Соживотот во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување Време на започнување
Аљо не знае преносно значење, сарказам, не разликува значење на зборови во сленг и литературен говор и ич не е чудно оти не сконта дека цитатот на Бада се однесуваше на тебе. Само требаше да кликне на постот и ќе го однесеше таму.

Али нема везе, ОКеј човек е. За разлика од Пуно и Дарданија. Има и други членови на Балисти што се океј луѓе. Ова без сарказам. (мора вака дисклејмери, пошто више ни тие што ме познаваат не знаат кога сум саркастичен, а кога не)

1. Аљо не знае преносно значење, сарказам, не разликува значење на зборови во сленг и литературен говор и ич не е чудно оти не сконта дека цитатот на Бада се однесуваше на тебе. Само требаше да кликне на постот и ќе го однесеше таму.

2. Али нема везе, ОКеј човек е. За разлика од Пуно и Дарданија. Има и други членови на Балисти што се океј луѓе. Ова без сарказам. (мора вака дисклејмери, пошто више ни тие што ме познаваат не знаат кога сум саркастичен, а кога не)

1. Не сакав он да увиди и сакав да продолжам со муабетот во таа насока да го дриблам, да видам до каде ќе го тера. Ама ми го ебеш муабетот, е тек сега ќе влезам на таа темата за вино.

2. Сеуште не знам дали е ок, балист е. Мојот метод на утврдување на луѓе дали и колку се ок е преку провокација, ме интересира кој ќе им биде tipping point-от ако уопште дојде и на кој начин ќе го изразат. Фала ти сега, не можам да дојдам со пашава до таму.

Иначе и јас го имам тој проблем со сарказмот исто како ти, па да морам да ставам дисклејмери. Тоа се должи најверојатно на тоа што многу ретко користам емот-икони 80% пошто ме мрзи, а 20% пошто е поинтересно вака. Еве и во постов нема да ставаам па ти тумачи што е озбилно, а што не.

1. Не сакав он да увиди и сакав да продолжам со муабетот во таа насока да го дриблам, да видам до каде ќе го тера. Ама ми го ебеш муабетот, е тек сега ќе влезам на таа темата за вино.
Ти уствари не гледаш дека некој цело време те дрибла? @Beric Dondarrion , кажи му и на овој жити се... како да сте од ист расад садени тука повеќето ...

Ти уствари не гледаш дека некој цело време те дрибла? @Beric Dondarrion , кажи му и на овој жити се... како да сте од ист расад садени тука повеќето ...
Наскоро кога ќе исламизирате све ова, ќе бидеме исти.

Не ти делил Алах смисла за хумор.

...и тебе рецептори за детектирање на хумор.
Јас мислам сепак да си се држиш до традиционалните работи, попут колење, сечење глави, набивање на кол на каури...

Во Чаир се вози и 130
низ Скопје вака се дивее
На автопат 260....папуча строго доле до таписон
Вака изгледа кога глуп ш.иптар излетува од пат возејќи 160 на регионален пат
Просечен шкиптар кој "чесно" ги заработил парите....ужива да се курчи колку е богат....."редовно плаќајки данок" на Македонија.
Единствено племе на планетава кое и во 21ви век има претензии на освојување територии
Вообичаено шкиптарско прославување

Ова племе има две единствени намери......територијално да не исели односно да не завладее во целост или да не убие

Последно уредено:
toa so evropa odposle go kaza, prethodno ne ja ogranici teritorijata. budisti i hinduisti isto kako hristijanite jadat svinsko vo slucaj da jadat meso. ako se gleda cel svet togas verojatno pogolemiot del na naselenieto jadi svinsko. inace ne go kazuvam toa kako reklama za svnisko, samiot retko jadam svinsko.
Е ОК, јас инаку јадам свинско, омилено ми е :)
Автоматски споено мислење:

Што е тажно Наќо Скопски ако јадам свинско?

Последно уредено:
Не бе, не можам, немам срце да ти замерам. Дај бе дој во Скопје да јадеме свинско и да бегаме низ Бит-пазар. Ќе летаме и орли со рачињата на плоштад Скендербег и селфи ќе направиме, не ги сакам многу, ама за тебе ќе направам исклучок. Ќе ја пееме Нусе, Нусе, ќе те носам да го видиш споменикот на УЧК на кружниот во Чаир, да видиш што е убав, па таму ќе седнеме сакаш во бурекџилница Сараево, сакаш во Едека на ќебапи. Тука е и тој новиот трговски со голем Ваикики, каурски нема да чуеш ни за лек, а ептен ако се намерачиш салонот на Волксваген е на 200 метра ќе си каприсаш една нова седмица, спуштена со бандаж, со спојлер, со црни стакла. Дој бре, освен френулумот ништо друго нема да ти фали.
Не извини, јас сум БМВ гај.

Е ОК, јас инаку јадам свинско, омилено ми е :)
Автоматски споено мислење:

Што е тажно Наќо Скопски ако јадам свинско?
Па така ли соживот ке градиме? Ете Пуно,Дардан и Али Паша ти прават чест ти зборат на македонски,а ти им возвраќаш со јадење свинско.У право се луѓето,ние не заслужуваме да не почитуваат уопште.Вака ли ке возвраќаме на подадената рака од Албанците?

Последно уредено:
Епа не сум ти јас Душан Стојчев па од Пребег во Штип или Бојан Антиќ од кајкуридае да коментирам како треба да соживотариме со дагестанциве. И ова ти кажувам автентични идиоти верници во соживотарската кауза, не ги ни спомнувам оние кои се платени за тоа како Ордановски, Најчевска или она гомноно Златко Ориѓански. Иначе тек да знаеш какви глупости други памтам како пасуси од Куранот и нарации од автентичниот Бухари или на пример кој како е поврзан по каква роднинска или пријателска врска меѓу нив. Деталниот опис како е ликвидиран командант Тели, кој инциденти во кои села се случувале, затоа и одма на радников можам да му ги извадам вестите. Кои им се главни колумнисти, кои нивни певљаки вадат најмногу цицки итн...

Каков црн чај, прво го седнувам на свинско и вино што ќе го пиеме строго со пристап, пошто за вино мора пристап, за свинско не толку. Мора бре да се уверам дека е стварно атеист. Како да ти кажам, радникот а зине л'же, ама јас си имам некоја надеж дека барем за атеизмот е искрен. Сакам да не живеам во denial и да ги разрешам тие дилеми. Не очекувам да не биде шиптaр, ама очекувам да биде атеист. Ама морам да знам, ме копка како дете кога отвара роденденски поклони.
Вашиот шиптарр е креиран од вашите стереотипи, одлепен одамна од реалноста, не го штетите со тоа албанецот колку што го штетите македонецот, да не збориме за државата.
Ги обвинувате албанците заради хајвмајндот, ама вие далеку сте понапред, во форумов може да се примети посликовито, ако се појави некој со различно размислување одма го напаѓате, го рачунате како закана, поголема дури од шиптаротт.
Се ми се чини дека премногу мака имате за да ми растурате авторитет во форумов, кој никогаш не сум го имал, ниту сум имал такви амбиции.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom