Влада на Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Darling
  • Време на започнување Време на започнување
Нема грешка дека некој во Ѓорче ќе биде казнет од општина поради било што.
Да се надополнам зошто вчера ми се спиеше.

На идиотов лани му текна да исполепи опомени по сите паркирани коли кај мене на улица, во стил, паркирајте си ги дома или ќе ве казниме :icon_lol: е сега финтата е што ние радо би си ги ставиле колите во двор ама НЕ МОЖЕМЕ затоа што идиотот нема пробиено две улици. Нели, пари и општо осет требаат за да растеретиш. Исходот може да го погодиш, зошто нели ова е Тексас од другата страна на Вардар, неколку превртени контејнери пред општина, закани во кафана кај што дреме пијаницава и ниту некој го казни, ниту ништо.
Види го што ми вратил на ФБ, да сме пробале прво со превенција а не со казни :pos: :pos: пола населба му постира слики од штипки, мој другар нуди бесплатна правна помош ако му дојдат некому инспектори, хаос :D
Лепи слаткарот е поголем фактор во ЃП отколку овој.

Дали е сериозен за ова со алиштава?:eek:

Премиер 100 дена, но и прв вицепремиер, кој заедно со премиерот консензуално ќе кораководат со државата.
Во уставот пишува:
Член 89
Владата ја сочинуваат претседател и министри.

Не е уставно да има вицепремиер или потпретседател(и)

Во уставот пишува:
Член 89
Владата ја сочинуваат претседател и министри.

Не е уставно да има вицепремиер или потпретседател(и)
Кој устав човече Зоти колку пати му се помоча на уставот и мува не го лази!

• Ми се допаѓа
Reactions: A__
118470759_10217549699484858_6750064743904155338_o.jpg

Чесните кадри еве со шо се занимаваат. Да беше некое чиновниче небитно ќе го затвореа
Види чудо првпат за овие нешто да излезе. Досега само нашите живо месо се јадеа.

Фатмир Бесими - министер за финанции, Фатмир Битиќи - вицепремиер за економски работи.
Фатмир = Среќко
Епа со двајца среќковци мора да ни тргне работата на арно :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom