- Член од
- 27 февруари 2017
- Мислења
- 893
- Поени од реакции
- 3.741
Ne bi vjerovao ali ima, a vukojebina je sjucajno Zagreb, al' dobro, nekima je to vukojebina, postujem.Isuse, pa u kojoj vukojebini ti zivis
300km? Ima li toliko lipe nase?
Ne bi vjerovao ali ima, a vukojebina je sjucajno Zagreb, al' dobro, nekima je to vukojebina, postujem.Isuse, pa u kojoj vukojebini ti zivis
300km? Ima li toliko lipe nase?
Onda jos samo skupimo Bleka Stenu i Kit Telera sa Ani cetiri pistolja i imamo sve.kljuki prijatelju imam prijatelja koji ima sve zagore i skoro sve alan ford stripove , dok mi dođe želja onda mi donese te stare stripove hahaha to je djetinjstvo bilo hahaha
Pa ti valjda znaš da mi se mozes uvjek javit.. Imas neke specijalne zelje ili po mom izboru..... Ako već nisi riješiopozdrav,ima li neko neku višekonekcijsku m3u sa domaćim kanalima?
A ako je ZG, bogami nije vukojebina. Al da ima do tamo 300km, ne mogu verovat. Ja sam na granici sa HR, blizu cvora Bosiljevo, pa imam do mora cca 13X km. Istina do Krka, Selce i slicno. (SamsonTm )Ne bi vjerovao ali ima, a vukojebina je sjucajno Zagreb, al' dobro, nekima je to vukojebina, postujem.
hvala ti drug nisam dobio nijednu listuPa ti valjda znaš da mi se mozes uvjek javit.. Imas neke specijalne zelje ili po mom izboru..... Ako već nisi riješio
Cvor Posedarje - Novalja 60km, cvor Posedarje - Zagreb cca 240km, ne brojim put od cvora Lucko do Zagreb-Dubrava, bio bih u prebacju, zato sam stavio cca.A ako je ZG, bogami nije vukojebina. Al da ima do tamo 300km, ne mogu verovat. Ja sam na granici sa HR, blizu cvora Bosiljevo, pa imam do mora cca 13X km. Istina do Krka, Selce i slicno. (SamsonTm )
Poslaohvala ti drug nisam dobio nijednu listu
A je l' se neko sijeca punog imena onog covjeculjka koji je bauljao okolo sa likom iz tvog avatra?Secate li se Karabina Slim?