RickyLFC9
Модератор
- Член од
- 28 март 2012
- Мислења
- 19.565
- Поени од реакции
- 41.148
У реду е Рики.Сега би било одлично да кикснете 5-6 кола на почетокот за уште посериозно да ја сфатите сезоната.
У реду е Рики.Сега би било одлично да кикснете 5-6 кола на почетокот за уште посериозно да ја сфатите сезоната.
Псе јо Инаку овие беа од забавиште!Арсенал е третата екипа после Ливерпул и Манчестер Сити која покажува сериозен колективен карактер во Премиер Лигата. Не знам дали е до Артета или до поединци од играчите, или можеби најверојатното да е комбинација од двете.
Ако успеат да ги отстранат индивидуалните катастрофи кај други поединци, би требало да бидат главен фаворит за 3-то место пред детските градинки од Челзи и Манчестер Јунајтед.
„Искусните интернационалци“ како Рудигер и Погба на пример, се на ниво од забавиште во споредба со овие од збавиште во Арсенал. Зошто е тоа така, има кој да си мисли.Псе јо Инаку овие беа од забавиште!
Фино ова, само имај предвид дека Арсенал нема секое коло да игра против Ливерпул, Челзи, Сити и Јунајтед. Ќе мора во одреден момент да почнат да ,,играат фудбал" со Брајтон, Барнли, Шефилд и Лидс.Арсенал е третата екипа после Ливерпул и Манчестер Сити која покажува сериозен колективен карактер во Премиер Лигата. Не знам дали е до Артета или до поединци од играчите, или можеби најверојатното да е комбинација од двете.
Ако успеат да ги отстранат индивидуалните катастрофи кај други поединци, би требало да бидат главен фаворит за 3-то место пред детските градинки од Челзи и Манчестер Јунајтед.
Да имаше квалитетни играчи на средина Артета немаше да игра вака сигурно, колку пари толку музика нема што да се проучува, од кога е дојден таа е играта. Со Елнени, Џака, Себаљос толкуФино ова, само имај предвид дека Арсенал нема секое коло да игра против Ливерпул, Челзи, Сити и Јунајтед. Ќе мора во одреден момент да почнат да ,,играат фудбал" со Брајтон, Барнли, Шефилд и Лидс.
А и ова што го прават во дерби мечевите во пост-коронава, еден ден ќе биде проучено од Клоп, Артета, Солскјер и Лампард и нема баш совршено вака да функционира и трае вечно.
Јасно де, мене не ми смета воопшто. Легитимно целосно, бујрум нека ги победи некој. Друго ми беше.Да имаше квалитетни играчи на средина Артета немаше да игра вака сигурно, колку пари толку музика нема што да се проучува, од кога е дојден таа е играта. Со Елнени, Џака, Себаљос толку
Арсенал без Обамејанг е Вест ХемНе знам дали е до Артета или до поединци од играчите, или можеби најверојатното да е комбинација од двете.
Веројатно сам не си асистираАрсенал без Обамејанг е Вест Хем
Точно, секој по 3-4 пати. Нешто што би постигнал било кој просечен играчВеројатно сам не си асистира
Sent from my JSN-L21 using Tapatalk
Артета е единствен од останатите тренери/менаџери (после Клоп и Пеп) кој засега вади максимум од играчите што ги има на располагање. Тоа е правилниот старт за екипа во изградба. Може нема да продолжат по тој правец (нели зависи од управа, спонзори, агенти, итн) ама засега се во најдобра стартна позиција за напред.Фино ова, само имај предвид дека Арсенал нема секое коло да игра против Ливерпул, Челзи, Сити и Јунајтед. Ќе мора во одреден момент да почнат да ,,играат фудбал" со Брајтон, Барнли, Шефилд и Лидс.
А и ова што го прават во дерби мечевите во пост-коронава, еден ден ќе биде проучено од Клоп, Артета, Солскјер и Лампард и нема баш совршено вака да функционира и трае вечно.
Нема екипа која е толку зависна од еден играч, дури ни Барселона од Меси или Реал Мадрид од Роналдо (што веќе се виде). Хипотетички муабет.Арсенал без Обамејанг е Вест Хем
Јасно де, мене не ми смета воопшто. Легитимно целосно, бујрум нека ги победи некој. Друго ми беше.