Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
27 февруари 2019
Мислења
217
Поени од реакции
423
kljuki prijatelju imam prijatelja koji ima sve zagore i skoro sve alan ford stripove , dok mi dođe želja onda mi donese te stare stripove hahaha to je djetinjstvo bilo hahaha

Член од
27 февруари 2017
Мислења
893
Поени од реакции
3.741
kljuki prijatelju imam prijatelja koji ima sve zagore i skoro sve alan ford stripove , dok mi dođe želja onda mi donese te stare stripove hahaha to je djetinjstvo bilo hahaha
Onda jos samo skupimo Bleka Stenu i Kit Telera sa Ani cetiri pistolja i imamo sve. :D :D :D

Член од
27 февруари 2019
Мислења
217
Поени од реакции
423
joooj velik blek zakon bio mi je dobar i mister no da da evo pročitao kit carson je stvarna osoba hahaha čovjek bio pravi kauboj

Член од
8 мај 2020
Мислења
118
Поени од реакции
127
Ne bi vjerovao ali ima, a vukojebina je sjucajno Zagreb, al' dobro, nekima je to vukojebina, postujem.
A ako je ZG, bogami nije vukojebina. Al da ima do tamo 300km, ne mogu verovat. Ja sam na granici sa HR, blizu cvora Bosiljevo, pa imam do mora cca 13X km. Istina do Krka, Selce i slicno. (SamsonTm :) )

D

Deleted member 132030

Гостин
Zdravo, treba mi jedna M3U lista (dakle, ne MAC), nemam ni jednu... Hvala unapred!
(treba hitno, nemam da gledam Ligu Sampiona)

Последно уредено од модератор:
Член од
27 февруари 2017
Мислења
893
Поени од реакции
3.741
A ako je ZG, bogami nije vukojebina. Al da ima do tamo 300km, ne mogu verovat. Ja sam na granici sa HR, blizu cvora Bosiljevo, pa imam do mora cca 13X km. Istina do Krka, Selce i slicno. (SamsonTm :) )
Cvor Posedarje - Novalja 60km, cvor Posedarje - Zagreb cca 240km, ne brojim put od cvora Lucko do Zagreb-Dubrava, bio bih u prebacju, zato sam stavio cca.

Kajgana Shop

На врв Bottom