Јас би бил ПРЕЗАДОВОЛЕН со Ауар, Артур, МекКени, Томас/Локатели, Џеко/ Кин на позајмица.
Среден ред - Бентанкур, МекКени, Артур, Рабио, Ауар, Локатели/Томас, Ремзи.
Напад - Џеко/Кин, Дибала, Роналдо, Коста, Кулушевски.
Можи и некое десно бекче младо да ротира со Куадрадо.
Автоматски споено мислење:
If McKennie plays more than 60% of the games this upcoming season, the option to buy becomes an obligation. [Di Marzio]
Agreements reached between both clubs. Weston McKennie will fly to Italy on next days to have medicals and sign as new Juventus player according to Fabrizio Romano.
There was a dinner last night between Sassuolo and Juve for Locatelli but Sassuolo didn't want to listen to any offers. Paratici, Pirlo and his scouts were looking for players with the characteristics of McKennie. [Di Marzio]
Final details and paperwork being sorted out for Weston McKennie to Juventus. He'll be in Turin on Friday. [Di Marzio] https://t.co/A07gDc5pqk
Нема теорија да имаме 7 везни наредна сезона. Еден максимум од Ауар, Локатели и Томас или ниеден ако не ce ослободат од Ремзи. Плус пишуваше дека можно е да приклучат некој од младите.
Јас дури и би го оставил Пјаца за на клупа. Да игра 10,20% од натпреварите и да го одмора Роналдо. Сигурно полош од Бернардески не може да биде .
Нема теорија да имаме 7 везни наредна сезона. Еден максимум од Ауар, Локатели и Томас или ниеден ако не ce ослободат од Ремзи. Плус пишуваше дека можно е да приклучат некој од младите.
Јас дури и би го оставил Пјаца за на клупа. Да игра 10,20% од натпреварите и да го одмора Роналдо. Сигурно полош од Бернардески не може да биде .
abe sve frlaj parite na sreden red na mladi momci napaleni, zelni za oranje, dupenje, grizenje... i nekoj bek onaka nek go smeni kvardado (iako spored mene bese brilijanten sezonava ali vekje godinite go onadat)
abe sve frlaj parite na sreden red na mladi momci napaleni, zelni za oranje, dupenje, grizenje... i nekoj bek onaka nek go smeni kvardado (iako spored mene bese brilijanten sezonava ali vekje godinite go onadat)
"Did they call me to join Inter in case of Conte's exemption? All false, I would never have gone to Inter after having written history with Juve, I made a promise to President Agnelli. " Don Massimiliano Allegri
Juventini: wonder if we'll get Aouar, Partey or both
Paratici: I present you Weston McKennie
Играл ли воопшто некогаш Американец за Јуве? Шала настрана вака го извади Паратичи и Видал од Леверкузен,мада тогаш и Баерн беа во игра за него,а општо познато е дека Баерн зима се што чини во Бундес. Уште по чудно е што во корона кризава каде тимовиве кубурат со пари, Шалке се согласува на позајмица прво. За типов не знам ништо,нека кажат што играч е оние што пратат Бундес.
Никој не рече такво нешто, во поголемиот дел од трансферите Паратичи ги наоѓаше играчите, Марота ги правеше диловите. Добро комбо беа двајцата, самошто на едниов едното око му гледаше накај Милано
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.