Premier League - Season 2020/2021

Кој ќе биде шампион во сезоната 2020/2021?

• Вкупно гласачи
    166
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
17 август 2009
Мислења
3.683
Поени од реакции
5.315
Ќе носат маици на загревање прво коло Do you know who I am?
Нели имаше нешто слично со Величе Шумоликовски у Охрид дешавка коа им рекол на џандарите ќе платам да ве избркаат од работа :ROFLMAO:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Мене ми е најако што Џејми Карагер го брани како син да му е. Сега може да кажам дека буквално се имам видено :cuc

Член од
16 ноември 2007
Мислења
1.074
Поени од реакции
1.572
Да беше Стерлинг или некој "таков" до сега ќе му ставеа крај на кариерата :cenzura:
Мене ми е најако што Џејми Карагер го брани како син да му е. Сега може да кажам дека буквално се имам видено :cuc
Не верувам баш...во глобала британскиве фудбалери се серковци и баш мислам да беше некој 'таков' поглатко ќе поминеше ова. Е сеа овој демек по примерен и поинтересно делува испадов. Карагер го брани и не е чудно, познати се како се однесуваат по тоа прашање. Срамот голем, не затоа што се замавал туку од тие селски муабети. Голем! На рамниште на тој кога некој се потсмеваше на Роналдо за златната топка и дека Месиќ бил литл бит подобар.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не верувам баш...во глобала британскиве фудбалери се серковци и баш мислам да беше некој 'таков' поглатко ќе поминеше ова. Е сеа овој демек по примерен и поинтересно делува испадов. Карагер го брани и не е чудно, познати се како се однесуваат по тоа прашање. Срамот голем, не затоа што се замавал туку од тие селски муабети. Голем! На рамниште на тој кога некој се потсмеваше на Роналдо за златната топка и дека Месиќ бил литл бит подобар.
се согласувам во целост.

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Треба да сфатите дека енглеските медиуми како и јавност се во најмала рака дебилни, Тери имал секс со жена на бивш соиграч, Гигс имал секс со женаму на брат му, Харт на шанк пијан се веселеел во некој клуб, Меегваер се тепал во Грција, Жиру имал неекоја таму шваљеерка незнам ни јас која беше... еве нека дојде некој паметен да ми објасни што има ова поврзано со фудбал и нивните перформаанси, друга ствар што не ми е јасна тие фудбалери се просечни луѓе како и сите нас, а единствена разлика е што имаат милиони и се склони на правеење на глупости во нивни приватни животи како и секој просечен чвоек, што мене како фудбалски фан уопште не ме интересира додека играат добро и даваат 100% за тимот, така да сета оваа галама е за продавање на весници и билдање на кликови на усраните енглески медиуми, кои ги читаат уште поусрана енглеска јавност, а па кога ке видам овде како се палат демек ова било срам за нив што Мегваер направил некој инцидеент во Грција, едноставно мизерија.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Стерлинг сред припреми за СП или ЕП што и да беше го изедоа со негативен прес затоа што имал истетовирано отужје на нога. Мегваер дур дремеше во затвор се пишуваа статии за тоа како бил "модел профешнал".

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Стерлинг сред припреми за СП или ЕП што и да беше го изедоа со негативен прес затоа што имал истетовирано отужје на нога. Мегваер дур дремеше во затвор се пишуваа статии за тоа како бил "модел профешнал".
Еј баш за Стерлинг најде емпатии, три пати ја премава женска му и уште една друга и го заташкаа и тоа. Да беше некој рандом човек или да беше нееднаков третманот како што велиш, ќе скапеше затвор.

Член од
16 ноември 2007
Мислења
1.074
Поени од реакции
1.572
Стерлинг додуша е лик плачипичка за одредени теми и сам си ги беси новинарите на грб ама и на овој му се истурија како да силувал малолетничка. Кога ќе замислиш само какви дебили се ова фудбалериве :facepalm: оружје бе да истетовираш?

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Треба да сфатите дека енглеските медиуми како и јавност се во најмала рака дебилни, Тери имал секс со жена на бивш соиграч, Гигс имал секс со женаму на брат му, Харт на шанк пијан се веселеел во некој клуб, Меегваер се тепал во Грција, Жиру имал неекоја таму шваљеерка незнам ни јас која беше... еве нека дојде некој паметен да ми објасни што има ова поврзано со фудбал и нивните перформаанси, друга ствар што не ми е јасна тие фудбалери се просечни луѓе како и сите нас, а единствена разлика е што имаат милиони и се склони на правеење на глупости во нивни приватни животи како и секој просечен чвоек, што мене како фудбалски фан уопште не ме интересира додека играат добро и даваат 100% за тимот, така да сета оваа галама е за продавање на весници и билдање на кликови на усраните енглески медиуми, кои ги читаат уште поусрана енглеска јавност, а па кога ке видам овде како се палат демек ова било срам за нив што Мегваер направил некој инцидеент во Грција, едноставно мизерија.
Никако нема врска. Зошто Хари Мегвер по улица кога го гледаат, или кога купува леб во дуќан, го знаат како ,,Абе Хари, од Џена и Рајан малиот. Учеше средно ваму...", а не како фудбалер и лице на Манчестер Јунајтед.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Еј баш за Стерлинг најде емпатии, три пати ја премава женска му и уште една друга и го заташкаа и тоа. Да беше некој рандом човек или да беше нееднаков третманот како што велиш, ќе скапеше затвор.
Не мора да е он, секоја генерација си имаат по некој. Претходно беше Ешли Кол. Минатата недела го критикуваа Одои што се појавил на локален добротворен натпревар против криминалот во Лондон.
Или за Погба ич немам симпатии, ама замисли што ќе се случуваше доколку он беше во оваа ситуација.
Стерлинг додуша е лик плачипичка за одредени теми и сам си ги беси новинарите на грб ама и на овој му се истурија како да силувал малолетничка. Кога ќе замислиш само какви дебили се ова фудбалериве :facepalm: оружје бе да истетовираш?
Што сакам ќе истетовирам.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.895
Поени од реакции
67.548
За мене е глуп што не си носи обезбедување со него на вакви места. Да фатил на одмор на Малдиви, Сејшели, без обезбедување, пеки. Ама на Миконос, каде што навечер се 60% пијани? Неразбирливо ми е.

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Никако нема врска. Зошто Хари Мегвер по улица кога го гледаат, или кога купува леб во дуќан, го знаат како ,,Абе Хари, од Џена и Рајан малиот. Учеше средно ваму...", а не како фудбалер и лице на Манчестер Јунајтед.
Па?
Ниту е академик, доктор, судија, јавен функционер или некоја образована и начитана личност што треба да е пример за другите... истиот е фудбалер на Манчестер Јунајтед кој веројатно има само задолжително образование, пун со пари и секое слободно време го поминува во опуштање со друштво или фамилија и склон е на правење на глупости... лично мене кога би бил фан на Манчестер Јунајтеед воопшто нема да ме занима што прави надвор од стадион сее додека игра одлично и се залага со 100 посто, ако сака нека има и триста курви на лагер, на одмор нека се тепа со секоја болумента која ке проба да го провоцира баш затоа што е Мегваер ама ич не би му замерил ни најмалку се додека игра со сто посто од неговите могуќности.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.895
Поени од реакции
67.548
Што сакам ќе истетовирам.
На никој не му е гајле за твојата тетоважа, потшо си небитен како лик. :D Стерлинг е јавна личност, и како таков, што и да направи, ке подлежи на критика. Настрана што мислиам дека калашот му е глупа тетоважа :facepalm:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom