- Член од
- 26 октомври 2019
- Мислења
- 121
- Поени од реакции
- 214
Do kade se stasani od finalna vo polozitelno?
Goree desno do tvoeo ime na kajgana stoi pismence.Tamu imas poraki.Pale kade mi pišuvaše ? Ti včera mi re reče deka će mi pišuvaš vo Inbox. Što znači inbox, na mejl li da mi stigne ili kade? jas slabo stojam so tie raboti. Ajde te molam opravi me, kade da ja najdam taa poraka što si mi pratila, i mnogu ti fala.
Автоматски споено мислење:
Fala ti Pale, se snajdov.Goree desno do tvoeo ime na kajgana stoi pismence.Tamu imas poraki.
Eve uste ednas ke ti pisam i ke ti stoi so crveno brojce kolku poraki imas.
Те цитирам пошо од ова мислење започна таканаречениот "динамо ефект" со оф-топик и навреди на темава.Jas neznam zosto nekoi lugje se pravat deka se tolku patrioti i se protiv bugarskite pasosi, eve na primer vo Kriva Palanka skoro vo sekoe semejstvo ima po nekoj sto ima bugarski pasos, a da ne spomnuvam kolku ima sto cekaat dokumenti
sto zboris jas 2.5 meseci cekav preku lazar!Posledna promena od finalna na polozitelno? Da znajme do kade se
Ama normalna postapka ne preku roditel so se Po 8 meseci na finalna
Nekade zastanaa do 05.2020 maj mesec sto bea staveni na finalna ..... Nekade za 3 meseci mu se menjase ali eve pozalocija 10 15 so primena co polozitelnoPosledna promena od finalna na polozitelno? Da znajme do kade se
Ama normalna postapka ne preku roditel so se Po 8 meseci na finalna
Za 2 meseciZa kolko meseci izleguva broj na prepiska preku konzulat bitola fala
Vo ambasada treba da se javam ili na posrednikot da mu kazamZa 2 meseci
A sto loso kazav pisav?Те цитирам пошо од ова мислење започна таканаречениот "динамо ефект" со оф-топик и навреди на темава.
Уште почудно е што никој не те праша, нит побара од тебе објаснување што се дешавало во таа Крива Паланка. Чудна појава е ова...
Nekade zastanaa do 05.2020 maj mesec sto bea staveni na finalna ..... Nekade za 3 meseci mu se menjase ali eve pozalocija 10 15 so primena co polozitelno
[/QUOTBarselona koga tebe ke ti sesmeni vo polozitelno mislam deka togas ke krene pistapkata finalna-polozitelno
Vo konzulat i ke prashash dali ti e stignato brojcheto, dokolku e stignato mozish vo bilo koe vreme da go podignishVo ambasada treba da se javam ili na posrednikot da mu kazam