osa
>>>>>>
- Член од
- 20 јануари 2009
- Мислења
- 816
- Поени од реакции
- 184
ne bre ova se si onadelo malkata ...ne mi se veruva ....[DOUBLEPOST=1412715915][/DOUBLEPOST]
dali seushte e istata grupa so Grave ,ima li shansa da se dojde do nivnite kolporteri za osiguruvanje ?pominaa recisi 10 tina godini koga mi nudea Grave osiguruvanje ,no togash gosapod odeshe pozemja ,i ne se nadevav deka ke dojde volku losho vreme ,vo meguvreme gi izgubiv kontaktite ,pa zatoa prashuvam sega dali imash kontakt ili mozebi si ti del od toj lanec ,bidejki postoeshe i takva moznostВо право си потполно и мене ме фаќа страв не еднаш се десило да им ги соберат заштедите на луѓето од банка во Македонија. Друга работа во секоја нормална држава цел живот што работите ако умрете пред пензија парите не ви одат во воздуј како во МК некој наследник ќе земе поголем дел од парите. Значи замислете работите до 65 и умирате и никому ништо а сте давале пари никој аир да не види од тие пари. Јас на пример си плаќам во Граве приватниот фонд до 55 год имам договор и чао не ни мислам ако останам во Мк дека ќе посои ПИОМ ама мора и таму да се плаќа тоа е
Последно уредено: