Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Малце ризик ми е овој Ван де Бик. Не ми е многу дефиниран како играч искрено. Мада, не ми се верува да заврши во Јунајтед.

Vrijaza od igrac samo za so drugar mu Tadic.
Onaka - ne.
sekako :)
od lanskata generacija na ajax on, de ligt i de jong vredea da investiras u niv bez nikakvo razmisluvanje, neka otide u pojak tim so e poveke u spotlajt pa ke praime muabet. Dovolno e da mu se izglea hajlajt od utakmicata protiv juve u torino za da covek ukapira za kakov igrac stanuva zbor i u kakov igrac moze da prerasne ako otide u asalna sredina, ne nekoja kancerogena i mrtva.

sekako :)
od lanskata generacija na ajax on, de ligt i de jong vredea da investiras u niv bez nikakvo razmisluvanje, neka otide u pojak tim so e poveke u spotlajt pa ke praime muabet. Dovolno e da mu se izglea hajlajt od utakmicata protiv juve u torino za da covek ukapira za kakov igrac stanuva zbor i u kakov igrac moze da prerasne ako otide u asalna sredina, ne nekoja kancerogena i mrtva.
Ќе видиме, на Де Јонг и Де Лигт прва сезона им е, нова средина па не можиме да ги судиме.
Де Лигт на почеток го исмевавте тука поради многу киксој, после тоа можи се поправил, а Де Јонг не покажа ништо посебно во Барселона, добро факт е и дека дојде во мртва Барса, со многу лошо менаџирање и го играа на погрешна позиција.

Овај Де Бек или Де Бик (фино би било да знаеме како се изговара) колку што гледам повеќе е замена за Погба отколку Фернадес. Мислам, повеќе е МЦ отколку што е АМЦ. Вчера гледав некои клипичиња со него, ми изгледа како Ерера ама да знае да игра и фудбал. Бидејќи Ерера има одличен ворк рејт ама многу фудбал не разбира.

Овај Де Бек или Де Бик (фино би било да знаеме како се изговара) колку што гледам повеќе е замена за Погба отколку Фернадес. Мислам, повеќе е МЦ отколку што е АМЦ. Вчера гледав некои клипичиња со него, ми изгледа како Ерера ама да знае да игра и фудбал. Бидејќи Ерера има одличен ворк рејт ама многу фудбал не разбира.
По офанзивен е, во Ајакс зад небо играа Де Јонг и Шене а и физички е слаб за дмф.

По офанзивен е, во Ајакс зад небо играа Де Јонг и Шене а и физички е слаб за дмф.

Значи сепак е повеќе АМЦ? Бидејќи вчера на тој клипот што го гледав имаше еден куп дефанзивни стартови?

MC e Van de Beek od ponovava generacija na holandski igraci, ama igra i AM bez problemi. Nemaat holangjanive sea igraci ko Snajder, Van der Vart i slicni 10ki. Top e Doni, nikoj nema da zgresi ako go zeme. On spored mene najpotcenet bese od toa trio sto eksplodira u Ajax.
+1! Се зезнаа де Лихт и де Јонг со трансферите во Барса умрената и Јуве мафијата. Сега овој кога ќе дојде кај нас има да се тури од титули освојување, ама тоа е, кој чека ќе дочека :D

Меси не се појавил на тестирање денеска, шо значи тоа е тоа момци :)

Замисли за 70 милиони можиш да ги имаш Ван Дер Бик и Тиаго а на крајот ќе завршиш со Пјанич и Џиџи Вајналдум

Со Давид Нерес шо бидна се изгуби од мапата скрос?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom