Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Се сеќаваш на Фреди Кругер , по дома ја викат Моника Бартел ? Истото и за неа се збореше нова светска звезда, па глеаме кај е сеа .. тука се и факинг Стивенс, Бушар итн ..
Не е Моника, туку Мона. Мене таа отсекогаш ми беше забавен лик. Инаку е позната по нешто што се нарекува Мона слем, има отпадното во прво коло на сите четири грен слема. :D

Туку решив да ја уплатам Кејс вечерва, чиста победа. Не е коефициентот сјаен, ама ќе ја добие на снага.

Кејс против Жабур 1, коефициент 1.56 на Пајнакл. И да, сеуште мразам да се кладам против Жабур.

Член од
24 јули 2020
Мислења
269
Поени од реакции
409
Не е Моника, туку Мона. Мене таа отсекогаш ми беше забавен лик. Инаку е позната по нешто што се нарекува Мона слем, има отпадното во прво коло на сите четири грен слема. :D

Туку решив да ја уплатам Кејс вечерва, чиста победа. Не е коефициентот сјаен, ама ќе ја добие на снага.

Кејс против Жабур 1, коефициент 1.56 на Пајнакл. И да, сеуште мразам да се кладам против Жабур.

За мене е Фреди Кругер :gjavol::gjavol:

Иначе криво ми е за Рус.. у клучен момент се распадна , а се држеше ногу добро.. Следно коло не знам со кој игра, ама идам против Серена . не сум ја видел со толкав стомак, бутови, а гзо треба да има посебен поштенски код и гравитациско поле.
Години и килажа тешко да ја одведат далеко.

Член од
11 јули 2014
Мислења
3.088
Поени од реакции
4.461
Се сеќаваш на Фреди Кругер , по дома ја викат Моника Бартел ? Истото и за неа се збореше нова светска звезда, па глеаме кај е сеа .. тука се и факинг Стивенс, Бушар итн ..
И она ко Рус по еден турнир годишно ќе одиграа добро и ги снемуваше.
Рус на Хертогенбош, Бартел у Штутгарт во сала на земја.
Ко Пиронкова на Вимблдон шо праеше.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.650
Поени од реакции
115.200
Проблемот со сите таканаречени таленти е преминот од јуниори во сениори и од Челенџер на АТП/ВТА ниво. До денес си играл со Оскар Оте и Филипо Воландри а утре ти доаѓа Делпотро у прво коло на Слем или Мастерс, ти дава 1 гем и? Многу голем е јазот помеѓу топ 50 и останатите, нарочито топ 20 и остали.

Оваа Рус конкретно физички е слаба, нема снага и добар сервис, а Бартел отсекогаш имала проблеми со движењето и никад не важела за голем талент. Пример Жабур за неа е Серена, ама таа па сиротата ем склона е на повреди ем има фрки со физичка спрема и килажа.

Комедија е 1.55 на Кис, Жабур обично ги плеска пушерките ко Халеп, Возниацки..., а Кис би требало лесно у два сета да добие.

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.332
Поени од реакции
7.079
на Рус и посакувам да затрудни уште денес и да стави крај на кариерата.........не може да упука веќе мртов коњ коза метилава :tapp:

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Лајна игрет моментално 0-2 е али и онака очекував во вториот и третиот период да ги сломат ке видиме
Ме извадија денеска овие, на 0:2 ги играв 1, 4.20 квота. :D

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.956
Поени од реакции
9.587
Па земи го проценто на погодени типови на темата у последните 2 недели , нормално дека со ќеф ќе ја читаш :gjavol: :gjavol:
Реално еден тип неам пишано од овде али се развиват една феноменална дискусија и владејт позитивна атмосфера

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Без разлика дали ќе го добие или не овај меч, Мареј засекогаш ќе остане недостижна големина за овој лузерот Зверев.
Автоматски споено мислење:

Реално еден тип неам пишано од овде али се развиват една феноменална дискусија и владејт позитивна атмосфера
Препишвач низаеден. :D

Ти си имаш заслужено само да земаш типови од тука, едно време само ти беше корисен на цела тема.

Последно уредено:
Член од
24 јули 2020
Мислења
269
Поени од реакции
409
Е тоа ме интересира, дали се прават пари од типовите тука?

Без разлика дали ќе го добие или не овај меч, Мареј засекогаш ќе остане недостижна големина за овој лузерот Зверев.

Препишвач низаеден. :D

Ти си имаш заслужено само да земаш типови од тука, едно време само ти беше корисен на цела тема.
Мареј мислам дека може да тера далеко у Синси, ако го мине Зверев, а ќе го мине

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.956
Поени од реакции
9.587
НХЛ непратам многу али повреден е првиот голман на Колорадо а вториов го знам од КХЛ не е нешто посебно така да ако имате по локаливе акаунт или било каде Далас 2и5+ коеф 4.50 не е лошо да се пробат ова во МОцарт
Е тоа ме интересира, дали се прават пари од типовите тука?

Мареј мислам дека може да тера далеко у Синси, ако го мине Зверев, а ќе го мине
Паметниот прајт,будалиот ко мене не :D

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
НХЛ непратам многу али повреден е првиот голман на Колорадо а вториов го знам од КХЛ не е нешто посебно така да ако имате по локаливе акаунт или било каде Далас 2и5+ коеф 4.50 не е лошо да се пробат ова во МОцарт

Паметниот прајт,будалиот ко мене не :D
5.80 vo Sportlajf.

Kajgana Shop

На врв Bottom