pa ke igra garant, ne moze permanentno ama po potreba ke go igra, ne samo alegri bilo koj sto igra so 4 nazad, desno ofanziven bek ( hakimi ), levo ovoj, i vaka ko stoper konstantno se ufrla napred prai nesto.Бастони ќе игра лев бек кај господинот Максимилијано Алегри.![]()
![]()
50 милки спремете си годишно за плата и но проблем, со се него и неговата поубава половина КарлаЗашо не мурињо? Со оваа одбрана мурџо има да свршава у гашти...
Шала на страна, да немавме веќе надежен костур на тимот Занети би ми бил идеален да гради екипа за негова душа...
Автоматски споено мислење:
Ќе ни го даете чоло на позајмица? *треп треп*
Занети тренер?Занети би ми бил идеален да гради екипа за негова душа...
Јасно ми е дека сега од подпрецедател не го праи никој тренер.Занети тренер?![]()
Имаш некоја поента со муабетов или...?Тоа шо мене ми е мерак да го видам Занети као си гради екипа и дига Триплета со Интер као менаџер не значи дека некад би се десило.... Затоа и пишав би ми бил идеален а не дека е идеално решение или пак дека некој уопште го смета како потенцијално решение![]()
Чисто да се дообјаснам дека не мислев подпрецедателот да го праам тренерИмаш некоја поента со муабетов или...?![]()