Фудбалски/трансфер дискусии

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.653
Поени од реакции
7.300
И кој би го донеле Барса за негова замена ?
Остајте вие Санчо Манчо, Меси ниеден фудбалер моментално не можи да го замени, од тие шо се достапни на пазарот прајме муабет.
Суарез исто ќе си фаќа патот, значи ги чека многу работа во клубот, знаеме исто дека клубот е во големи финансиски долгови, така да ова ќе потрае.
Kako koj, Dembele, go cuvaat sezonite, on e najidealen za da go smeni. Samo da ne se zaigra na playstation. :)

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.582
Поени од реакции
13.952
И кој би го донеле Барса за негова замена ?
Остајте вие Санчо Манчо, Меси ниеден фудбалер моментално не можи да го замени, од тие шо се достапни на пазарот прајме муабет.
Суарез исто ќе си фаќа патот, значи ги чека многу работа во клубот, знаеме исто дека клубот е во големи финансиски долгови, така да ова ќе потрае.
Па немаше вечно да трае Меси, многу глуп муабет кој ќе го заменел. Ај нек го клонираат ако не.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Гризман ќе го замени..тамам на иста позиција играат и сега нема да игра сеоски Зивченко туку ќе си тера на неговата природна позиција....ќе го вратат Перез од Рома,го зедоја Тринкао и ќе имаат некаков напад

Фати-Тринкао-Перез
Гризман

:kafence:

Тамам за 3-то место

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.726
Поени од реакции
52.663
sakam da kazam deka opcijata za zaminuvanje, i toa konkretno kade, ja nacnaa italijancite, mesec dena pred bilo sto da iskoci za nekoe takvo scenario deka mesi ke si ide. Zatoa inter vlagaat u kombinacija, ova e samo bonus so stanovite, sepak istite tie mediumi i za ronaldo taka pocnaa od real, pred site ostanati. Ne vikam inace deka ke dojde tuku deka toa e pricinata zasto inter vlaga vo kombinacii za nego, ima osnova. Na krajot od denot ne e ova natprevar megju klubovite da go dovedat, prilicno sum ubeden ko i ronaldo sto uste od januari znael kade ke produzi i veke ja naredil za toa so perez, i mesi isto, ima odluceno odamna kade ke produzi kariera.
Јас па баш обратно мислам, дека импулсивно ги носи одлукиве откако ќе биде посрамотен, исто како кога се пензионираше од репрезентација па го враќаа после. Малце е поразлично сега затоа што мислам дека и претходно има размислувано за напуштање, ама ваљда не конкретно. Таков тип си е, ете и по писмо им кажал место очи во очи. Не би ме изненадило и сега да се натегаат и на крај да остане. Единствен начин да си оди според мене е доколку го раскине договорот со Барса.

Дополнително, мислам дека за да се извади максимумот од Меси, треба целиот тим да е склопен специјално за Меси. Не дека без тоа не би бил добар, ама за максимално да се искористи и да освојува титули тимот, ќе мора целиот фокус да го стави на Меси. Моментално клубови кои нема да треба големи промени да прават во формации и начин на игра ми се Сити и ПСЖ, па затоа мислам дека се единствените реални опции. Доколку навистина си отиде.

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.582
Поени од реакции
13.952
Јас па баш обратно мислам, дека импулсивно ги носи одлукиве откако ќе биде посрамотен, исто како кога се пензионираше од репрезентација па го враќаа после. Малце е поразлично сега затоа што мислам дека и претходно има размислувано за напуштање, ама ваљда не конкретно. Таков тип си е, ете и по писмо им кажал место очи во очи. Не би ме изненадило и сега да се натегаат и на крај да остане. Единствен начин да си оди според мене е доколку го раскине договорот со Барса.

Дополнително, мислам дека за да се извади максимумот од Меси, треба целиот тим да е склопен специјално за Меси. Не дека без тоа не би бил добар, ама за максимално да се искористи и да освојува титули тимот, ќе мора целиот фокус да го стави на Меси. Моментално клубови кои нема да треба големи промени да прават во формации и начин на игра ми се Сити и ПСЖ, па затоа мислам дека се единствените реални опции. Доколку навистина си отиде.
Да, ама не може да го раскине договорот, џабе ќе биде цела фама, единствен начин е некој добро да искешира па од управатс да прифатат, мада како што ми изгледа по никоја цена нема да го пуштат.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.726
Поени од реакции
52.663
Да, ама не може да го раскине договорот, џабе ќе биде цела фама, единствен начин е некој добро да искешира па од управатс да прифатат, мада како што ми изгледа по никоја цена нема да го пуштат.
Како што реков, Барса треба да му излезе во пресрет и да си се договорат. Меси е, и доволно е што таа плата ќе може да ја пренасочат кон ремонт на тимот. Не треба да се циганчат за најдобриот играч во историјата на клубот. Ама и он да отиде и лично да збори.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.495
Поени од реакции
18.756
Уште кога го покажаа во кадар кога ги пердашеше Баерн ви пишав тука дека најверојатно броени му се сатите во Барса, онаква подмукол израз имаше на лицето,као демек му скурчи.
Ова со Меси е истото сценарио кога си замина Торес од Атлетико,се шушкаше од порано ама се чекаше да прелие лончето.
Тогаш Атлетико ко изеде од Барса 6:0, истата вечер Торес им соопшти дека бега.
Карма из а бич :gjavol:

Член од
17 август 2009
Мислења
3.678
Поени од реакции
5.305
Ко што е к'не Месино жив зијан ќе бидете ако остане, нема ни на тренинг да дојде ќе му кешнете 50 милки и за пар месеци у Јануар ќе си потпише со некој клуб.

Kajgana Shop

На врв Bottom