Предлози и свое видување на актуелните фотки на натпреварот!

• Креатор на темата Креатор на темата Toto.toto
  • Време на започнување Време на започнување
ама кој ја сликал? зашто ја има на официјалните страни на барот и пишува дека е додадена од менаџментот :D
Автоматски споено мислење:

дали си ти рејвгрл?

Прегледај го приврзокот 264456
Знам,али моја е,има повеќе слики мои,менаџментот беа срби,така да тоа е конекцијата
Автоматски споено мислење:

Шо е тоа?

Знам,али моја е,има повеќе слики мои,менаџментот беа срби,така да тоа е конекцијата
на нет пишува многу различно....

сумњивоооооо!!!!! @bijons се повикува на каса!!!! Ако ме прашуваш мене, би те дисквалификувала. Има повеќе докази дека не е твоја отколку дека е твоја :(

сумњивоооооо!!!!! @bijons се повикува на каса!!!! Ако ме прашуваш мене, би те дисквалификувала. Има повеќе докази дека не е твоја отколку дека е твоја :(
https://spb.zoon.ru/night_clubs/nochnoj_klub_lomonosov_bar/
https://steemit.com/music/@ravegirl/from-russia-with-love-moscow-night-party

ја има на поише места....ова се неколку линка само

Хахаха,моја е,100%, со бургерот кемпински ова,нема везе,дискфалификувај ме..

Хахаха,моја е,100%, со бургерот кемпински ова,нема везе,дискфалификувај ме..
за бургерот не знам што било не е моја работа. Ако е твоја ќе ја имаш оригиналната :P

за бургерот не знам што било не е моја работа. Ако е твоја ќе ја имаш оригиналната :P
Види, сликава е стара 2-3 години точно,но е направена од мене 100%,не само она туку повеќе,ти реков со менаџментот се знаев,рејвгрл незнам која е што ја подпишала сликата.Не мислам да се правдам.Ако мислиш дека лажирам дисквалификувај/банирај ме.
Ќе стаам следучи пут аматер фото и тоа е тоа..

Види, сликава е стара 2-3 години точно,но е направена од мене 100%,не само она туку повеќе,ти реков со менаџментот се знаев,рејвгрл незнам која е што ја подпишала сликата.Не мислам да се правдам.Ако мислиш дека лажирам дисквалификувај/банирај ме.
Ќе стаам следучи пут аматер фото и тоа е тоа..
без лутење, полека

прво, нигде не пишав дека оваа е профи слика :D
второ, не значи дека е добра па затоа викам дека не е твоја. Ете таа со црквата ти беше супер па ништо не реков :)
трето, правила си се правила. Важеле за сите други, мора да важат и сега. Јас не знам дали е твоја или не, ама се покажува на тоа дека не е твоја, за да бидам фер према останатите кои биле на ист начин опоменати, те опоменувам и тебе.

и какво банирање бре, нема тоа тука :D

без лутење, полека

прво, нигде не пишав дека оваа е профи слика :D
второ, не значи дека е добра па затоа викам дека не е твоја. Ете таа со црквата ти беше супер па ништо не реков :)
трето, правила си се правила. Важеле за сите други, мора да важат и сега. Јас не знам дали е твоја или не, ама се покажува на тоа дека не е твоја, за да бидам фер према останатите кои биле на ист начин опоменати, те опоменувам и тебе.

и какво банирање бре, нема тоа тука :D
Не не се лутам,таман работа.Ти ме праша јас, ти одговорив.Неам авторски права на сликите,и ги имам споделено со со арт директорот на барот.
Глупости 33 години имам сеа ќе лажам,за една слика.Ни награди давате ни пофалници,се е забава!
Не мислев дека ќе отиде толку далеку работава,но нејсе.
Се повлекувам сам од натпреваров,моите гласови распредели ги кај тие за кој што гласав,ако може.

Де бе, што се лутиш - мора коцка да провери, како добар модератор :)
Пишува дека е на @ravegirl сликата, ама тоа не значи дека не ја преземала од тебе/барот.

Де бе, што се лутиш - мора коцка да провери, како добар модератор :)
Пишува дека е на @ravegirl сликата, ама тоа не значи дека не ја преземала од тебе/барот.
Само што рејвгрл е некоја што пола свет го шетала по журки за да фотка :P

Mozi i vaka da se proveri.......odiš vo ,,details,, i vadi kade i koga i so što e napravena slikata
Staviv bukvi na facite....soprugata da ne mi go izmeni ličniot opis...:(
20200831_134744.jpg

Mislam deka sekoja slika vo nejze ima podatoci kade i koga e slikana...i so kakov ured
Na primer na vremeto koga stavav sliki na Google earth, iako bea slikani so fotoaparat, vadese kompletna informacija za slikata
Znaci so ,,print screen,, na kompjuter koga se vleguva vo slikata mozi ,,slikarot,, da dokazi deka e negova

Mislam deka sekoja slika vo nejze ima podatoci kade i koga e slikana...i so kakov ured
Na primer na vremeto koga stavav sliki na Google earth, iako bea slikani so fotoaparat, vadese kompletna informacija za slikata
Znaci so ,,print screen,, na kompjuter koga se vleguva vo slikata mozi ,,slikarot,, da dokazi deka e negova
Затоа пипав ако е твоја ќе го имаш оригиналот :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom