Neymar valdaКој ги шутира пеналите за Псж ?
Не играат против СевиљаКој ги шутира пеналите за Псж ?
Се мислам стрелец да бркам еден од Нејмар или Мбапе, редно е еден од нив двата да затреси мрежа, можно е и пенал да има вечер ептен неспретни ми се Баерн назад, ќе паѓа Нејмар вечер како делфин на секој контактНе играат против Севиља
Нејмар. Јас Мбапе стрелец ќе го играм, мислам ќе им чукне бар еден гол на овие летачиве од Баерн.Се мислам стрелец да бркам еден од Нејмар или Мбапе, редно е еден од нив двата да затреси мрежа, можно е и пенал да има вечер ептен неспретни ми се Баерн назад, ќе паѓа Нејмар вечер како делфин на секој контакт
Пиши ги и двајцатаСе мислам стрелец да бркам еден од Нејмар или Мбапе, редно е еден од нив двата да затреси мрежа, можно е и пенал да има вечер ептен неспретни ми се Баерн назад, ќе паѓа Нејмар вечер како делфин на секој контакт
Како е возможен овој коефициент? Околу 1.50 е за оваа игра онлајн?ГГ3+ 5.67 во копачка,со Барса ги фатив така зш да не и вечер
Uzivaj deka za finale LS ke otkriva taktika pred mec Moze e blef Ako igra ista taktika,dosea 100 filmovi izgledale PSG za igrata na Baern.Тренерот на Баерн изјави дека не планира да ја менува тактиката за вечер,ќе игра како досега со висока поставеност на одбраната, ако имаат свој ден Нејмар и Мбапе ќе биди весело, трпајте на голови.
ГГ3+ 5.67 во копачка,со Барса ги фатив така зш да не и вечер
Тешко мене, во прво полувреме заборавив да напишамКако е возможен овој коефициент? Околу 1.50 е за оваа игра онлајн?
Во право си ама мислам дека нема да отстапи од играта, убаво рече на прес, цел турнир го играа и им донесе резултати, зошто да менуваат и сега.Uzivaj deka za finale LS ke otkriva taktika pred mec Moze e blef Ako igra ista taktika,dosea 100 filmovi izgledale PSG za igrata na Baern.