Се повредил Ешли Кол у пм, кај баш ден пред утакмица.Мекалеле го искинал, зглобот му е заебан, изгледа Бриџ ќе треба да настапи.
Да да и лани за Кака се збореше дека нема да може да настапи у финалето па играше!Така да не верувајте во вакви гомна!Ако треба со инекции али ке игра!Се сеќавам на финалето Валенсија - Баерн , имаше натпис дека Кан е повреден и дека нема да игра во финалето , Кан играше и Кан ја донесе титулата за Бајерн по изведувањето на пенали што значи дека не треба да се верува на се што ке се прочита а посебно не пред еден ваков голем меч. Реков , не обрнувајте внимание многу на ваквите натписи , може и вистина е не велам не али најпаметно е да се чека првиот свиреж на судијата .
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=704072Kaj citase ti?Jas citav na www.eurosport.com ama ne veruvam,na stranata od Chelsea ne pisuva nisto,taka da nemoj da se nerviras!!!
Од твоја уста во Божји уши.. :helou:Утре победувамееееее. Макар и младинци да ни играт
Од твоја уста во Божји уши.. :helou:
Ovaa godina samo maleri ne sledat so povredite,nemame ni ic sreka u pm.kaj najde be bas den pred finale da se povredeeee!!!
ufffffffff se nervirammm
more pa i lani ne bevme nisto poarni!!!! togas bar se znaese 5-10 povredeni=poraz,remi, a ovaa godina u januari imavme 10 povredeni +2 suspendirani a site ni bea pobedi!!! znaci koga imame povredeni togas se poveke pazime, a ne znam utre kako ke se pazime so man.uOvaa godina samo maleri ne sledat so povredite,nemame ni ic sreka u pm.
Da isto bese i lani i ovaa godina isto,samo nie sne golem tim i utre ke letaat parcina od manc..Sto mislite vie ke im dademe tri cetri golcina da gi ponizime osobeno toj cirkuzantot Ronaldo sakam da go vidam kako place..Da mi se napuni srceto zosto jas koga placev on se raduvasemore pa i lani ne bevme nisto poarni!!!! togas bar se znaese 5-10 povredeni=poraz,remi, a ovaa godina u januari imavme 10 povredeni +2 suspendirani a site ni bea pobedi!!! znaci koga imame povredeni togas se poveke pazime, a ne znam utre kako ke se pazime so man.u