Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.331
Поени од реакции
15.592
Има ли клуб кај што ништо не му сметало на Конте?

Генерално се слагам со Иосоно, али па не по било која цена да замине Конте, Алегри евентуално Покетино или Мур (последниов на полусезона),, друго достапно не гледам.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.329
Поени од реакции
46.949
Бастони ќе игра лев бек кај господинот Максимилијано Алегри. ;) :smirce:
pa ke igra garant, ne moze permanentno ama po potreba ke go igra, ne samo alegri bilo koj sto igra so 4 nazad, desno ofanziven bek ( hakimi ), levo ovoj, i vaka ko stoper konstantno se ufrla napred prai nesto.
Aj da vidime prvo nedelava sto ke ispadne, pa ke go komentirame alegri ko trener zaso sea za sea kako stojat rabotite najverojatno toa ke e ishodot. Sve zavisi od zhang, ne znaeme kako bi se isponasal konkretno kinezov u vakva situacija, kaj evropskive gazdi u princip vakvi raboti ne pominuvaat, tuka epten mal prostor ostavam da se desi nesto nepredvidlivo.

p.s. alegri 99.9% prva sezona ke ja tera so 4312 formacija, mesec dena do start na nova sezona ima, nema teorija da sklopat roster za formacija so krila, treba i prvotimci i klupa, teoretska sansa nema.

Последно уредено:

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.685
Поени од реакции
7.363
Epa ako dojde do smena na trener, a dojde Alegri, pretpostavka, togas bi igral formacija ona klasicnata 4-3-1-2, ili pa nekoj dijamant formacija. Zosto igraci samo za toa imame.
Za 4-2-3-1 nemame krila.

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.573
Поени од реакции
5.618
Зашо не мурињо? Со оваа одбрана мурџо има да свршава у гашти...

Шала на страна, да немавме веќе надежен костур на тимот Занети би ми бил идеален да гради екипа за негова душа...
Автоматски споено мислење:

Ќе ни го даете чоло на позајмица? *треп треп*

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.985
Поени од реакции
23.958
Цел ден вријам од нервоза, уште оваа чолисмо ми фали тука на темава со нејзините глупи досетки.

cao.PNG

Ајде чао, а и шишка е на добар пат да и се придружи.
Посебно со овие „треп треп„ глупости.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.310
Поени од реакции
19.775
Зашо не мурињо? Со оваа одбрана мурџо има да свршава у гашти...

Шала на страна, да немавме веќе надежен костур на тимот Занети би ми бил идеален да гради екипа за негова душа...
Автоматски споено мислење:

Ќе ни го даете чоло на позајмица? *треп треп*
50 милки спремете си годишно за плата и но проблем, со се него и неговата поубава половина Карла :rolleyes:
carlapereyrapremioswoman-1540980235.jpg
Малце сувичка е ама нема гајле,плус топ модел е ќе и прија Милано :)

Леле нема да заспијам вечер, глата со компири ќе ја врзам оти на игнор ме ставил С 92 :place:
Што да правам сега со животот мој !!!

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.573
Поени од реакции
5.618
Занети тренер? :pos:
Јасно ми е дека сега од подпрецедател не го праи никој тренер.
Тоа шо мене ми е мерак да го видам Занети као си гради екипа и дига Триплета со Интер као менаџер не значи дека некад би се десило.... Затоа и пишав би ми бил идеален а не дека е идеално решение или пак дека некој уопште го смета како потенцијално решение :)

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Најмногу ќе ми биди криво ако стварно си замини Конте....чоекот ваков таков е роден победник,има крв во очите,не сака да губи,тренер шо играчите се врзваат за него...долги години ми беше желба да биди тренер на Интер и кога конечно го имаат неможат да го задржат повеќе од една година каде направи квантен скок со 2-ро место и 80+ поени што беше научна фантастика за Интер .....

Го критикувавме,го пцуевме ама мора да го задржат за да му ебиме мамето на оние мали екипи....мора да задржиме контиунитет во домашното првенство,да се плашат малите екипи од Интер, да се обнови Интер во гигант од кој нема да сакаат екипите да играат ....не е трагедија изгубеното финале..и Ливерпул изгуби 2016 па Клоп си ја изгради екипата и сега се на врвот...мора да се оди по трнливиот пат за да се стани шампион бидејќи тоа не доаѓа преку ноќ

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.668
Поени од реакции
59.774
Тоа шо мене ми е мерак да го видам Занети као си гради екипа и дига Триплета со Интер као менаџер не значи дека некад би се десило.... Затоа и пишав би ми бил идеален а не дека е идеално решение или пак дека некој уопште го смета како потенцијално решение :)
Имаш некоја поента со муабетов или...? :D

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.573
Поени од реакции
5.618
Имаш некоја поента со муабетов или...? :D
Чисто да се дообјаснам дека не мислев подпрецедателот да го праам тренер :D
А и да си олеснам душа, уше не сум се опоравил од вчера...

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.464
Поени од реакции
7.789
Па во Вторник закажале средба, не се живи ако не ја растегнат... На 19 почнува првенството сега до 10 ќе се тегнат 'останувам, не останувам'...

Kajgana Shop

На врв Bottom