Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Pale kade mi pišuvaše ? Ti včera mi re reče deka će mi pišuvaš vo Inbox. Što znači inbox, na mejl li da mi stigne ili kade? jas slabo stojam so tie raboti. Ajde te molam opravi me, kade da ja najdam taa poraka što si mi pratila, i mnogu ti fala.
Автоматски споено мислење:
Goree desno do tvoeo ime na kajgana stoi pismence.Tamu imas poraki.
Eve uste ednas ke ti pisam i ke ti stoi so crveno brojce kolku poraki imas.

Jas neznam zosto nekoi lugje se pravat deka se tolku patrioti i se protiv bugarskite pasosi, eve na primer vo Kriva Palanka skoro vo sekoe semejstvo ima po nekoj sto ima bugarski pasos, a da ne spomnuvam kolku ima sto cekaat dokumenti
Те цитирам пошо од ова мислење започна таканаречениот "динамо ефект" со оф-топик и навреди на темава.
Уште почудно е што никој не те праша, нит побара од тебе објаснување што се дешавало во таа Крива Паланка. Чудна појава е ова...

Posledna promena od finalna na polozitelno? Da znajme do kade se
Ama normalna postapka ne preku roditel so se Po 8 meseci na finalna

NE MI E JASNO NESTO?????Da se ceka 8 meseci za da si go podignes gotovoto potpisano od pretsedatel na bugarija udostoverenie????Da cekas da si go podignes nesto sto e tvoe 8 meseci duri vo april ima termini.Se se progolta ama ova gi nadmina site razocaruvanja.Mora da se prevzeme nesto nekoj dopis ili slicno.

Те цитирам пошо од ова мислење започна таканаречениот "динамо ефект" со оф-топик и навреди на темава.
Уште почудно е што никој не те праша, нит побара од тебе објаснување што се дешавало во таа Крива Паланка. Чудна појава е ова...
A sto loso kazav pisav?
Da ne navrediv nekoj?
Samo mene kako mlad covek iskreno mi e cudno zosto nekoi se tolku mnogu protiv bugarskite pasosi, inaku ne sakav nikogo da navredam nitu da zapocnam nekoja karanica ili nesto slicno

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom