Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
5 март 2018
Мислења
16.824
Поени од реакции
19.139
Не играат против Севиља :icon_lol:
Се мислам стрелец да бркам еден од Нејмар или Мбапе, редно е еден од нив двата да затреси мрежа, можно е и пенал да има вечер ептен неспретни ми се Баерн назад, ќе паѓа Нејмар вечер како делфин на секој контакт :)

Член од
23 август 2010
Мислења
39.660
Поени од реакции
115.254
Се мислам стрелец да бркам еден од Нејмар или Мбапе, редно е еден од нив двата да затреси мрежа, можно е и пенал да има вечер ептен неспретни ми се Баерн назад, ќе паѓа Нејмар вечер како делфин на секој контакт :)
Нејмар. Јас Мбапе стрелец ќе го играм, мислам ќе им чукне бар еден гол на овие летачиве од Баерн.

Член од
17 август 2009
Мислења
3.678
Поени од реакции
5.305
Пиши ги и двајцата :)
Ако може да ги сврзиш

Член од
24 јули 2020
Мислења
269
Поени од реакции
409
Касаткина ми е дрво веќе 2 години , вчера испадна , ама ја вратија ко лаки лузер , Контавеит играше финале у Палермо,мислам дека е у подобра форма од Касаткина.

Сангрен - Сонего, италијанецот има едвај 3 победи на тврда у последните 15 меча.

Рус - грдата лезбејка, тука ќе одам со Рус. Игра подобро отколку детето од спото на System of a Down -Aerials.

И ќе го ставам у комбо Качанов.

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.567
Поени од реакции
5.612
Псж - Баерн Т12+ 2.25 квота (во ЗК)

Ница - Ленс 1 2.10 квота

На ситно вреди да се проба.

Псж има одлична 3ка напред, Баерн е машинерија што ора и 120 минути напред, одбраната делуваше малце климаво и несигурно последниве 2 утакмици во ЛШ, очекувам просторот да биде максимално искориетен од Нејмар и Мбапе.

Ница вреди да се проба со оваа квота, генерално имаат подобра екипа од Ленс, со оглед на противникот очекувам Шнајдерлин да направи голема разлика во средниот ред, Долберг беше доста надежен и е доста талентиран напаѓач, очекувам од него највише да даде се од себе и да го "реши" натпреваров. Би требало да си земе 3 бода Ница...

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Da mu ebam majkata,zenata i deteto na Antetokoumpo.
Nad 53.5 poeni,skokovi,asistencii go imav i mi zavrsi tocno na 53.
A na poeni lesno vleze 35pts :mad:
Semkar glup, zlatni dobitni tiketi mi izgore, Harden vleze, Lakers so hendikep vleze, na site tiketi ke ja cekav uste Baern - PSG GG 3+ za okolu 2000 evra.
Sea za inaet ke ja pustam single 0-2 gola.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.824
Поени од реакции
19.139
Тренерот на Баерн изјави дека не планира да ја менува тактиката за вечер,ќе игра како досега со висока поставеност на одбраната, ако имаат свој ден Нејмар и Мбапе ќе биди весело, трпајте на голови.
ГГ3+ 5.67 во копачка,со Барса ги фатив така зш да не и вечер :)

Член од
16 јули 2013
Мислења
3.880
Поени од реакции
4.409
Тренерот на Баерн изјави дека не планира да ја менува тактиката за вечер,ќе игра како досега со висока поставеност на одбраната, ако имаат свој ден Нејмар и Мбапе ќе биди весело, трпајте на голови.
ГГ3+ 5.67 во копачка,со Барса ги фатив така зш да не и вечер :)
Uzivaj deka za finale LS ke otkriva taktika pred mec :D Moze e blef :) Ako igra ista taktika,dosea 100 filmovi izgledale PSG za igrata na Baern.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.956
Поени од реакции
9.587
КОја македонска кладилница имат обложување на корнери,картони?
Не само за ЛШ и за топ 2-3 лиги општо за поќе лиги кој нудит ваква опција?
он
Халден 1 во живо

Член од
5 март 2018
Мислења
16.824
Поени од реакции
19.139
Како е возможен овој коефициент? Околу 1.50 е за оваа игра онлајн?
Тешко мене, :) во прво полувреме заборавив да напишам
Автоматски споено мислење:

Uzivaj deka za finale LS ke otkriva taktika pred mec :D Moze e blef :) Ako igra ista taktika,dosea 100 filmovi izgledale PSG za igrata na Baern.
Во право си ама мислам дека нема да отстапи од играта, убаво рече на прес, цел турнир го играа и им донесе резултати, зошто да менуваат и сега.
Потенцира и дека баш таа висока поставеност не им дава шанса на противникот да излезат од нивна половина, јак пресинг, ако не игра Верати вечер да ја консолидира средината тешко ќе ја изнесуваат топката напред Псж со тој пресинг од Баварците.

Член од
24 јули 2020
Мислења
269
Поени од реакции
409
Сангрен да земе сет, Качанов да земе сет и контавеит да земе сет = 1.56 коеф у Копачка

Кажите ми дека ќе напраам глуп потег

Kajgana Shop

На врв Bottom