- Член од
- 10 септември 2016
- Мислења
- 9.333
- Поени од реакции
- 19.031
Сега пиарот ќе се пушти во акција, Душко и Сашка нема да можат да спијат 2 недели од ова видео, од дома нема да испаднат.TikTok
www.tiktok.com
Камо среќа
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сега пиарот ќе се пушти во акција, Душко и Сашка нема да можат да спијат 2 недели од ова видео, од дома нема да испаднат.TikTok
www.tiktok.com
Камо среќа
Да се надополнам зошто вчера ми се спиеше.Нема грешка дека некој во Ѓорче ќе биде казнет од општина поради било што.
Во уставот пишува:Премиер 100 дена, но и прв вицепремиер, кој заедно со премиерот консензуално ќе кораководат со државата.
Мислиш прoчитaл кaкo е.Oвoј Лoндoн ни нa кaртa немa дa знaе дa гo нaјде,a не пa дa бил тaму.Видел у Лондон како е.
Тие се над уставот.Во уставот пишува:
Член 89
Владата ја сочинуваат претседател и министри.
Не е уставно да има вицепремиер или потпретседател(и)
Кој устав човече Зоти колку пати му се помоча на уставот и мува не го лази!Во уставот пишува:
Член 89
Владата ја сочинуваат претседател и министри.
Не е уставно да има вицепремиер или потпретседател(и)
Мене уште не ми е јасно од кај толку гласови за СДСМ.
Види чудо првпат за овие нешто да излезе. Досега само нашите живо месо се јадеа.![]()
(Aудио)НОВА БOMБA ВО ЕТЕРОТ: Фатмир Бесими злoyпoтpeбyвa европски пари од ИПА за да му купи одело на Фатмир Дехари
Фатмир Бесими како шeф за Евроинтеграции му купува облека на градоначланикот на Кичево, Фатмир Дехари со пари од ИПА фондови на Европската унија, објавува Вечер во новата „бomба“ од Ел Чака. 42 ги имаш кошулите? – 42 слим фит, ми текна – Денес сум облечен со тафт – Да – Е ја нeмaм со мене, цpнaтаinfomax.mk
Чесните кадри еве со шо се занимаваат. Да беше некое чиновниче небитно ќе го затвореа
Види го датумотВиди чудо првпат за овие нешто да излезе. Досега само нашите живо месо се јадеа.
Стара е снимкава...Види чудо првпат за овие нешто да излезе. Досега само нашите живо месо се јадеа.