- Член од
- 17 август 2009
- Мислења
- 3.683
- Поени од реакции
- 5.315
Нели имаше нешто слично со Величе Шумоликовски у Охрид дешавка коа им рекол на џандарите ќе платам да ве избркаат од работаЌе носат маици на загревање прво коло Do you know who I am?
![Пукам од смеа! :ROFLMAO: :ROFLMAO:](/styles/default/xenforo/smilies/roflmao.png)
Нели имаше нешто слично со Величе Шумоликовски у Охрид дешавка коа им рекол на џандарите ќе платам да ве избркаат од работаЌе носат маици на загревање прво коло Do you know who I am?
Да беше Стерлинг или некој "таков" до сега ќе му ставеа крај на кариерата![]()
Не верувам баш...во глобала британскиве фудбалери се серковци и баш мислам да беше некој 'таков' поглатко ќе поминеше ова. Е сеа овој демек по примерен и поинтересно делува испадов. Карагер го брани и не е чудно, познати се како се однесуваат по тоа прашање. Срамот голем, не затоа што се замавал туку од тие селски муабети. Голем! На рамниште на тој кога некој се потсмеваше на Роналдо за златната топка и дека Месиќ бил литл бит подобар.Мене ми е најако што Џејми Карагер го брани како син да му е. Сега може да кажам дека буквално се имам видено :cuc
се согласувам во целост.Не верувам баш...во глобала британскиве фудбалери се серковци и баш мислам да беше некој 'таков' поглатко ќе поминеше ова. Е сеа овој демек по примерен и поинтересно делува испадов. Карагер го брани и не е чудно, познати се како се однесуваат по тоа прашање. Срамот голем, не затоа што се замавал туку од тие селски муабети. Голем! На рамниште на тој кога некој се потсмеваше на Роналдо за златната топка и дека Месиќ бил литл бит подобар.
Стерлинг сред припреми за СП или ЕП што и да беше го изедоа со негативен прес затоа што имал истетовирано отужје на нога. Мегваер дур дремеше во затвор се пишуваа статии за тоа како бил "модел профешнал".Не верувам баш...во глобала британскиве фудбалери се серковци и баш мислам да беше некој 'таков' поглатко ќе поминеше ова. Е сеа овој демек по примерен и поинтересно делува испадов. Карагер го брани и не е чудно, познати се како се однесуваат по тоа прашање. Срамот голем, не затоа што се замавал туку од тие селски муабети. Голем! На рамниште на тој кога некој се потсмеваше на Роналдо за златната топка и дека Месиќ бил литл бит подобар.
Еј баш за Стерлинг најде емпатии, три пати ја премава женска му и уште една друга и го заташкаа и тоа. Да беше некој рандом човек или да беше нееднаков третманот како што велиш, ќе скапеше затвор.Стерлинг сред припреми за СП или ЕП што и да беше го изедоа со негативен прес затоа што имал истетовирано отужје на нога. Мегваер дур дремеше во затвор се пишуваа статии за тоа како бил "модел профешнал".
Стерлинг додуша е лик плачипичка за одредени теми и сам си ги беси новинарите на грб ама и на овој му се истурија како да силувал малолетничка. Кога ќе замислиш само какви дебили се ова фудбалеривеСтерлинг сред припреми за СП или ЕП што и да беше го изедоа со негативен прес затоа што имал истетовирано отужје на нога. Мегваер дур дремеше во затвор се пишуваа статии за тоа како бил "модел профешнал".
Никако нема врска. Зошто Хари Мегвер по улица кога го гледаат, или кога купува леб во дуќан, го знаат како ,,Абе Хари, од Џена и Рајан малиот. Учеше средно ваму...", а не како фудбалер и лице на Манчестер Јунајтед.Треба да сфатите дека енглеските медиуми како и јавност се во најмала рака дебилни, Тери имал секс со жена на бивш соиграч, Гигс имал секс со женаму на брат му, Харт на шанк пијан се веселеел во некој клуб, Меегваер се тепал во Грција, Жиру имал неекоја таму шваљеерка незнам ни јас која беше... еве нека дојде некој паметен да ми објасни што има ова поврзано со фудбал и нивните перформаанси, друга ствар што не ми е јасна тие фудбалери се просечни луѓе како и сите нас, а единствена разлика е што имаат милиони и се склони на правеење на глупости во нивни приватни животи како и секој просечен чвоек, што мене како фудбалски фан уопште не ме интересира додека играат добро и даваат 100% за тимот, така да сета оваа галама е за продавање на весници и билдање на кликови на усраните енглески медиуми, кои ги читаат уште поусрана енглеска јавност, а па кога ке видам овде како се палат демек ова било срам за нив што Мегваер направил некој инцидеент во Грција, едноставно мизерија.
Не мора да е он, секоја генерација си имаат по некој. Претходно беше Ешли Кол. Минатата недела го критикуваа Одои што се појавил на локален добротворен натпревар против криминалот во Лондон.Еј баш за Стерлинг најде емпатии, три пати ја премава женска му и уште една друга и го заташкаа и тоа. Да беше некој рандом човек или да беше нееднаков третманот како што велиш, ќе скапеше затвор.
Што сакам ќе истетовирам.Стерлинг додуша е лик плачипичка за одредени теми и сам си ги беси новинарите на грб ама и на овој му се истурија како да силувал малолетничка. Кога ќе замислиш само какви дебили се ова фудбалеривеоружје бе да истетовираш?
Па?Никако нема врска. Зошто Хари Мегвер по улица кога го гледаат, или кога купува леб во дуќан, го знаат како ,,Абе Хари, од Џена и Рајан малиот. Учеше средно ваму...", а не како фудбалер и лице на Манчестер Јунајтед.
На никој не му е гајле за твојата тетоважа, потшо си небитен како лик.Што сакам ќе истетовирам.