- Член од
- 28 декември 2015
- Мислења
- 4.114
- Поени од реакции
- 6.607
Џорџе што си ми пишувал приватни пораки бе? Смеам утре да излезам надвор или да се пазам?
Мене ми се заканува со тоа дека имал заклано цинцари

Како што кажав тнденциозно е за свои потреби, али кажими еве за тоа време модерен попис, зошто Македонци или Бугари не се спомнуваат, а се спомнуваат Маѓари кои се далеку поголема закана за територијалниот интегирет на таа држава.
Автоматски споено мислење:
иако е усташ со бугарофилски црти што е разбирливо барем можеш да дискутираш со него без навреди, плус на тоа се труди да докаже нешто ама слабо му иде али пак ке кажам е без навреди за разлика од тебе и оној куртонот бланко тоа е невезможно, а пошто темата е геноцид а си спомнал српски геноцид врз македонците да рааскрстиме дали воопшто имало македонци тоа време, а трупер се убаци дека бугари имало па врз нив бил геноцидот, така да не е баш офтопик.
Усташ со бугарофилски црти? Не е бугарофил, нормално е за усташа да е против срби и да негира српски ставови, а тоа што сте нашле заеднички јазик е интересно. Едниот лаже за Јасеновац другиот за Сребреница, мислам до каде треба да се падне.
Исто како арнаути што прават, некако да ја прикажат "својата" страна како жртва, секогаш се угнетени и јадна нејач.

SRBIJA IZUMIRE – u Srbiji sve manje Srba!
Za proteklih sedam decenija, udeo mladih se prepolovio, broj starih povećao više od tri puta, a prosečan stanovnik Srbije ostario gotovo 14 godina.

HRVATSKA IZUMIRE, PALI SMO ISPOD 4 MILIJUNA STANOVNIKA. DEMOGRAF: ‘Mogli bismo doživjeti otrježnjenje’
Broj stanovnika u Hrvatskoj pao je ispod četiri milijuna Ako se potvrde prve procjene Državnog zavoda za statistiku, broj stanovnika u Hrvatskoj pao je ispod četiri milijuna, što je velika razlika …

Светла иднина за геноцидните етноси.
Последно уредено: