imas pravo!!!Абе на вас ви треба еден до двајца играчи не ви треба пола барса
Така и така сте моќни имате игра јаки сте во одбраната давате голови,средината ви е лудница!Значи ви треба еден или двајца играчи што ке ги пополнат дупките во нападот и наверојатно еден во одбраната!
Знам оти не се враќа, ама ко че прочитам негова изјава...abe luge murinjo ne se vraka!!! bas se sekavam rece deka ke se vrati koga abramovic ke si ide od celzi, a abramovic nikogas nema da si ide, taka da....
poarno rajkard da dojde, pola barselona ke ja povlece so nego
Ај нападо ај, можи и крило ќе треба... Ама зошто одбраната?Така и така сте моќни имате игра јаки сте во одбраната давате голови,средината ви е лудница!Значи ви треба еден или двајца играчи што ке ги пополнат дупките во нападот и наверојатно еден во одбраната!
Одбрана,па на местото на Фереира или тој новиот Босингва што го знаеш каков играч еДа го купевте лани Алвес ке завршевте работа!Ај нападо ај, можи и крило ќе треба... Ама зошто одбраната?
Како бе то...? Па шо му фали на Босингва?Одбрана,па на местото на Фереира или тој новиот Босингва што го знаеш каков играч е Да го купевте лани Алвес ке завршевте работа!
Како бе то...? Па шо му фали на Босингва?
Го иаме Иванович, Алекс, Карваљо (сеуште), Бен Хаим (сеуште), Тери, Белети, Фереира (сеуште), Босингва, Кол, Бриџ.
А на позајмици се: Буларуж (Севиља), Слбодан Рајкович (ПСВ), Алсидес (ПСВ).
Џон, легендо, остани во Челзи засекогаш.John Terry напиша:To all the Chelsea fans, all my team-mates, the manager and staff at the club.
I am so sorry for missing the penalty and denying you the fans, my team-mates, family and friends the chance to become European champions.
Many people have told me I don't need to say that but I feel I need to, that's just me. I have relived that moment every minute since it happened. I have only slept a few hours and wake up every time hoping it's all been a bad dream.
I have had some amazing support from fans, current and ex-players, family and friends and I need to thank everyone for that. But I am a big man and I take responsibility for us not winning.
I am and ALWAYS will be Chelsea through and through. I will give my all on and off the pitch to win this trophy as a player and one day as a manager. And I am sure we will win it.
That night in Moscow will haunt me forever and I feel I have let everybody down and this hurts me more than anything. I am not ashamed about crying. This is a trophy I have tried so hard year after year to win and it was just an uncontrollable reaction, I wear my heart on my sleeve, everybody knows that.
The road to Rome starts here, we have to try and turn this experience to our advantage. I am very proud of how far we have come this season with everything that has gone on.
Thank you for all your support for the team this season.
[/b]
Овие ако ги сметаш дека се добри и дека може да играат во тим како што е челзи Од овие болдираниве само Карваљо може да влезе у конкуренцијаСпоред мене Алекс е боље од Карваљо!
Прва постава: Кол - Тери - Карваљо(Алкес) - БосингваКако бе то...? Па шо му фали на Босингва?
Го иаме Иванович, Алекс, Карваљо (сеуште), Бен Хаим (сеуште), Тери, Белети, Фереира (сеуште), Босингва, Кол, Бриџ.
А на позајмици се: Буларуж (Севиља), Слбодан Рајкович (ПСВ), Алсидес (ПСВ).
bas ic ne me\ne e razocaral!!!naprotivЕве го отвореното писмо на Џон Тери до сите фанови на Челзи.
Обратете внимание на болдираните делови.
Џон, легендо, остани во Челзи засекогаш.