Фудбалски/трансфер дискусии

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Проблемот е шо и Меси да дојди оваа сезона Лече ќе има повеќе голови од Атлетико :)
Проблем плус е шо напаѓачите ни се алипни :D
Значи и кога играле отворен фудбал и се стварале шанси за напаѓачите не реализирале, Мората 10 пати да излези сам пред гол 8 пати ќе се сплетка.
Кореа е најефикасен напаѓач од овие што повеќе да се кажи.
Автоматски споено мислење:

Овие па Челзи отекоја на социјалните мрежи за Тиаго Силва небаре 2012 година сме и го купиле најдобриот дефанзивец.
Колку го изрекламираа чиниш за Меси станува збор :D
Океј е Тиаго и ќе им се најде колку толку ќе ја консолидира одбраната затоа што за сите дефанзивци Тиаго е Тиаго ама во прајмот кога беше, и за разлика од повеќето навивачи јас мислам дека првотимец ќе биди.

Колку го изрекламираа, жити се? Сосема нормално, како што треба.

Screenshot_20200828-150031_Twitter.jpg

Официјална прва објава за трансферот. Како што го прават тоа сите, секогаш.

Screenshot_20200828-150025_Twitter.jpg

Уште една објава со негов quote.

Screenshot_20200828-150019_Twitter.jpg

Порака на играчот за фановите, како што го прават тоа сите, секогаш.

Што е овде претерано, што е овде ,,овие па Челзи", каква ,,реклама" за пизма е ова?
Зошто пишуваш работи кои најчесто немаат врска со реалноста? Онака, од ракав ги лупаш и после во следните 100 поста се правдаш дека си мислела поинаку.

Не ми се верува дека ова го правам, јас сум поненормален од тебе.

Последно уредено од модератор:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.109
Поени од реакции
46.054
Koj e ovoj Alexander Sørloth od palas, na pozajmica u trabzon, i zasto inter navodno go zemale :)))
sea mu gleam statistika, 30 gola dal i 11 asistencii lanska sezona u turcija. Pa da mu ebam mater.

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Koj e ovoj Alexander Sørloth od palas, na pozajmica u trabzon, i zasto inter navodno go zemale :)))
sea mu gleam statistika, 30 gola dal i 11 asistencii lanska sezona u turcija. Pa da mu ebam mater.
Овој требаше во Лајпциг да оди, не знам од каде се појавил Интер во приказнава.

Патем, ќе ти каже Чолисмо нешто повеќе за брзо, го има следено во Фредрикстад и Тромсо пред три-четири години.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.109
Поени од реакции
46.054

Патем, ќе ти каже Чолисмо нешто повеќе за брзо, го има следено во Фредрикстад и Тромсо пред три-четири години.
abe mislam na forumov se pisuvase za ovoj pred nedela dena, bas sea koga spomna lajpcig mi tekna.
Ama gleam RAI samo objavuvaat za ova, drug nikoj, taka da so gooolema doza na rezerva se zima infovo. Inace do momentov poim nemav koj e, mu gleam statistika, prilicno dobri brojki makar i za tursko, plus metro 94 visok, jedino radi ova mozno e da ima nekoja logika za da doe u inter jer nemaat apsolutno nikakva zamena za lukaku.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.814
Поени од реакции
19.122

Нешто пробваш интересен да си ? Или те чеша газето ?

Колку го изрекламираа, жити се? Сосема нормално, како што треба.

Прегледај го приврзокот 264164

Официјална прва објава за трансферот. Како што го прават тоа сите, секогаш.

Прегледај го приврзокот 264165

Уште една објава со негов quote.

Прегледај го приврзокот 264166

Порака на играчот за фановите, како што го прават тоа сите, секогаш.

Што е овде претерано, што е овде ,,овие па Челзи", каква ,,реклама" за пизма е ова?
Зошто пишуваш работи кои најчесто немаат врска со реалноста? Онака, од ракав ги лупаш и после во следните 100 поста се правдаш дека си мислела поинаку.

Не ми се верува дека ова го правам, јас сум поненормален од тебе.
Заборај да го ставиш она Ohhhh Tiago Silva, десет објави имаа за еден час од кога потпишаа инаку, изгледа админот свршва на Тиаго :toe:

И мене не ми се верва дека ова го правам за да се објаснам со Ратм ама ете, ок е сфативме дека го потпишаа, до вечер уште некој твит ќе има гарант :D

Член од
26 февруари 2016
Мислења
5.419
Поени од реакции
13.591
Ова Ohh Thiago Silva стварно звучи ултра геј. :pos:

Иначе за Лаказет мислам ќе биде добра опција за Атлетико. Ако им го увалат Витоло или Лемар се знае кој добива со зделката. За Парти па не би рекол. Премногу битен играч им е за да го пуштат во Арсенал.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.814
Поени од реакции
19.122
Ова Ohh Thiago Silva стварно звучи ултра геј. :pos:

Иначе за Лаказет мислам ќе биде добра опција за Атлетико. Ако им го увалат Витоло или Лемар се знае кој добива со зделката. За Парти па не би рекол. Премногу битен играч им е за да го пуштат во Арсенал.
На секој примен гол на Челзи ќе го пингам Ратм со хаштаг Ohhhh Tiago Silva, од сега нека ме блокира ако сака рает да биди :D

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
На секој примен гол на Челзи ќе го пингам Ратм со хаштаг Ohhhh Tiago Silva, од сега нека ме блокира ако сака рает да биди :D
Еве ти ја фората со ,,ohh, Thiago Silva". Да не умараш 10 месеци.

Ништо претерано, ништо невообичаено. Особено на платформа како Твитер, која и служи за таква интеракција.
Да не влегувам сега на туѓи профили, на пример оној од Јуве, каде што имаат ист број на објави за Винстон МекКини.

Се иСПОсРа ЈуВеНтуС сО оВој МеККини миСлиШ гО зеЛе МеСи:

Член од
5 март 2018
Мислења
16.814
Поени од реакции
19.122

Ништо претерано, ништо невообичаено. Особено на платформа како Твитер, која и служи за таква интеракција.
Да не влегувам сега на туѓи профили, на пример оној од Јуве, каде што имаат ист број на објави за Винстон МекКини.

Прегледај го приврзокот 264178Прегледај го приврзокот 264179Прегледај го приврзокот 264180Прегледај го приврзокот 264181Прегледај го приврзокот 264182
Многу јака фора нема шо, најзалудно потрошени 6 минути во мојот живот

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Добро, не мора да ги редите сите твитови/слики да се убие човек од скролање низ истите и да се прави хаос низ темава. Стајте ги у спојлер барем, не гледате од прееска ви ги едитирам мислењата.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.814
Поени од реакции
19.122

Прегледај го приврзокот 264178Прегледај го приврзокот 264179Прегледај го приврзокот 264180Прегледај го приврзокот 264181Прегледај го приврзокот 264182
Добро де, знајме, маркетинг курци палци, шо се навреди ти толку ко небаре ти си админ на акаунтот.

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Добро, не мора да ги редите сите твитови/слики да се убие човек од скролање низ истите и да се прави хаос низ темава. Стајте ги у спојлер барем, не гледате од прееска ви ги едитирам мислењата.
Мислев дека е друг модератор, намерно му отворав работа.
Проштевај.

Kajgana Shop

На врв Bottom