Фудбалски/трансфер дискусии

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.753
Поени од реакции
9.790
Па еве срединава да ја земиме, додека минативе сезони таму играа играчи како Пирло, Погба, Видал, Пјаниќ, Матуиди, Маркизио, Кедира сега се Артур, Бентанкур, Рабио, Ремзи, Мекензи, се римуваат овие племе име ебам :pos: не знам за тебе, ама мене оваа средина ми е неспоредлива со горенабројаните. Можда ќе ги биде и овие, ама кога веќе го носиш Роналдо за успех во ЛШ, бар обезбеди му искусен и јак тим позади, вака ЛШ ќе остане само сон.
Не реков дека е совршена средината, и у никој случај не е на рамниште на таа што ја пиша погоре, ама дека е на рамниште на Џенова? Плус Матуиди и Кедира ќе ги нема догодина, а гарант и уште еден ќе земат покрај американецов.

Пјаниќ за Артур е одличен трансфер за Јуве (на хартија), Матуиди си отиде, Мекени колку и да е лош (а реално никој не ни знаеме дали е лош) полош од Матуиди не е, така да засега не е лош трансфер периодов за Јуве. ќе зборуваме на крај од трансфер периодов за целосна слика.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Да. Што е проблемот со трансферот на Рабио? Не ги споредувам како играчи и како трансфери у ниеден аспект, ама тоа не значи дека е лош трансферот на Рабио.
Што е проблемот со трансферот на Рабио? Зависи од кој аспект гледаш. Не е проблем ако таков трансфер направи Рома со цел да остане во борба за шестото место на табелата. А ако таков трансфер направи Јувентус кој претендира да игра финале на ЛШ, се е проблем во врска со Рабио. Со вакви трансфери за брзо ќе дојде и позади Интер во Италија, како Рабио и овој сега американецот на кој нема да се потрудам да му го запамтам презимето.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.934
Поени од реакции
23.398
Па еве срединава да ја земиме, додека минативе сезони таму играа играчи како Пирло, Погба, Видал, Пјаниќ, Матуиди, Маркизио, Кедира сега се Артур, Бентанкур, Рабио, Ремзи, Мекензи, се римуваат овие племе име ебам :pos: не знам за тебе, ама мене оваа средина ми е неспоредлива со горенабројаните. Можда ќе ги биде и овие, ама кога веќе го носиш Роналдо за успех во ЛШ, бар обезбеди му искусен и јак тим позади, вака ЛШ ќе остане само сон.

Бентакур изгази годинава, најбољи средњак на Јуве беше у све утакмицете што сум ги глеал.
А од тоа што сум ја гледал Барса ни они немаа бољи средњак од него.

Малу со усул тресите зелени кој сакате нешто рандом да пишете

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.587
Поени од реакции
13.954
Бентакур изгази годинава, најбољи средњак на Јуве беше у све утакмицете што сум ги глеал.
А од тоа што сум ја гледал Барса ни они немаа бољи средњак од него.

Малу со усул тресите зелени кој сакате нешто рандом да пишете
И каква врска има тоа што Барса немала подобар средњак со муабетот за Јувентус? Ако смеат да коментираат само тие со подобри тимови, ти како навивач на Милан не треба да имаш ниту едно мислење на тема фудбал.

Иначе Бентакур може изгазил во Италија не знам, не ме чуди кога ќе ја видам конкуренцијата.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
И каква врска има тоа што Барса немала подобар средњак со муабетот за Јувентус? Ако смеат да коментираат само тие со подобри тимови, ти како навивач на Милан не треба да имаш ниту едно мислење на тема фудбал.

Иначе Бентакур може изгазил во Италија не знам, не ме чуди кога ќе ја видам конкуренцијата.
zaso da nema mislenje ? Milan posle Baern e najdobar tim post korona.. Izgazija sve.. ali tolku pratis kalco..

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.671
Поени од реакции
14.552
Бентакур може изгазил во Италија не знам, не ме чуди кога ќе ја видам конкуренцијата.
Вака викавте и за Баерн и за Баернлигата и за Горецка и за Кимих и за Гнабри и за Дејвис, затоа ве помочавме и посравме 8-2, буквално ве прегазивме како шлепер - жаба. Пораз што ќе го збори правнук ми и ќе ве дупи 3 генерации од сега. Тотално понижување, букаке ви направивме во Португалија.
Протести пред клубот, тотален ремонт, отпуштен кравар, Меси праќа факсови и ќе си оди.

И ти најде да збориш за Серија А? Сериозно, не ти е срамота овака?

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.753
Поени од реакции
9.790
Што е проблемот со трансферот на Рабио? Зависи од кој аспект гледаш. Не е проблем ако таков трансфер направи Рома со цел да остане во борба за шестото место на табелата. А ако таков трансфер направи Јувентус кој претендира да игра финале на ЛШ, се е проблем во врска со Рабио. Со вакви трансфери за брзо ќе дојде и позади Интер во Италија, како Рабио и овој сега американецот на кој нема да се потрудам да му го запамтам презимето.
Океј, твое мислење.

Земен е како слободен играч и зема 7 милиони годишно. Има 25 години, така да има време уште да созрева. Дојде во нова лига во која почна очајно (што е очекувано, плус година дена фудбал немаше играно у ПСЖ), ама полека полека се адаптираше и после ковид паузава константно беше одличен. Не е светска класа, ама не е лош играч. Само може да напредува.

Никој не рече дека ќе донеде ЛШ, не ми ставај зборови во уста. Само кажав дека е добар трансфер све земено у обзир.

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.587
Поени од реакции
13.954
Вака викавте и за Баерн и за Баернлигата и за Горецка и за Кимих и за Гнабри и за Дејвис, затоа ве помочавме и посравме 8-2, буквално ве прегазивме како шлепер - жаба. Пораз што ќе го збори правнук ми и ќе ве дупи 3 генерации од сега. Тотално понижување, букаке ви направивме во Португалија.
Протести пред клубот, тотален ремонт, отпуштен кравар, Меси праќа факсови и ќе си оди.

И ти најде да збориш за Серија А? Сериозно, не ти е срамота овака?
Не ми е, опериран сум од срам, исто ко тебе што не ти срам да исчезниш после секој пораз на Баерн и да се појавиш по неколку дена како ништо да не било :icon_lol:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.934
Поени од реакции
23.398

Ти бе стварно спор ( да се изразим културно) си бил.

Ти беше тој што го спомна Бентакур као за подсмев, демек кој играл порано кој играл сега, а у тимот за кој навиваш немате подобар средњак.
Муабетот ми е, тропаш глупости на празно а не си го гледл типот можда ни два пута у животот.

Седи брат, од што ви е јака средината пошто немате играчи како бентакур ментакур (хехехе се римува) и лигата убер појака од калчото се уморивте па примивте ради замор 530 гола од Баерн

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.589
Поени од реакции
59.352

Во превод, постигнале договор Меси и Сити.
Аргентински извор

Rigil

Tu te reconnaîtras
Член од
14 јуни 2015
Мислења
6.634
Поени од реакции
7.766
Оваа Вероника Брунати спама на секој саат, релевантнoст нула.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.141
Поени од реакции
42.879
Пеп и син му конечно ќе се обединат, фановите на барса ќе се пребацат за сити, овој пат и де јуре, не само дефакто како што беа до сега

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.857
Поени од реакции
10.228
Да, дека Пепе во Лил беше ултра-популарен и познат на Марс, Плутон, Проксима Кентаур и по некој астероид.
колку треба да си напатен тимот да ти е Европски првак, а од глава да не ти излага Пепе

Kajgana Shop

На врв Bottom