авторско“ и алексеј ковалеј!

ice_screenshot_20200831-182301.png

... како и постирана фотка дури 2015 година со „авторско“ од некој си Олег Солојев! со што автоматски паѓаат во вода сомневањето дека фотките би биле лични на „равелгл“ која ги има постирано во 2017 и 2018 , а истата е постирано на портал уште во 2015 год од Олег!

...и штом фотогрфијата не може да се докаже од сите овие назначени дека е лична со авторско право на неа, исто не може да се докаже дека фотката не е лична на членот што ја постирал на форумов, а штом ние моментално ја имаме неговата изјава дека е сериозен член и дека фотката е негова со можност на позајмување на други од негово фотопортфолио, тогаш зошто не би верувале дека е негова! (y)

...обработка на Нет фактите околу фотката од Ломоносов Бар во Москва! :D

Прегледај го приврзокот 264499

Прегледај го приврзокот 264498

...за да некако докажам дека се на членот @chef_cook фоткaта, треба да докажам дека НЕ е фотката на дотичната „ревергл“, единствените „нејзини“ постирања на истава фотка од барот е од пред две и три години (2018, 2017 година) !

Прегледај го приврзокот 264500

... но истата фотка ја има како „авторско“ самиот бар,

Прегледај го приврзокот 264505

или истата фотка „најтпарти“ ја има како „авторско“ и алексеј ковалеј!

Прегледај го приврзокот 264504

... како и постирана фотка дури 2015 година со „авторско“ од некој си Олег Солоев! со што автоматски паѓаат во вода сомневањето дека фотките би биле лични на „равелгл“ која ги има постирано во 2017 и 2018 , а истата е постирано на портал уште во 2015 год од Олег!

...и штом фотогрфијата не може да се докаже од сите овие назначени дека е лична со авторско право на неа, исто не може да се докаже дека фотката не е лична на членот што ја постирал на форумов, а штом ние моментално ја имаме неговата изјава дека е сериозен член и дека фотката е негова со можност на позајмување на други од негово фотопортфолио, тогаш зошто не би верувале дека е негова! (y)
Членот тече дека е од пред 2-3 год фотката, а испадна дека е од пред 5-6?
јас затоа кажав, дај го оригиналот на пример :)
Автоматски споено мислење:

Него кај олег не пишува дека е негова лична, кај рејвгрл да :) и има цела фото сесија од таа вечер, со видеа со се

Членот тече дека е од пред 2-3 год фотката, а испадна дека е од пред 5-6?
јас затоа кажав, дај го оригиналот на пример :)
Автоматски споено мислење:

Него кај олег не пишува дека е негова лична, кај рејвгрл да :) и има цела фото сесија од таа вечер, со видеа со се
... кога некој работа надвор посебно на брод, времето му лета, па негови 2,3 години му се 5,6 години... а и сигурно нема 33 години кој знае ги отера на 35 год според брзо вртење на земјата и летање на времето...

... кога некој работа надвор посебно на брод, времето му лета, па негови 2,3 години му се 5,6 години... а и сигурно нема 33 години кој знае ги отера на 35 год според брзо вртење на земјата и летање на времето...
Има баш 33 (така кажа он) а и нели е менаџер на хотели низ русија, каков брод сеа? Башка ја сум цел живот надвор и баш е обратно хахаха 2-3 како 5-6 изгледаат ;)

него добро е ова си пишуваме пораки после и тука, на иста тема хахахХа

Има баш 33 (така кажа он) а и нели е менаџер на хотели низ русија, каков брод сеа? Башка ја сум цел живот надвор и баш е обратно хахаха 2-3 како 5-6 изгледаат ;)
него добро е ова си пишуваме пораки после и тука, на иста тема хахахХа
... да не постираш на таа тема, ќе речев ај коцкава не се тркала на други теми:D, ама постираш порции во гурманско катче, ги гледаш другите фотки само во месото и јадењето? не ја гледаш така целосно фотката со сета околина? @Torchyrus сирот цела даска однел на планина ја дигнал со јадењето да се види позадината? за кого ма? ти само јадењето? така и @chef_cook се скина местејќи ја порцијата пред прозор да се види тоа Црно Море, бродови...ти само јадењето го гледаш? :D

Мислев дека си во Русиа моментално :)
Русија сум бе,Црно Море,Сочи-Крим ))))

Ја викав дека мучки прават, ама им беше смешно тогаш. Затоа не учествувам...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom