Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
пера- јастремска од корен смрди, овде нешто се реди

НХЛ непратам многу али повреден е првиот голман на Колорадо а вториов го знам од КХЛ не е нешто посебно така да ако имате по локаливе акаунт или било каде Далас 2и5+ коеф 4.50 не е лошо да се пробат ова во МОцарт

Паметниот прајт,будалиот ко мене не :D
Ти од Ускана дан си? :) коеф. 1.55

Да се играа овие утакмици со публика ќе беше страшно,вака очекувам пролаз на Ѕвезда и Паок.Ливерпул игра пријателска со Салзбург па ако има негде во понуда лагано гг3+ а и Арсенал Тула 1Х 0-3

Да се играа овие утакмици со публика ќе беше страшно,вака очекувам пролаз на Ѕвезда и Паок.Ливерпул игра пријателска со Салзбург па ако има негде во понуда лагано гг3+ а и Арсенал Тула 1Х 0-3

Kolku e koef. deka PAOK kje ide dalje?

Пред УС Опен 90% имаат куроболие очигледно е тоа. Сеа тек видов дека следна недела почнува УС Опен, затоа и ваквите резултати.

NaVI - NiP 1 1.66 (CS GO) на 1xbet е поклонот за денес

Со овај лајнап се 5-0 во мегјусебни и никогаш не добиле ни мапа 9-0 е скорот.
NaVI го имаат ГОАТ играчот во кантер и се во далеку подобра форма од мртвите NiP кој требаја да изгубаат и минатиот меч против BiG ама овие се распаднаја после огромното водство, не гледам ни една мапа како би зеле, мап пулот е далеку во корист на украинците и ова би требало да се лесни 2-0 по 2.85 коеф.

Последно уредено:
Пред УС Опен 90% имаат куроболие очигледно е тоа. Сеа тек видов дека следна недела почнува УС Опен, затоа и ваквите резултати.

Мене освен Кијс , другото се ми очекувано излезе .. Вчера огромен дел од фаворитите тепаа

НХЛ непратам многу али повреден е првиот голман на Колорадо а вториов го знам од КХЛ не е нешто посебно така да ако имате по локаливе акаунт или било каде Далас 2и5+ коеф 4.50 не е лошо да се пробат ова во МОцарт

Паметниот прајт,будалиот ко мене не :D
:icon_lol:
Францоуз во свој стил 5комада процент 84.6

NaVI - NiP 1 1.66 (CS GO) на 1xbet е поклонот за денес

Со овај лајнап се 5-0 во мегјусебни и никогаш не добиле ни мапа 9-0 е скорот.
NaVI го имаат ГОАТ играчот во кантер и се во далеку подобра форма од мртвите NiP кој требаја да изгубаат и минатиот меч против BiG ама овие се распаднаја после огромното водство, не гледам ни една мапа како би зеле, мап пулот е далеку во корист на украинците и ова би требало да се лесни 2-0 по 2.85 коеф.
od kolku saat igraat?
Автоматски споено мислење:

ystvari tie ti se Natus Vincere - Ninjas in Pyjamas..

Кејс против Жабур 1, коефициент 1.56 на Пајнакл. И да, сеуште мразам да се кладам против Жабур.

Ова ти е кога форсираш типови. Класичен пример за исфорсиран, безвреден тип, а избегав од Азаренка која ми беше првобитен план. Ако, млад сум, има време, ќе научам.

:icon_lol:
Францоуз во свој стил 5комада процент 84.6
Алал вера мајстор, незнам од каде толку верба во твои типови, и сношти те препишав. :pos:

Бравос.

Strasno samo PAOK so Besiktas, zvezda se dva tri klasa podobri od Tirana, na ovie poslednive im zamina najdobriot napadac, a sea ostana samo so Muci (19god) i Halili (22god). Sredniot red i wingerite im se super, samo zvezda moza da se posramoti, inaku Tirana preku kontri se super pa moze eden gol da postignat.

Moj tip: Tirana-Zvezda GG

Според мене ПАОК е преголем фаворит. Без публика се игра а во последните 6 домашни натпревари во грчката лига, ПАОК се без постигнат гол во 5(!) од нив.
Турците го завршија домашното првенство со 4 победи и гол разлика од 9-2.

Ѕвезда треба лесно да ја помине Тирана. 5/5 се во домашното првенство а Тирана против Динамо од Тбилиси имаа само 35% посед на топка и постигнаа гол на контра и од автогол.
Да играа со публика би играл на картони а вака мислам дека играчите нема да се замараат со глупости и ќе биде еден "нормален" натпревар.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom