Premier League - Season 2020/2021

Кој ќе биде шампион во сезоната 2020/2021?

• Вкупно гласачи
    166
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.141
Поени од реакции
42.880
Сити нема капацитет за прво место сезонава, ја типувам на Ливерпул реално, све друго е заебанција.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.667
Поени од реакции
7.310
Pul ocekuvam da si izdominiraat pak sezonava.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.782
Поени од реакции
12.114
Имам другар фан на Ливерпул, му викам уште од февруари дека оваа сезона ако не освежат машки може Дортмунд да им се деси (последната сезона таму на клоп), ми се смееше тогаш луд ме правеше ама сега некако избегнува да коментира за тоа :D . Има доста заситеност кај поединци, а и останатите екипи некако после натпреварот со Атлетико почнаа да им наоѓаат чаре.

А ако остане Ливерпул шампион и оваа сезона, тогаш сметам дека Јунајтед ќе биде екипата што ќе ги симне од тронот. Челзи ќе заврши во топ 4 според мене, а Арсенал и Тотенхем нема да фатат Лига на Шампиони (Арсенал над Тот).
@HoT _iCe син ти е овој?

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.636
Поени од реакции
8.216
Не викам не, исто га збору и у фан клуб, одбрана су ни телетабиси нас приоритет ни е Хаверц, без разлику колко е талентиран. Али дефинитивно екипа е сигурна за топ4.
Ај здравје, ќе давате више голови него што мож да примите, планипол :D
Ја реално сакам Челзи да стане конкурент за титулу. Мош и на наши ќе им дојде у главу резил, дека сви мож да бидев сериозни, само за нас тој е луксуз:(
Топ4 и не е некое мерило, пошто иде топ 2 па провалија и онда фаворити у покушај;) Челзи, Јунајтед ..... Ок доноси паре, играње у ЛШ, али таква бодовна разлика, за греота е.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.782
Поени од реакции
12.114
Поголема веројатност е дека Јунајтед ќе биде шампион отколко тој. :D
Досега колку што знам е едини тренер што не освоил титула и останал следна сезона. Со исклучок на Мурињо 2014. Уште една нетрофејна сезона и ќе проработи тоа чивијата во маринчето или роман и ќе го набркаат :icon_lol:

H

HoT _iCe

Гостин
Досега колку што знам е едини тренер што не освоил титула и останал следна сезона. Со исклучок на Мурињо 2014. Уште една нетрофејна сезона и ќе проработи тоа чивијата во маринчето или роман и ќе го набркаат :icon_lol:
Брат не се губи жити све хД

H

HoT _iCe

Гостин
Што од ова не е точно? :) Почнуваш да се губиш. Следно ќе тврдиш дека не си читер :rolleyes:
Па брат, не пратиш довољно, Лампард си има 3 year plan. После тој ќе му се суди, општо познато е, и да не освои наредну годину ама да биде топ4 или битку за титулу па ќе остане трењер и после 3ќу сезону ќе му се суди, биди сигуран. А ја ќе си имам изговор да си се ваду дека не се адаптирале на ПЛ Вернер и Зиех, Хаверц и компанија. :D
Мада сас овуј одбрану, ако не се донесев засилувања, нема ни што да разговарамо, тга сас топ4 ќе сам среќан.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.782
Поени од реакции
12.114
Па брат, не пратиш довољно, Лампард си има 3 year plan. После тој ќе му се суди, општо познато е, и да не освои наредну годину ама да биде топ4 или битку за титулу па ќе остане трењер и после 3ќу сезону ќе му се суди, биди сигуран. А ја ќе си имам изговор да си се ваду дека не се адаптирале на ПЛ Вернер и Зиех, Хаверц и компанија. :D
Мада сас овуј одбрану, ако не се донесев засилувања, нема ни што да разговарамо, тга сас топ4 ќе сам среќан.
За колку досега се зборело дека имате план :icon_lol: Тоа е паметен потег ама не знам дали ќе додржат маринчето и роман :coffee:

H

HoT _iCe

Гостин
За колку досега се зборело дека имате план :icon_lol: Тоа е паметен потег ама не знам дали ќе додржат маринчето и роман :coffee:
Па за никога, можда евентуално АВБ ама он се спуца сас пола екипу за пола сезону па летна. Сви други трењери бева носени за инстант успех. Лампард е прв сас кога се гледа и планира дугорочно, не само тој, него и доста људи у клуб како директори, скаути и слично измењава у прошли године, сга е Чех главан сас Марину и се работи доста тимски и усогласено сас трењера. Други времиња за Челзи су овој, ќе видимо како ќе се покажев, отидева мушки на коцку ама според мене добри потези, овакој се гради клуб на дугорочни патеке и менталитет а не сас Сариња.

Член од
16 јануари 2013
Мислења
3.963
Поени од реакции
8.173
Утд освојува само уште да го купат Санчо.
ЛФЦ шампион на полусезона, ако имаат шанси за титула изгледа ќе згасне светот.
Сити 100+ постигнати голови и шампиони во Карлинг куп против Бристол Роверс со 6-1, ионака ЛШ не му е во план.
Челзи со Ланпард 60 бодови +- 2
Арсенал 4то место (фалат будалчинава)
Мурињо отказ во ноември.
Останатите не-битни

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom