- Член од
- 16 ноември 2013
- Мислења
- 8.582
- Поени од реакции
- 13.952
Време е за Санчо во Барса
Уште Момблано да пише и готово потпишан е во интер.И Челзи
@Syn тоа со становите ми звучи исто толку битно колку и колата што ја изнајмуваше жена му на Пеп во Торино
Ќе има прилика у прв ред да го гледа Боби како утиња 1231241 зицериЗа кур ми е у Пул, ќе дреме на клупа.
И да се прашува зошто дреме на клупаЌе има прилика у прв ред да го гледа Боби како утиња 1231241 зицери
Атлетико Мадрид не?Достате бе со то Англија ќе му ги скршеле нозете ко синкир во Шпанија го мазеа Меси, нека кажат фановите кои следат Ла Лига како си поминуваше Меси на гостување кај Гетафе, Осасуна, Атлетико, Билбао и ред други копачки екипи.
Ујфалуши кариера за малце ќе му уништеше, ама во право е Џонтра, вакви играчи како бели мечки се заштитени, секој контакт го санкционираат.
Јбг, не е дефанзивен напаѓачИ да се прашува зошто дреме на клупа
Кога не бил Меси копиле, настрана фудбалската генијалностАма и Меси колку ладно копиле е човече.
Им испратил нешто што во Шпанија се вика бурофакс (ко кај нас, препорапачно писмо со повратница) каде и двете страни мора да се потпишат дека го примиле документот и запознаени се со содржината внатре.
Никаков состанок ништо, од нигде никаде праќање писмо, онака да нема простор ни за муабет правење, ни за убедување, за ништо.
Ништо чудно да иде во Сити, баш пред вчера ми излезе статија како од Сити правеле пресметки дали можат да му ја издржат платата и дали би имале проблем со ФФП (која иронија).